2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sen böyle az yiyip zayıflıyorsun ya ondan mı acaba hani halsiz düşüyorsun? Geçen gün yazmıştın.
Kız normalde kahvaltımı yapıyorum bugün böyle oldu öğünlerimide yiyorum dikkat ettiğim tatlı hamurişi ekmek kızartma falan:)) bunlarada dikkat etmem lazım kilo almamam vermem lazım ölcülü gitsin yeterli:) bende acaba yanlış mı yapıyorum daha mı fazla yemem lazım diye düşündüm de aslında normal yiyorum saydıklarım dışında.kansızlıktan kaynaklı gibi geldi bana hamileyken de kanım az çıkıyordu bu sabah kan hapı içtim hiç öyle olmadım bak.

Canım gün ve hafta geçtikçe daha çok ihtiyac duyacak. 3. Haftadan itibaren 120 cc gerekiyor
Şimdi sağdım. 10 cc anca çıktı 2 buçuk saatlik sütüm arkadaş sağ 30 cc çıkıyosa mama verme dedi. Meylen başgan biraz daha direnicem gece bi denicem yaaa. Şimdi sürekli verirsem de midesi büyicek çünküüü ammenin de başımıza gelenler

Ayy üzüldüm sen de bebekte yıpranmışsınız çok geçmiş olsun. Aldın mı bebeğini kucağına?? İnşallah çabuk toparlarsınız, yine de tebrikler bak sonunda doğurdun:) inşallah bebek te iyidir. Ye iç dinlen yorma kendini.

Emzirdikten sonra mi 10 cc çıktı?
Emzirmedigin halde çıkan buysa ben olsam mama verirdim ama sağmaya devam et. Gerekirse boş boş sağ. Sürekli beynini uyar süt üretsin boş durmasın :)

Başlarda benim de öyleydi. Damla damla çıkıyordu çok üzülüyordum. Emzirme +sağma çok işe yarıyor. Ikisine de devam et çılgınlar gibi :)

Bol su içmeyi ihmal etme. Göreceksin meyvesini merak etme

Yaaa gözlerim doldu okurken
Seni gidi çılgın

Canim maden suyu sut artimina cok iyi geliyor. Ben her gun 1 bardak iciyorum. Bir de bebegin uyudu mu sen de gun icinde dinlen uyu cok iyi geliyor. Ha bir de incir cok iyi geliyor

Ben korku neymiş şimdi öğrendim düşükten kalp artışından gelişmemesinden kavuşamamaktan çok korkuyodum ama şimdi içim gidiyo bişey olcak diye aklım çıkıyo kirpiğine zarar gelse dünyayı yıkarım heralde anne olunca anlarsın dedikleri Bunlarmış hayatımda kimseyi böyle sevmedim kimseye bu kadar düşmedim ❤❤❤
Allahım hepimizin evladını korusun olmayana da nasip etsin bu duyguyu tattırsın
Öff ağlicam susun
Ama hala ikincimin çılgınlık olduğunu düşünüyorum (alınmayın çifte analar cinsiniz kabul edin)

Aynı duyguları paylaşıyoruz bebişim.Seviliyorsun ve Bahar hanımla birlikte öpülüyorsun.

Bakıcı konusunda içine sinen sana güven vereni seçmelisin.Ben çocuk gelişimci ve 2 çocuk annesi olarak teorikle pratik çok farklı.Avantajlari var eğitimin ama bu demek değil ki her eğitimli çok iyi çocuk yetiştirir.Tecrübe ve vicdan herşey❤

Canım bende hastanede verdiğimde sadece sarı su geliyordu göğüslerden sonra eve geldik aynı şekilde çocuk bağırıyordu sürekli uyumuyordu meğer gerçekten açmış. Memeyi emiyor sanıyordum emememiş kavrayıpta silikon göğüs ucu aldık onunla beslendi de kendine geldi. Tabi bu sürede 600 gram kaybetti

Durum raporu:
Deli gibi emişiyoruz. Memeler oldu futbol topu. Emiyo kalanı sağıp dolaba atıyorum.. Uyanınca son memede başlayıp diğerine dönüyoruz, yine sağıyoruz falan..
Sağdıkça artıyo arttıkça ağrıyo. Çok emmeye başlasa midesi büyüse de düzene girsek..
Bugün 4 günlük oldu ve göbeği düştü..
Yarın eve ebe gelecek, boy kilo da öğrencez inşallah
Bizden haberler böyle

Canım emzirmeden sonra neden tekrar sagol ıs sut verıyorsun. Biberonla mı verıyorsun

Canım emzirmeden sonra neden tekrar sagol ıs sut verıyorsun. Biberonla mı verıyorsun
Hepsini cekemiyor çabuk yoruluyor ilk zamanlar kaşık ve bardakla verdim ama sütün yarısı dökülüyordu biberon denedim meme reddi olmayınca biberonla veriyorum. Ama mutlaka ilk memeyi emiyor

Canm ben senden birgun sonra dogum yaptim bizde işitme testinden geçemedi hemde 3 kere yapıldı bende cok korkuyorum açıkçası bize 19 una bera testine araştırma hastanesine sevk ettiler biraz içim rahat çünkü kulağından bazen akıntı cikiyor birde ilk zamanlar seslere pek tepkisi yoktu ama bir haftadan fazladır seslere tepkisi var bir şeye dalmışken müzik açınca hemen hareket ediyor yada uyurken kaşığı tabağa çarptığında sıçrıyor herhalde hic duymasa boyle tepkiler vermezdi die düşünüyorum
İşitme testinden geçemedik
10 ağustosta Bi daha gidicez normal olduğunu söylediler ama içim rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…