2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günde o kadar bez değiştiriyosan bence o çocuk doyuyor balım, memede kalmasının başka nedenleri de olabilir, bazı bebekler seviyor emmeyi, bazıları gazından ötürü kalıyor, 5 dakika sonra yutkunma sesinin kesilmesi de normal, benimki bı iki dakka ancak öyle yutkunuyo sonra azar azar dinlene dinlene bir iki çekip bırakıyor, toplasan 10 dakka yok emdiği kilo takibi yaptık normal seyredince mama vermedik.
yani diyeceğim o ki. Sen içini ferah tut bı kaç gün olsa da dene emdikce de gelir derler, denemiş olursun hiç olmazsa

aynı gün doğum yapmışız bide
ben hiç doğurmamış gibiyim
Daha Çok yeni zmanla gidecektir, ki bence sana öyle geliyordur :) benimde 9 kilo duruyor mesela öncesinde iskelet gibi olduğum için şu an ki halim normal geliyor insanlara, karnım cıvık hamur gibi aslında

bu gün 20 günlük olduk, benim kız 3 gündür geceleri 3 4 saatte anca uyanıyor, geçen alarmı duymamışız 5 saat uyumuş. Kendimi kötü hissettim. Uyanınca uyandırmaya çalıştım zor uyandı, hiç sarılık tehlikemiz olmamıştı zaten yeni doğanda da, doktorum ısrarla gündüzleri 2 saatte bir, geceleri 2 bucuk saatte bir en geç uyandır bebeğin ağlaması acıkmasına verdiği en geç tepkidir diyo. Uyandırmalı mıyım ki.. Bir de Akşamları genelde 7den 11-12 e kadar falan emmeli, ağlamalı geçiyor, kolik mi bilemedim.
Ben bugün kundak siparişi verdim inşallah işe yarar deneyeyim size de bilgi veririm
Hangi kundaktan canım, ben hellobaby kundak aldım e bebekten, sevmedi benimki. Bi de fermuarlı falan bebeye giydirince ben daraldım çıkardım hemen

Bana bilgi vermedi sağlık ocagı topuk kanı sonucunu
Bende hastanede yattım sormadım unuttum
Bir şey çıksa söylerlerdi değil mi?

Sütün yağlı mı kuzucan? Ondan olabilir
Mesela benım sütüm yaglı ve arada benimkinde de küçük küçük sivilceler çıkıyor,dert etme
Birde yüzüne sürüyorum sütümü büyüyünce sivilce çıkmasın ve yüzü pak olsun yavrumun..

Canim cevap icin tesekkur ederim.sagimda az cikincada moralim bozuldu ddmekki az giriyo midesine diye dusundum.sen sagiyo musun eger oyleyse ne kadar cikiyo?

Çocuğum sabahları ilk uyandığında o kadar tatlı oluyor ki ❤❤ Öpmeden nasıl duracağım bilmem. Birazdan uyanır gri göz ❤❤
dayan biraz kıyamam kuzuya
Bu memikler hep böyle mi kalıcak emzirirken acaba
benim emzirme bitince söndü resmen balon gibi yani bu halinden oldukça memnunum ben
Kizlar dolaptan cikarilan sutu icmeyince disarida bekletebiliyor muyuz belli bir saat yoksa dokuluyor mu
3 saat oda sıcaklığı 3 gün +4 buzdolabı 3 ayda - 20derrce buzlukta bekletilebiliyır.
valla bende hiç sağmadım. Ve ekstra birşey yapmadım bunlar çok çalışkan hakikaten
bizimki genelde öyle uyuyor popo yukarıda kafayı da çevirebişdiği için güvenerek bırakıyorum artık
gözünüz aydın canım Allah kimseyi sağlıkla sınamasın.
Biri doğumdan iki gün önce biri şu dakikadaki durum :) sicak değil kızlar yedi bitirdi beni :) dogumhaneden çıktığımdan beri bı tarafım yer görmedi:)
Çok ayıp çok hiç yakışıyor mu bu yeni doğum yapmış bir anneye bencede göbek sizler gruptan çıksın B bskscl

Canım çok teşekkür ederim rabbim bütün yswruları korusun
Sivilce tek tük bizdede var sanırım sıcaklardan oluyor Ben kaynamış soğumuş suyla hafif hafif siliyorum
isilik mi canım
Benim de yanaklarinda.cenesinde var ici beyaz gecer her halde.zamanla
Hepinize yanıtlar için ayrı ayrı teşekkürler
Şimdi sütün yağlı olup olmadığını nasıl anlıyorum yöntemimiz nasıl olacak bu sivilceler sanırım yaygın ve zararsız ama gel gör ki ergenliğimde ben çok çektim bi de acıyordu pis pis. Şimdi bu bebeninki de kırmızı ve uçları beyaz beyaz yanak da kırmızı
Silme işlemini ben de yapayım
Süt alerjisi dedikleri bu değil değil mi
Accık karışık ve toplu bir cevap oldu kusura bakmayın nolur

Sağol canım aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…