2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay ne bilim karamelim bunla doğanlar dana oldu kilosu inanki umrumda değil gelişiyor mu diye aklım takıldı sadece inşallah miniğim sağlıklı olsun da çıtı pıtı olsun

Akilvar
Canım bebek reflüsü de yapısal sanırım. Benim oğlan öyleydi. Kızlar değil. Süt alerjisi vardı sanırım. Hâlâ peynir yemez. Demir damlası verirken de her yer lekeli kusma. Yine de dr bir şey demedi. Anneye diyet veren doktorlar var. 1 yaş civarı geçiyor. Aşırı bir kusma yoksa sizinkinin öyle bir şey değildir.

Son düzenleme:
Meylen bazı bebekler yeterince alıyor. Obur değil. Benimkiler de öyle. Hatırlarsın bizimkiler anne karnında da öyleydi. Göbek çevresi durumu
Şimdi de bazen tek meme yetiyor benimkine.
Bizim de bugün aşı ve kontrol var ama eşim şehir dışında. O gelince gideceğiz. Sanmam ki çok kilo almış olsun. Bana da ebe normal dese yeter. Hiç öyle boğum boğum bi bebek değil. Persentil değerleri yakalasa yeter.

Tabiki öyle canım iyi olsunlar sağlıklı olsunlar kilolu zaten olmasınlar
3315 doğup 1 ayda 3715 olması gelde anlat millete ödemi kilo vermesini vs vs

Tabiki öyle canım iyi olsunlar sağlıklı olsunlar kilolu zaten olmasınlar
3315 doğup 1 ayda 3715 olması gelde anlat millete ödemi kilo vermesini vs vs
O millet zaten bizi mahveden. Kv hep kıyas yapıyordu bilmem kimin çocuk moccuk gibi.
Aynı çocuklar şimdi 3 tabak pilav makarnayla ancak doyuyor. Büyüyünce zayıflama diyeti yapar diyemiyorsun. Sinir olmamak imkansız

Sanırım mastit oldu göğsümde çok fenayım ya nasıl geçecek bu
Bol bol emzir ve sonra memeni sağ, ateş bir günden yüksek seyrederse genel cerraha gitmen gerekebilir. Bir de sıcak havlu ile uygulama yapıp kırmızı veya sert olan bölgeye meme ucuna doğru masaj yapabilirsin. Geçmiş olsun canım..

__karamel__ bişey merak ettim balım, size de bebeklerinize kullanmanız için d vitamini veriyorlar mi

Evet canım. Onlar vermiyo da biz marketten alıyoruz. Kullan diyorlar sadece. Doğduğu günden itibaren kullanılıyor

Eklentiler

• E14D62F9-4B7A-4802-A25E-FA4B4AC837D2.jpeg
    108,1 KB · Görüntüleme: 29
O millet zaten bizi mahveden. Kv hep kıyas yapıyordu bilmem kimin çocuk moccuk gibi.
Aynı çocuklar şimdi 3 tabak pilav makarnayla ancak doyuyor. Büyüyünce zayıflama diyeti yapar diyemiyorsun. Sinir olmamak imkansız
Benimde kıyas noktam eşimin yengesi aralarında 23 gün var kız nisoşun 2 katı napalım yani mini minnoş çocuklarımız varsa

Amin canım inş

Kızlar bu humana still tea ne tatlı birşeymiş böyle bunun tatlı olmayanı var mı acaba? Zor bitirdim bir fincanı şekere karşı aşırı hassasiyetim vardırda

Canım benzer bir durumu bende yaşıyorum. Misal memeyi bir şevkle tutuyor sonra bırakıyor ağlayarak bazende hiç bırakmadan içiyor anlamıyorum. O an ne oluyor acaba

Benden 4 gün önce doğum yaptı bi tanıdık
Acıbadem fulyada
Bebeğe şekerli su vermişler

Kızlar bu humana still tea ne tatlı birşeymiş böyle bunun tatlı olmayanı var mı acaba? Zor bitirdim bir fincanı şekere karşı aşırı hassasiyetim vardırda

Canım onun olayı bence şeker olması ya sütün ne durumda bilmiyorum canım ama çok gerek yoksa bence hiç içme onlardan.

Annemsiz ilk günümüz
Çok hüzünlüyüm
Dün de ufak bi sinir krizi geçirdim eşim sayesinde
Şu hormonların var ya ben ağzıma mıçtı resmen
Gözlerim şiş
Çay buz koydum ama kar etmedi

Hüzün illaki.Herşey güzel olacak inş.Kocaları at çöpe hepsi aynı pok azcık anlayışlı olsalar ölürler.Birkac güne düzeniniz oturur.Ben baştan beri yalnız takılıyorum.Gece kocaya nöbet tutturuyorum.Tek başına yapmadık di mi çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…