Kizlar suan şok icindeyim tokat yemiş gibiyim acil gittim ilacı biticek diye ulturasyona aldılar 2 defa baktı ne kese ne bebek yok rahmim bombos hamile olduguma inanmadilar vajinal baktılar gene bombos ama ben hicbirsey dusurmedim ve kanamam çok az ağrım bile yok denecek kadar az daha 4 gün önce görmüştüm Bebeğimi suan şok icindwyim
Günaydın kızlar bu grip nerden cıktı ya burunlar tıkalı gözlerim bi acayip boğazlarım ağrıyo nefes alamıyorum benim gibi olanlar varmış ne bu yeni bi salgın mı acaba
Günaydın kızlar bu grip nerden cıktı ya burunlar tıkalı gözlerim bi acayip boğazlarım ağrıyo nefes alamıyorum benim gibi olanlar varmış ne bu yeni bi salgın mı acaba
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Hepiniz bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah .
Ben 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 4. Bebeğime 7 haftalık hamileyim. İki kızım bir oğlum var ellerinizden öperler. Sat tarihim 15 ekim
Çok garip bir durum çoğul gebeliklerde bazen bi kese kendiliğinden kaybolur diye duyduğum olmustu ama rahim de ince diyorsun hakkınızda hayırlısı olsun ins.bebegin seninledir yanılma olmustur
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Hepiniz bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah .
Ben 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 4. Bebeğime 7 haftalık hamileyim. İki kızım bir oğlum var ellerinizden öperler. Sat tarihim 15 ekim
Ben 2 kere düşük yapmis biri olarak kanama ve ağrın olmadan imkansız bir durum diyorum böyle birşey...kimyasalda bile 10 gün sürdü ağrı ve kanamam...bence acildekiler cidden birsey göremediler. Çok enteresan ya cidden bizi haberdar et lütfen
Doktor gebelik kusması bu kadar olmaz dedi canım bu kusma bulantı değil bambaşka bişey inan ki dayanılmicak boyutta isyan etmiyorum haşa yavrum iyi olsun da gerisi problem değil
GUNAYDIN KIZLAR. DUN IKINDINDEN BU YANA KAHVERENGMSI AKINTILI LEKE GELIYOR AZ KIRMIZILIK VAR DR DE BEKLIYORUM BIRAZDAN GELECEK. DUA EDIN. YERLESMEDIR DIYE INSALLAH
günaydın arkadaşlar bende bugün şiddetli bir böbrek ağrısıyla uyandım bulantılardan dolayı su içemediğim için böbreğime vurdu sanırım sizler nasılsınız
günaydın arkadaşlar bende bugün şiddetli bir böbrek ağrısıyla uyandım bulantılardan dolayı su içemediğim için böbreğime vurdu sanırım sizler nasılsınız
Ayniyiz sanirm canim bende henuz böbrek ağrısı başlamadı Bende cok az icebiliyorum su. Ictigimde bi bulantı başlıyor ki bende kum döküyormuşum bol bol içmem gerekiyor ama 1 litre anca iciyorum sanırım