2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu nasıl iş şaka gibi inşallah yanilmislardir iyi haberlerini bekliyorum

Günaydın kızlar bu grip nerden cıktı ya burunlar tıkalı gözlerim bi acayip boğazlarım ağrıyo nefes alamıyorum benim gibi olanlar varmış ne bu yeni bi salgın mı acaba

Ilk uc ay dikkatli olun diyorlar bizim de sansimiza ilk uc ay kış hastalik aylari...rabbim hastalıkları kolay atlattirip yavrularımızı korusun

Ay maşallah kaç yaşında bebeler?? Benim de üçüncü bebek, bir oğlum (3e yakın) bir de kızım (2.5 geçti) var.

Bende saskinim şok. Oldum inanamıyorum
Çok garip bir durum çoğul gebeliklerde bazen bi kese kendiliğinden kaybolur diye duyduğum olmustu ama rahim de ince diyorsun hakkınızda hayırlısı olsun ins.bebegin seninledir yanılma olmustur

Şuan seni görünce şaşırdım canım masallah baya hızlısın 4. Cocuk allah kolaylık versin valla masallah sana beni hatırladın mi? Benimde 2. Gebelik ins saglikla kucağımiza aliriz.

Imkansiz canım allaha emanet olun
Ben 2 kere düşük yapmis biri olarak kanama ve ağrın olmadan imkansız bir durum diyorum böyle birşey...kimyasalda bile 10 gün sürdü ağrı ve kanamam...bence acildekiler cidden birsey göremediler. Çok enteresan ya cidden bizi haberdar et lütfen

Doktor gebelik kusması bu kadar olmaz dedi canım bu kusma bulantı değil bambaşka bişey inan ki dayanılmicak boyutta isyan etmiyorum haşa yavrum iyi olsun da gerisi problem değil
CANIM BENIM YA KIYAMAM SANA PATATES YE FIRINDA PİŞİR TUZLA SALATALIK YE TUZLU BENDE OYLE ATLATMISTIM

kilon kactı

günaydın arkadaşlar bende bugün şiddetli bir böbrek ağrısıyla uyandım bulantılardan dolayı su içemediğim için böbreğime vurdu sanırım sizler nasılsınız

günaydın arkadaşlar bende bugün şiddetli bir böbrek ağrısıyla uyandım bulantılardan dolayı su içemediğim için böbreğime vurdu sanırım sizler nasılsınız
Ayniyiz sanirm canim bende henuz böbrek ağrısı başlamadı Bende cok az icebiliyorum su. Ictigimde bi bulantı başlıyor ki bende kum döküyormuşum bol bol içmem gerekiyor ama 1 litre anca iciyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…