2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Epilasyon sağolsun ihtiyacım yok canım ama dikiş yerlerin zorlanabilir. Bence biraz jiletle idare et istersen.
Benim göbekte baya indi ama halen var ya spor yapmadan geçmeyecek o vücudum böyle benim 3. Ay başlarız ufak ufak

ayyyy
çok kalp başakçım

Ne kadar güzel cümleler dökülmüş kalbinden kuzum Çok güzel özetlemişsin ne güzel hepimiz sağlıkla aldık kucağımıza daha ne isteriz bu arada en zevkli kısım alışveriş çılgınlığı kısmıydı

Kizlar nolursunuz bana acil bi yardimci olun okadar ihtiyacil varki oglum cuma günü dogdu dogumda ve sonrasinda cok sükür hersey yolundaydi bugün eve gidicekdik ama cocuk doktorumuz göbek baginin üstündeki kizariklikdan dolayi kaninda iltihap var dedi simdi daha genis capli bi hastaneye geldik kan sonuclarina göre antibiotik tedavisi görcek böyle bisi basina gelen varsa nolur yazsin kafayi yicem göbek bagi daha düsmedi ve üstünde kizariklik vardi

Eeeeee ama ben dedimmmm ben biliyorum dedim inanıyorum dedim herkez kavuscak bebişine burada didimmmm sakalım yok kiiiii:)))))

Sabah elimde süt pompası ayni şeyler geçti yüreğimden çok şükür dedim herkes sağlıkla kucağına aldı yavrusunu hamileyken mayis annelere bakmistim ohh hepsi kavusuyordur diye orda bebegini kaybeden biri vardi o kadar cok uzulmustum ki cok sukur bin sukur bugunumuze ❤❤❤ yuregine saglik

Böyle birşey olmadı bizde ama anladığım kadarıyla enfeksiyon oluşmuş antibiyotikle iltihap kurur endişe edicek birşey yok doktor bizden de şüphelendi enfeksiyon varsada endişelencek bişi yok tedavi uygularız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…