2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bugün doktora gittim doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ve hastaneden çıktıktan sonra bişeyler yedik birde avmde 1/2 mağazaya baktım bebk koyafetleri filan ve eve geldim tuvalette silindiğimde kırmızo kan her silinmemde var şimdi doktora geldim bekliyorum inşallah birşey yoktur dua edin size oldu mu böyle bişey

Bendede vardı bır suya 21besmele çek üfle onu her sabah iç .Allahın izniyle vesvesen kaybolur hem burada okunan seyler insanı etkılıyo valla
Evet kk okumayı yasaklamıştım ama insanın etrafında gebe birileri ve ayni hisleri paylaşan insanların olmadığı açık. O yüzden girip bakıyorum ister istemez. Felak nas ve belirli ayetleri her sabah okuyorum bunu da yapayım inşallah teşekkür ederim

Benimde iki haftam var bakalım basıl minikler canım bizde yok öyle bir alışkanlık

Benim de bulantılarım 24 saat yani sadece sabah yada sadece akşam diyemem. ama ruhsal olrak pek etki etmedi.
sadece göğüslerim çok şiş bide midem çok kötü işte. allah yardımcımız olsun ne diyelim..
Aynen dün ve bugün daha iyiyim hem ruhsal hem fiziksel perşembe doktora gideceğim hayırlısıyla kalp atışını duyarız belki erken ama olabilir dedi doktor

Benimde iki haftam var bakalım basıl minikler canım bizde yok öyle bir alışkanlık
Yaaa aynı zamanlarda gidicez desene:) cinsiyetleri nedir çatlıcam zatensenin kendinle ilgili var mı tahminin tabii sağlıklı olsunlar da... ben severim minyatür süsleri, kırtasiye falan. Çocuklara da ilerde oyuncak vs. alırsam kendim oynamayı düşünüyorum

Şuan seni görünce şaşırdım canım masallah baya hızlısın 4. Cocuk allah kolaylık versin valla masallah sana beni hatırladın mi? Benimde 2. Gebelik ins saglikla kucağımiza aliriz.
Saol canım hatırlamaz mıyımm inşallah sağlıcakla gelir kuzucuklar ilki kaç yaşında canımm

Evet canım hemen hemen aynı zamanlarda gideceğiz nasipse ben hep kız hissediyorum ikisini de belki de koz çocuklarını çok sevmemden bilmiyorum ama bir rüya görgüm evde doğuyordum bir tanesini kız diyordum diğerini hastaneye yetişip orda doğurdum bu da erkek diyorlardı bilinç altım oyunlar oynuyor sanırım bende kırtasiye ve oyuncaklarla daha çok oynayabilirim gibi

Hihi ben tek çocuk düşünürken hep kız istiyordum, ikiz olduğunu öğrenince sok oldum ama bi kız, bi erkek olsa fena olmaz tabii ama hissiyat olarak hiçbi fikrim yok :)

Rica ederim Allah korusun birley olsa bi agırlık hissedermişsin içinde baskı yanı ve kanaman olurmus sen rahat ol

6,5 yaşında büyük kızım
2,5 yaşında oğlum
1 yaşında küçük kızım
Aa senin küçükler de benimkilere yakınmış ablaları da herhalde okulda olur yani gün içinde 3 tane minnakla uğraşacağız :) Belki de oğluna erkek arkadaş gelir hayırlısı ile. Ben de oğluma arkadaş isterim tabi en başta hayırlı sağlıklı evlat olsun da erkek çocuk kızlar arasında tek olunca çabuk sıkılıyor genelde (halbuki kız öyle değil anneyle de arkadaş olabiliyor kızlar). Hayırlısı bakalım.

Pazartesi tekrar gittim başka doktora oda göremedi iki hafta sonra yine gidicem bakalım artık hayırlısı nasibi varsa olacaktır.

Hihi ben tek çocuk düşünürken hep kız istiyordum, ikiz olduğunu öğrenince sok oldum ama bi kız, bi erkek olsa fena olmaz tabii ama hissiyat olarak hiçbi fikrim yok :)
Sağlıklı olsunlarda inşallah Allah hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin canım dediğin gibi ikiz olunca hislerde karışık oluyor
Aranızda pruloton depot iğne kullanan varmı
Ben kullanıyorum haftada bir tedaviyle olduğu için gebeliğim 12 haftaya kadar devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…