Canım bu kadar gazlanmasi kıyafetle alakalı da olabilir diye aklıma geldi. Sıcak diye düşünmeden uzun kollu falan mı giydirsen bı gün? Bı de camlara da dikkat et bence. Biz yanıyoruz eşimle sabaha kadar ama cam acmiyoruz hiç. Eskiler yel girer der yaYalnızken bebeğini daha iyi anlıyorsun annem burdayken her ağladığında ona verdim anlamıyordum ne zaman aç ne zaman kaka saati. Tek kötü yönü benim gibi 8 saat süren sancısı olunca 4,5kg taşımaktan nr kol kalıyo ne sırt ne bilek ne bel
Ben dğn artık ağladım 8 saat susmadı emdi kustu ağladı emzi kustı ağladı. 6 body değiştirdim düşün inş çok sürmez bu gazları yoksa tırlatmama az kaldı.
Benimkinin 2 gündür gazla birlikte 1 metre öteye giden kusmaları oluyor doktordan sonra benide bilgilendir lütfen
Yani bazen bildiğin süt bazen peynirimsi. Doktor bana kustırmamaya çalış yoksa reflü olur dedi. Sürekli kusarsa mide kapakçığıyla ilgili sorun olabilirmiş allahım sen koru
Vardır mutlaka bişeyler canım ilk hamile kaldığında giydiğin şeyleri düşün bakın:)kız hiçbişeyimin içine giremiyom ne giycem bayramda
Derece 27-28i gösteriyor 3 odanında camı açıp gündüz gece tek body ile. Erkek bebekler sıcağı sevmiyor bende giydirmiyorum birtek gece üstünü ince battaniye ile örtüyorum olabilir canım birde kıyafet deneyeyimCanım bu kadar gazlanmasi kıyafetle alakalı da olabilir diye aklıma geldi. Sıcak diye düşünmeden uzun kollu falan mı giydirsen bı gün? Bı de camlara da dikkat et bence. Biz yanıyoruz eşimle sabaha kadar ama cam acmiyoruz hiç. Eskiler yel girer der ya
Valla ben oğlana 1 aylık foto çekerken giydirdiğim varya onu giydircem bi foto çekilirken giymiştik.kendinde kot t-shirt havalar sıcak zaten bayramda kimseyede gitmicem annemler tatile gidiyor kaynanamlar uzak çok.gerisinde salla gitsin.3 müz takılcaz bu bayram.Ayy valla yaa demi insanın bı cani sıkılıyor. Göbekten bağlamalı gömlekler önceden bana çok yakışırdı şimdi nanayelbise denedim bı kaç tane yandaki yirtmaclari fazlaydı onu da alamadım. Kaldık yine salas pantolon salaş tshirtlere ama ne güzel şeyler gelmiş varya bakması bile güzel oğluma çok güzel bayramlık aldım ama. Anasını satayım kızlara neler neler var garibim ogluşlara bişey yok. Kırk döndüm mağazaları ancak buldum.
Zeyna03 canım ben 15 gündür falan yastıkla yatiriyorum beşiğinde. O kadar rahat etti ki daha yatağına yatar yatmaz hemen geriniyor rahatlıktan saniyeler içinde de uykuya dalıyor. Gerçi biz büyüdük biraz ama .
Kendim yaptirdiydim yatagiyla birlikte. Pamuklu bebek yastığı. Fena rahat etti benim ki.Şu boğulma önleyici yastıklardan almıştım da dün denedim çok rahat değildi.Nasil bi yastık kullanıyorsun?
Allah korusun ya ben de kusturmama calisiyorum ama ara ara oluyor. Acaba sadece bizim mi.oluyor grupta var mi baska kusan bebekYani bazen bildiğin süt bazen peynirimsi. Doktor bana kustırmamaya çalış yoksa reflü olur dedi. Sürekli kusarsa mide kapakçığıyla ilgili sorun olabilirmiş allahım sen koru
BenimkiAllah korusun ya ben de kusturmama calisiyorum ama ara ara oluyor. Acaba sadece bizim mi.oluyor grupta var mi baska kusan bebek
Bizde geceleri hic cam acmayiz. Gunduz aciyorum amaCanım bu kadar gazlanmasi kıyafetle alakalı da olabilir diye aklıma geldi. Sıcak diye düşünmeden uzun kollu falan mı giydirsen bı gün? Bı de camlara da dikkat et bence. Biz yanıyoruz eşimle sabaha kadar ama cam acmiyoruz hiç. Eskiler yel girer der ya
Evet ne olur ne olmaz üşür de bilemeyiz.Bizde geceleri hic cam acmayiz. Gunduz aciyorum ama
Kızlar günaydın. Dün gece ikizleri yıkadım emzirdim yatırdım sabaha kadar çok rahat uyudular. Gece 12.30 da emzirdim, 4 de emdiler tekrar uyudular, şimdi bir daha emdiler.
Banyo çok rahatlatıyor deneyebilirsiniz.
Yalnızken bebeğini daha iyi anlıyorsun annem burdayken her ağladığında ona verdim anlamıyordum ne zaman aç ne zaman kaka saati. Tek kötü yönü benim gibi 8 saat süren sancısı olunca 4,5kg taşımaktan nr kol kalıyo ne sırt ne bilek ne bel
Ben dğn artık ağladım 8 saat susmadı emdi kustu ağladı emzi kustı ağladı. 6 body değiştirdim düşün inş çok sürmez bu gazları yoksa tırlatmama az kaldı.
Benimkinin 2 gündür gazla birlikte 1 metre öteye giden kusmaları oluyor doktordan sonra benide bilgilendir lütfen
Yani bazen bildiğin süt bazen peynirimsi. Doktor bana kustırmamaya çalış yoksa reflü olur dedi. Sürekli kusarsa mide kapakçığıyla ilgili sorun olabilirmiş allahım sen koru
Kız niye yaramasin . 600 Gr ile 1 kg arası alması gerek ilk ay. Almış işte. Sende benim gibi takıntı yapmaSelam bebeğimler aşımızı olduk
5. Gün 3090 13. Gün 3400 32. Gün 3715 çıktı bizim kız ebe normal olduğunu söyledi ancak benim bıdık neden az kilo aldı acabası
Sütüm mü yaramıyo diye düşünmeye başladım
Aman kuzum bırak gerekli olan kilosunu almış işde.fazlasını napıcaksın? Bebekken kilolu olanlar büyüncede öyle gidiyor bırak almasın fazla.Selam bebeğimler aşımızı olduk
5. Gün 3090 13. Gün 3400 32. Gün 3715 çıktı bizim kız ebe normal olduğunu söyledi ancak benim bıdık neden az kilo aldı acabası
Sütüm mü yaramıyo diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?