- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Epilasyon sağolsun ihtiyacım yok canım ama dikiş yerlerin zorlanabilir. Bence biraz jiletle idare et istersen.Selam kızlar. Bu çamaşır nasıl hergün yıkanır ya nasıl, bir de ütüsü var bunun2 güne 1 de ev temizliyorum yoksa çok kötü görünüyor. E tabi gezmeden de geri kalmayınca zombiye dönüşüyorum. Kızlar bir soru sormuştum ancak gözünüzden kaçtı ya da hiç ağda yaptıran olmadı. Ameliyattan sonra ağda yaptıran oldu mu? Ne kadar sonra yaptırdınız? Bu arada benim kanamam kesildi bence boş yere ped harvıyprum bıgün 6.kanamasız geçen gün, leke bile yok. Göbeğim çok kaldı
İlk Oğlumda yaşadım çok yaşanan bir durum tam uyku halinde olması gerekiyor. 2. Ayda geçmişti testten korkma inş. Bazen sıvı kalabiliyor kulaktaİşitme testinden geçemedik
10 ağustosta Bi daha gidicez normal olduğunu söylediler ama içim rahat değil
9. ay mı ?Oh ne güzel, darısı bana.
Olur canım, bak yazmışsın seslere tepki veriyor diye. Biz hastanedeyken bütün bebekleri uyutup yapmışlardı canım. Adı bera testi.
9. Aya verdiler randevu bize.
benimki 730 gr aldı ama her bebek aynı olmazİlk ay en az kaç gr. almalı bebiş?
evet doktoru istedi1 ay erken diyenler oldu. 6 hafta dolunca kalça usg için gideyim diyorum. Karın usg bilmiyorum. İkisi beraber mi? Doktoru mu istedi?
ayyyyIlk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
Ne kadar güzel cümleler dökülmüş kalbinden kuzumIlk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
Ben 3 petibör 1 kahve kahvaltım :) neyseki 2.5 da uyudu bende onla bir uyudum şimdi kalktım.kendileri uyuyor :)Ayniyiz gece 4 de uyudu 7 de uyandi bu saate kadar toplasan 1 saat anca uyumustur 2 dkka kahvalti zor yaptim
Bizimde öyle olur inşallah ya canım çok sağolİlk Oğlumda yaşadım çok yaşanan bir durum tam uyku halinde olması gerekiyor. 2. Ayda geçmişti testten korkma inş. Bazen sıvı kalabiliyor kulakta
E tamam işde nolcak ya duymasa tepki nasıl verecek kankimVeriyo canım ani seslerde sıçrıyo süpürge sesine duruyo falan o belirleyici bişey mi bilmiyorum ama
Ay bende cektirmedim daha merak ediyorum 40 ondan sonra bakalım dedi doktor ama..bunlara kaç TL dökülcez acaba onuda merak ediyorumkızlar karın ultrasonu kalça ultrasonu çektirdiniz mi bebişlere ?
Eeeeee ama ben dedimmmm ben biliyorum dedim inanıyorum dedim herkez kavuscak bebişine burada didimmmm sakalım yok kiiiii:)))))Ilk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
Ilk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
beni niye erken çağırdıki o zaman45-60 gun arasi en iyi sonuc cikma donemiymis
her hastane aynı olmaz ama ben yarın çektirince söylerim sana kaç para döküldüğümüAy bende cektirmedim daha merak ediyorum 40 ondan sonra bakalım dedi doktor ama..bunlara kaç TL dökülcez acaba onuda merak ediyorum
Böyle birşey olmadı bizde ama anladığım kadarıyla enfeksiyon oluşmuş antibiyotikle iltihap kurur endişe edicek birşey yok doktor bizden de şüphelendi enfeksiyon varsada endişelencek bişi yok tedavi uygularız dediKizlar nolursunuz bana acil bi yardimci olun okadar ihtiyacil varki oglum cuma günü dogdu dogumda ve sonrasinda cok sükür hersey yolundaydi bugün eve gidicekdik ama cocuk doktorumuz göbek baginin üstündeki kizariklikdan dolayi kaninda iltihap var dedi simdi daha genis capli bi hastaneye geldik kan sonuclarina göre antibiotik tedavisi görcek böyle bisi basina gelen varsa nolur yazsin kafayi yicem göbek bagi daha düsmedi ve üstünde kizariklik vardi
Söle kankim kalçayı karınla ilgili bişi demedi kalçayla göz dedi bizeher hastane aynı olmaz ama ben yarın çektirince söylerim sana kaç para döküldüğümü
Mama kutusunda yazılan gibi yapıyorum ilk hafta 60 yazıyordu bitirdi zaten .o listeye göre devam ederim inşallah sütüm çoğalırsa onuda vermem .Canım gün ve hafta geçtikçe daha çok ihtiyac duyacak. 3. Haftadan itibaren 120 cc gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?