2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ne diyebilirim ki. Hamileligimizi iğrenç ve dayanılmaz hale getiriyo bu bulantılar. Nedense kimimiz daha ağır geciriyo

Ben kızımda bulantılar yüzünden on beş gün hastanede yatmıştım. Bana misin dememişti.
Şimdi bu hamileligimde de bulantılarım başladı . Bugun ise gidemedim. Surekli kusuyorum. Kabus gibi daha altıncı haftadayım. Inanılmaz mutsuzum

Caresi yok iste mecbur cekiyoruz. Bana hicbir sey fayda etmiyor. Hicbir şey

Ilkinde o kadar kusma ve ilaca rağmen bebek zarar görmemişti. Bunda da zarar görmez insallah.

Günaydın kızlar. Bugün işe gidemedim kasık ağrıları bulantılar üstüne ishal. İdrar yolu enfeksiyonu ne durumda bilmiyorum. Dün sadece 1.5 bardak su içtim. Bugün de bu böyle olmaz bi şekilde içilecek o su diye bir hışımla 2 bardak su içtim, mutfaktan çıkmadan afedersiniz püskürttüm resmen. Ne zaman düzelicem acaba su içmeye içmeye. İnşallah bebeğim iyidir

O kadar haklısın ki gerçekten ne demek istediğini çok iyi anlıyorum Allah hepimize yardım etsin isyan etmiyorum iyi olsun buna bin şükür

Bir de folik asit dışında vitamin kullanmıyorum ben doktor yazmadı bi şey. Kullanan var mı?

CANIM BENIM YA KIYAMAM SANA PATATES YE FIRINDA PİŞİR TUZLA SALATALIK YE TUZLU BENDE OYLE ATLATMISTIM
Yok canım bu atlatılcak gibi değil tuzlu salatalık benim midemi yakıyo bunu farkettim patates vs ağzıma be sürdüysem kustum ki serum bile kesmedi Bugün daha iyiyim şükür

Günaydın kızlar sizin mide bulantısı dışında mide ağrısı oluyormu ben kusunca kan geliyor artık sizce mideden mi geliyor bademciklerim bile catladı kusmaktan

Bir de folik asit dışında vitamin kullanmıyorum ben doktor yazmadı bi şey. Kullanan var mı?
doktorum bana biraz geniş kapsamlı bir folik asit yazdı içerisinde bi çok vitamin var aslında. onun dışında başka bir ilaç vermedi. hamile kalmadan önce de yine bu tarz da bi ilaç başlattı o ilaç bitince başka bir ilaca başlattı. içeriğini fikir olsun diye ekliyorum.

Eklentiler

• gorsel1.jpg
    243,7 KB · Görüntüleme: 39

Benim içtiğimde sadece folik asit ve b12 var. Acaba almam gerekir mi takviye vitamin.

bende sadece folik asit kullanıyorum. onun dışında birşey vermedi
Hiç beslenemiyorum üstüne de iki gündür ishal başladı acaba almalı mıyım emin olamadım. Sende nasıl mide bulantıları?

Canım ismini yazar mısın folik asitin, benimki bitmek üzere bundan alayım olmadı

Çok şaşkınım acikcasi sonuç nr olur merak içindeyim benim eltim düşük yapmıştı hatta berbaer parka gittikten sonra eve dönerken kanamam var sanki pütürlü şeyler geliyor hisseidyorim demisti yoldayken eve geçtikten sonra bezine kesesi düşmüştü icinde bebek bile yoktu ama bariz kese vardi hatta resmini bile gordum bebek olmasa bilr keseden anlaman lazımdı dusseydi gerçekten çok ilginç içerde kendi kendine kurtaj olup kanla da atılmadı ya bu
Bende saskinim şok. Oldum inanamıyorum

Doktorunuzun önerdiği folik asit kullanın ,çok çeşidi var çünkü hepsinin içinde b12 var yanlış bilmiyorsam
Drumun önerdiğinin içinde de çoğu var Aslında ama içinde zencefil var kokusu rahatsız ediyor zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…