Sen böyle az yiyip zayıflıyorsun ya ondan mı acaba hani halsiz düşüyorsun? Geçen gün yazmıştın.Ben 3 petibör 1 kahve kahvaltım :) neyseki 2.5 da uyudu bende onla bir uyudum şimdi kalktım.kendileri uyuyor :)
Kız normalde kahvaltımı yapıyorum bugün böyle oldu öğünlerimide yiyorum dikkat ettiğim tatlı hamurişi ekmek kızartma falan:)) bunlarada dikkat etmem lazım kilo almamam vermem lazım ölcülü gitsin yeterli:) bende acaba yanlış mı yapıyorum daha mı fazla yemem lazım diye düşündüm de aslında normal yiyorum saydıklarım dışında.kansızlıktan kaynaklı gibi geldi bana hamileyken de kanım az çıkıyordu bu sabah kan hapı içtim hiç öyle olmadım bak.Sen böyle az yiyip zayıflıyorsun ya ondan mı acaba hani halsiz düşüyorsun? Geçen gün yazmıştın.
Benimkide doymuyor ben gece tek mama veriyorum. Çünkü gündüz uyuyor zorla uyandırıp emziriyorum ama gece elli defa uyanıp emiyor hala istiyor dalamıyor bi türlü mama yi verdikten sonra hemen uyuyor kuzum.Ben dün gece 60 yaptım bitirdi ama çok açtı. Ilk 15 ve 30 cc arası içiyordu.
Şimdi sağdım. 10 cc anca çıktıCanım gün ve hafta geçtikçe daha çok ihtiyac duyacak. 3. Haftadan itibaren 120 cc gerekiyor
Ayy üzüldüm sen de bebekte yıpranmışsınız çok geçmiş olsun. Aldın mı bebeğini kucağına?? İnşallah çabuk toparlarsınız, yine de tebrikler bak sonunda doğurdun:) inşallah bebek te iyidir. Ye iç dinlen yorma kendini.Kızlar gece 2 de Doğum oldu zor bi doğumdu gündüz 12 den beri burdayım 5 cm de epidıral de aldım ama açılma ve ilerleme aşırı yavaş oldu vakumla aldı cok kilolu doğdu ben cok yıprandım bebeğim yanımda yok sabah görecem. Bi akciğer sıkıntısından şüphelendi inş yoktur cok dua edin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Şimdi sağdım. 10 cc anca çıktı2 buçuk saatlik sütüm arkadaş sağ 30 cc çıkıyosa mama verme dedi. Meylen başgan biraz daha direnicem gece bi denicem yaaa. Şimdi sürekli verirsem de midesi büyicek çünküüü ammenin de başımıza gelenler
Ilk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
banada göz demediSöle kankim kalçayı karınla ilgili bişi demedi kalçayla göz dedi bize
banada göz demedi
Canim maden suyu sut artimina cok iyi geliyor. Ben her gun 1 bardak iciyorum. Bir de bebegin uyudu mu sen de gun icinde dinlen uyu cok iyi geliyor. Ha bir de incir cok iyi geliyorŞimdi sağdım. 10 cc anca çıktı2 buçuk saatlik sütüm arkadaş sağ 30 cc çıkıyosa mama verme dedi. Meylen başgan biraz daha direnicem gece bi denicem yaaa. Şimdi sürekli verirsem de midesi büyicek çünküüü ammenin de başımıza gelenler
Ben korku neymiş şimdi öğrendim düşükten kalp artışından gelişmemesinden kavuşamamaktan çok korkuyodum ama şimdi içim gidiyo bişey olcak diye aklım çıkıyo kirpiğine zarar gelse dünyayı yıkarım heralde anne olunca anlarsın dedikleri Bunlarmış hayatımda kimseyi böyle sevmedim kimseye bu kadar düşmedim ❤❤❤Ilk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
Analık işte ya ben takarım kafaya valla kuzum ayın 10u gelsin Bi an önceE tamam işde nolcak ya duymasa tepki nasıl verecek kankim
Gelir canım gelir bi güzelde geçersiniz inşallahAnalık işte ya ben takarım kafaya valla kuzum ayın 10u gelsin Bi an önce
Ilk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
Canım bende hastanede verdiğimde sadece sarı su geliyordu göğüslerden sonra eve geldik aynı şekilde çocuk bağırıyordu sürekli uyumuyordu meğer gerçekten açmış. Memeyi emiyor sanıyordum emememiş kavrayıptaDeğilim yaa doymuyo bence. Mama vereyim di mi? Ben de uyuyamıyorum çünkü bu vücut nasıl süt üretecek. Kaç cc vermem lazım kızlar bi de kaşıkla mı vereyim alışmasın diye? Mamaya alışır diye çok korkuyorumevdekilerin de ağzı burnu durmuyo çocuk aç diye. Onlara takıldığımdan değil de bebeyi sarılık yapmaktan korkuyom yok yere
Canım emzirmeden sonra neden tekrar sagol ıs sut verıyorsun. Biberonla mı verıyorsunEvet çok yorucu özellikle geceleri bir emzirme seansı en az 1.5 saat sürüyor. Uyandır emzir alt degistir, sut sag sonra o sütü de icir... Ama kilo alımı iyi çok şükür 8 günde doğum kilosunu geçtik her seye deger
Sağol canım benim inşallah@Meylen hiç kafana takma stres olma kuzum ayın 10unda guzel haberler alırsın ilk testte olabiliyormus
Hepsini cekemiyor çabuk yoruluyor ilk zamanlar kaşık ve bardakla verdim ama sütün yarısı dökülüyordu biberon denedim meme reddi olmayınca biberonla veriyorum. Ama mutlaka ilk memeyi emiyorCanım emzirmeden sonra neden tekrar sagol ıs sut verıyorsun. Biberonla mı verıyorsun
Canım onu şey diye demişlerdir. Tam ölçüm yapılırken bebeğin uyumak gerekiyor ki doğru sonuç versin. Sessiz olmak gerekiyor. Gitmeden uyutmazsın. İçeri girince uyursa çok iyi olur. Sıkıntı yapma bende çok üzülmüştüm ama böyle durumlar çok olabiliyormuş. Şimdi hiçbir sıkıntısı yok oğlumun
İşitme testinden geçemedik
10 ağustosta Bi daha gidicez normal olduğunu söylediler ama içim rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?