Ağlamaması yeterli dedi çokta hareketli değildi sakin durdu zaten yavrumderin uykuda değilmiydi canım
hareket etmemesi gerekiyo demişti bizimki
ondan mı olmadı acaba
içini ferah tut ilk seferde olabiliyomuş böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlamaması yeterli dedi çokta hareketli değildi sakin durdu zaten yavrumderin uykuda değilmiydi canım
hareket etmemesi gerekiyo demişti bizimki
ondan mı olmadı acaba
içini ferah tut ilk seferde olabiliyomuş böyle
Değilim yaa doymuyo bence. Mama vereyim di mi? Ben de uyuyamıyorum çünkü bu vücut nasıl süt üretecek. Kaç cc vermem lazım kızlar bi de kaşıkla mı vereyim alışmasın diye? Mamaya alışır diye çok korkuyorum evdekilerin de ağzı burnu durmuyo çocuk aç diye. Onlara takıldığımdan değil de bebeyi sarılık yapmaktan korkuyom yok yereGaz en erken 1 haftalikken başlar dedi bizim ebe.Doyduğundan emin misin canım?
Veriyo canım ani seslerde sıçrıyo süpürge sesine duruyo falan o belirleyici bişey mi bilmiyorum ama@Meylen sen anlarsın seslere tepki vermiyor mu?
Canım sakın doymuyor diye düşünüp mama verme benim bıdık 10 gün aşırı aşırı huysuzdu sürekli ağlıyordu 4-5 kere bezini ıslatıyosa tamamdır şuan anne karnı tribinde o o yüzden huzursuz gazdan yada başka bişeyden değil bol bol emzir her ağladığında daya memeyi gaz olmuyo ilk günlerGünaydın tatlişler. Bizim gecelerimiz şimdilik çok zor geçiyo. Çatlarcasına ağlıyo bebitom. 2 günlük bebede gaz olur mu yaaa Ama kakasını gece yapıyo sanırım ondan. Gündüz iyi. Bugün farklı bir formül deneyecem gündüz mimkin olduğunca uyuyup gece uyanık kalacam. Bi süre şu sarılık muhabbetini atlatıp sütümüzü indirelim de. Sonra da uyku düzeni kurmaya çalışırız artık napalım
Ay çok huysuz bu oğlan ya...sabah 7.5 dan beri toplasan yarım saat uyumustur hep mızmız hep mızmız bugün huyumuzda bu
Hadi Sebicim doğuma noktayı sen koyuyorsun grupta. Sağlıkla kavuş bebişine inşallah..Ben de bugün kapanışı yapacağım heralde Doktor yatış verdi suyu çok azalmış yarına kadar bekleyemez dedi sezaryene alıcak yani çok dua edin kızlar
Oh ne güzel, darısı bana.Bende kanamanin bitmesini bekliyorum 33.gun bakalim lazer seansjma devam edicem yarida kalmisti
Olur canım, bak yazmışsın seslere tepki veriyor diye. Biz hastanedeyken bütün bebekleri uyutup yapmışlardı canım. Adı bera testi.Ay inşallah canım valla şimdi ayın 10u olmaz bana
9. Aya verdiler randevu bize.kızlar karın ultrasonu kalça ultrasonu çektirdiniz mi bebişlere ?
İlk ay en az kaç gr. almalı bebiş?
Günlük bu ise bir ayda 900 gr olmalı o halde.30 35 gr ideal demisti doktor bize
1 ay erken diyenler oldu. 6 hafta dolunca kalça usg için gideyim diyorum. Karın usg bilmiyorum. İkisi beraber mi? Doktoru mu istedi?kızlar karın ultrasonu kalça ultrasonu çektirdiniz mi bebişlere ?
Canım sezeryanda normal diye biliyorum bende. Hatta Hifa da devlette doğum yapmıştım, odamda iki kişi daha vardı ben normal, onlar sezeryandı ikisi geçemedi normal olduğunu söylediler. Çünkü normal doğumda suyu muyu dar yoldan geçtiği için süzülüyor ama sezeryanda cıp sudan çıkardıkları için bir müddet kalıntılar kalıyor bu sebeple başlarda test geçilemiyebiliyor.
Ilk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
Benimkide doymuyor ben gece tek mama veriyorum. Çünkü gündüz uyuyor zorla uyandırıp emziriyorum ama gece elli defa uyanıp emiyor hala istiyor dalamıyor bi türlü mama yi verdikten sonra hemen uyuyor kuzum.Ben dün gece 60 yaptım bitirdi ama çok açtı. Ilk 15 ve 30 cc arası içiyordu.Değilim yaa doymuyo bence. Mama vereyim di mi? Ben de uyuyamıyorum çünkü bu vücut nasıl süt üretecek. Kaç cc vermem lazım kızlar bi de kaşıkla mı vereyim alışmasın diye? Mamaya alışır diye çok korkuyorum evdekilerin de ağzı burnu durmuyo çocuk aç diye. Onlara takıldığımdan değil de bebeyi sarılık yapmaktan korkuyom yok yere
45-60 gun arasi en iyi sonuc cikma donemiymis1 ay erken diyenler oldu. 6 hafta dolunca kalça usg için gideyim diyorum. Karın usg bilmiyorum. İkisi beraber mi? Doktoru mu istedi?
Günlük bu ise bir ayda 900 gr olmalı o halde.
Ne güzel yazmışsın gerçekten bende düşündüm şükür herkes bebeğine sağ salim kavuştu kimsenin kötü bi hikayesi olmadıIlk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
Gelmiş geçmiş olsun inş. Hemende yanına versinler.Kızlar gece 2 de Doğum oldu zor bi doğumdu gündüz 12 den beri burdayım 5 cm de epidıral de aldım ama açılma ve ilerleme aşırı yavaş oldu vakumla aldı cok kilolu doğdu ben cok yıprandım bebeğim yanımda yok sabah görecem. Bi akciğer sıkıntısından şüphelendi inş yoktur cok dua edin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Canım gün ve hafta geçtikçe daha çok ihtiyac duyacak. 3. Haftadan itibaren 120 cc gerekiyorBenimkide doymuyor ben gece tek mama veriyorum. Çünkü gündüz uyuyor zorla uyandırıp emziriyorum ama gece elli defa uyanıp emiyor hala istiyor dalamıyor bi türlü mama yi verdikten sonra hemen uyuyor kuzum.Ben dün gece 60 yaptım bitirdi ama çok açtı. Ilk 15 ve 30 cc arası içiyordu.