2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu arada kizlar emzirme saatinden bahsedilmiş bizim doktor bebek nezamana isterse emzir kısma sadece 3 saati gecmesin uyursa uyandır dedi bende kizim ne zaman durmasa yada uyanıksa meme veriyorum tutarsa tutuyo tutmazsa emmiyo illa 2 saat yada 1.5 saat bekleyip emzirmek mi gerekiyor ki yanlis mi yapiyorim ben acaba

Yayla vedasimi basakcim cidden hangi ara hamileydim o zaman geçmiyor gibi gelen zaman ne kadar cabuk gecmis o zaman asermedim lohusalikta resmen tatli atistirmalik aseriyorum ben ya

Canım emzirmeden sonra neden tekrar sagol ıs sut verıyorsun. Biberonla mı verıyorsun
Canim senin bebeginin.gobegi kanamisti degil mi yanlis.hatirlamiyorsam nasil duzeldi mi. Benimkinin halen kaniyor bakiyorum kabuk baglamis. Doktora sordum yarin getir bakalim dedi.

Kızlar ben gunde 1 kez sutumu sagıyorum kızıma içiriyorum. Küçük daha o da 21 aylık. Belki bilenler vardır dinen sakıncası var mı diye. Bence olmaması lazım sonucta tandem emzirme yalan onca anne var ama yine de kusku düştü içime. Diyanete sorduk cevap gelmedi bilemedim

Gecmis olsun canim bebegin yanina gelsin tüm acilar geride kalir bi an once gelir inşallah

Yok canim uyaniksa emiyorsa ver saati bekleme. Saati su sekilde hani yenidoganlar cok.uyuyorlar ya 2 saati doldurdu ise uyandirip emzirmek lazim. En.fazla 3 saati bekliyorum cok derin uyuyorsa.

Bizde de gobek kanadı hatta doktor k vitamini iğnesi yaptırdı gobek kanaması iyi birsey değilmiş guya pıhtılaşmadan kaynakli oluyormuş doktor banada kanarsa gel tahlil yapalim dedi ama annem bırakmadı kardeşlerimde yaşamış ve bosuna sıkıntı yaoma gecer dedi bende götürmedim günlük bakımını yaptim biz 22 günlük olduk birkac gundur olmuyo cok şükür
Canim senin bebeginin.gobegi kanamisti degil mi yanlis.hatirlamiyorsam nasil duzeldi mi. Benimkinin halen kaniyor bakiyorum kabuk baglamis. Doktora sordum yarin getir bakalim dedi.

Benimkinin sadece göbeği düştüğü günün ertesi günü kanadı canım. Doktor eger devamlı kanarsa k vitamini yapılması gerek dedi ama kanamadı sukur.Kızımında öyle olmustu onunkini Gümüş kalemle yakmıslardı.

Hepsini cekemiyor çabuk yoruluyor ilk zamanlar kaşık ve bardakla verdim ama sütün yarısı dökülüyordu biberon denedim meme reddi olmayınca biberonla veriyorum. Ama mutlaka ilk memeyi emiyor
Anladım canım ben hala cesaret edemiyorum biberona. Emzik veriyormusun

Benim 5 oldu.duseli kanamali.kabuk bagliyor. Insallah bir.sey yoktur ya uzuluyorum

Elhamdülillah..
Bebiklerimize sağlıkla kavuştuk.
Doğum öncesi endişelerimiz bitti.
Sağlıkla uzun yıllar birlikte yaşayalım inşaallah..

Biz 14 gunluguz persembe dustu gobegi insallah gecer ya tedirgin oldum yarin goturecegim doktora

Çok sitres yaoma canm biz 22 günlük olmamıza rağmen bikac gundur iyileşti cok şükür bizimde kurumuş şekilde görüyordum annrm demese bende baya tedirgin olurdum gerci özemdeki cocuk doktorumuz korkutmuştu devlete de götürdüm ordaki doktor normal gecer dedi gerçekten de gecti seninde öyledir merak etme
Biz 14 gunluguz persembe dustu gobegi insallah gecer ya tedirgin oldum yarin goturecegim doktora

Ben de senin gibi yapıyorum. Ne zaman isterse meme.. max 3-4 saat beklerim uyandırmamak için ama genelde uyanıyo kendi..

Bence bi sakıncası yoktur. İçiyosa ne mutlu..
İngilterede içtiği kadar içebilir diyo ebe. Diyaneti bilemiciiiim

Ya benimkide dediğin gibi ani seslere çok tepki veriyo müzik açınca susuyo ama kulak kiri olabilir su olabilir dedi ki dün banyo yaptırmıştım belki ondandır dedi inşallah tertemiz çıksın sonuçlarımız canım

.

domestic bu arada ben de tandem anneyim gelen cevabı paylaşırsan sevinirim. Bugün sağlık ocağındaki doktor bile o kadar olumsuz konuştu ki bu konuyla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…