• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben beeennnn.Kahvaltimi az önce edebildim.Çiğ badem ceviz Antep fistik kaju yaban mersini üzüm fındık dut kurusu ne bulursam yedim.Nasil ayakta durayım di mi ama😂Sabaha kadar gaz bombası oldu yavrucum hiç rahatlayamadi babası ile zombiye döndük.Adam ise uykusuz gitti.Elemana yükle bugün işleri kestir biraz isyerinde dedim😂
Hey maşşallah atom yapmışın:))

Bize de doktor tam tersini söyledi. En güzel besleyici anne sütü. Hiç bir mama anne sütü kadar beslenmez kilo aldırmaz emzirmeye özen göster dedi. Mamanin kilo aldirmadigini kendim de tecrübe ettim ayrıca canim
Valla mama için boş kılo aldırır diyorlar bide mamayla beslenen obez olur falan ama bilemiyorum ben anne sütüyle besliyorum sadece maşşallahı var.bünye meselesi de olabilir karışık işler

Alt açma bezini dörde bölüyorum minicik totosu var zaten en ufak lekede atıyorum. Diğer türlü kocaman yazık oluyor.

Kızlar dereotu süt yapmasının yanında mükemmel bir hormon düzenleyici. Lohusalık duygusallığını en güzel çözen şey o ☺️

Akilvar Akilvar
Canım bebek reflüsü de yapısal sanırım. Benim oğlan öyleydi. Kızlar değil. Süt alerjisi vardı sanırım. Hâlâ peynir yemez. Demir damlası verirken de her yer lekeli kusma. Yine de dr bir şey demedi. Anneye diyet veren doktorlar var. 1 yaş civarı geçiyor. Aşırı bir kusma yoksa sizinkinin öyle bir şey değildir.
Reflu olunca her emmede mi kusuyor acaba. Benim her emmede kusmuyor. Dikkat ettim bazen cok.emince bazende sarsilinca. Artik altini degistirirken kafasinin altina yastik koyuyorum.

ay dün bizim babanede evde bal olsaydı emziğine sürer yalatırdık dedi yaw he he dedim 🤣
ne yiyo içiyo bunlar acaba nasıl bu kafaya ulaşıyolar
Benimki de hiçbir emziği almadı. Bu saatten sonra da almaz heralde... Kayınvalide de çok bilmiş bala batır ver dedi aynen anne balın ne kadar alerjik olduğunu bilmiyorsun heralde dedim. İlk 1 yıl verilmiyor dedim ayy doğru diyor sonra da

Alt açma bezini dörde bölüyorum minicik totosu var zaten en ufak lekede atıyorum. Diğer türlü kocaman yazık oluyor.
Benim kizin kakasi fiskirir cinsten bazen üstüm basim hatta komidine kadar uçtu kakasi bezi küçültüp kullanamiyorum o yuzden her kucuk lekede atiyorum ama ya birde genellikle kakasini ben altini temizlerken yapiyor yani benim destegimle

Sezeryandan kac gün sonra korse takmaya basladiniz benim 18 gun oldu bugün basladim ama erken mi bilemedim ...
Ertesi gün bile baslayabılırsın canım bana oyle demişti doktorum hatta baska arkadaslarına da doktorları hep abdominal korse önermişti. Ben bir kaç gun taktım sonrasında taka adım zor geldi bana.

Bizim oglan neredeyse 7 24 ıkınıyor.Aglamıyor ama uykusunda bile surekli ıkınıyor.Bazen gazı cıkıyor gene de ıkınmaya devam edıyor çözemedim

Back