Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişi değildirperşembede beri ağrıyan belim bugün artık iyice perte çıktı
sol bacağım iptal
yürüyemiyorum bile
kızı kucağımda gezdiremiyorum
annem pişpişliyo
benim kucağıma veriyo emziriyorum falan
sol bacağım felç gibi oldu tövbe yarabbim
anestezi doktorunun yanında çalışıyo kuzenim yarın ona sorcak belime yapılan iğneyle alakası varmı bide hangi bölüme gidip göstereyim ortopediye mi anesteziye mi bilemedim
yarın gidicem hastaneye
kızı kucağıma bile alamıyorum
Birebir aynı durumu yaşıyorum, ne zamana bir memeyi bitirecek güce gelecekler merak ediyorum bütün gun elimde pompa ile geziyorum önce emzirip sonra kalan sütü sağıp veriyorum ama cok yorucu oluyor..
Canım gözün aydın. Nazlı bebek doğdu sonunda. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kızlar gece 2 de Doğum oldu zor bi doğumdu gündüz 12 den beri burdayım 5 cm de epidıral de aldım ama açılma ve ilerleme aşırı yavaş oldu vakumla aldı cok kilolu doğdu ben cok yıprandım bebeğim yanımda yok sabah görecem. Bi akciğer sıkıntısından şüphelendi inş yoktur cok dua edin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
o zaman ben hep siyah giyeyimŞuanda yakını görüyor biraz uzağıda flu görüyor:)) özellikle koyu renkleri güzel görüyor siyah lacivert gibi:)
karanlıkta çipil çipil bakıyo ya eriyorumArada bana uyur gibi yapıp hop açıyor yine gözleri direniyor uyumamak için uyu işde napcan sen uyanık:))
fıtık mı attı acaba diyo annemGeçmiş olsun canım inşallah önemli bişi değildir
Kızlar bugün tüm gün bakıcı adaylarıyla görüştük. Eylülde biri başlayacak. Cuma günü yaylaya gidiyoruz kızımla 1 ay oradayız. Internet de pek çekmiyorDönüşte evde yardimci birisi olacak çok mutluyum kasimda da yavas yavas sirkete gidip gelmeye başlayacağım. Eğitimli yerine, eli lezzetli 2 çocuk büyütmüş tam atatürkçü olan bir kadını çok sevdim. Sanirim o olacak, içim ısındı. Alaylı, egitimliyi eledi gibi. Siz olsanız napardiniz?
Kızlar gece emzirdikten sonra kucagımda uyuyakalıyor bebeğim reflü yatağı var ona yatırıyorum.emdikten Hemen sonra yatırmak yanlışmı acaba?
Çok geçmiş olsun bebeğin de gelmiştir yanına inşallah. Sağlıkla huzurla büyütünKızlar gece 2 de Doğum oldu zor bi doğumdu gündüz 12 den beri burdayım 5 cm de epidıral de aldım ama açılma ve ilerleme aşırı yavaş oldu vakumla aldı cok kilolu doğdu ben cok yıprandım bebeğim yanımda yok sabah görecem. Bi akciğer sıkıntısından şüphelendi inş yoktur cok dua edin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Gozun Aydin canim. insallah cabucak yanina getirirler bebegini. Kac kilo dogdu ki. Kilodan dolayi mi zor dogduKızlar gece 2 de Doğum oldu zor bi doğumdu gündüz 12 den beri burdayım 5 cm de epidıral de aldım ama açılma ve ilerleme aşırı yavaş oldu vakumla aldı cok kilolu doğdu ben cok yıprandım bebeğim yanımda yok sabah görecem. Bi akciğer sıkıntısından şüphelendi inş yoktur cok dua edin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Ankebut gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla kavuş yavruna inşallah..Kızlar gece 2 de Doğum oldu zor bi doğumdu gündüz 12 den beri burdayım 5 cm de epidıral de aldım ama açılma ve ilerleme aşırı yavaş oldu vakumla aldı cok kilolu doğdu ben cok yıprandım bebeğim yanımda yok sabah görecem. Bi akciğer sıkıntısından şüphelendi inş yoktur cok dua edin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Cok çapkın bi havasi var,Bu çocuğun benden çekeceği var şekilden şekile sokuyorum:))) @Meylen fotoğrafı senin kıza gösteriver
Emzirdikten sonra dik tutup agzindan mide gazini cikariyomusun o cikmadiginda bagirsakta gaz ve sanci yapiyor canimGunaydin kizlar. Benim bebegim her zaman alttan.gazini cikariyor kakasini da yapiyor. Ama bazen aniden bir ciglikla uykudan aglayip uyaniyor kucagima aldigimda cabuk sakinlesiyor ama. Ani olan bir sey. Oyle icli aglayinca asiri uzuluyorum. Acaba aniden sanci mi oluyor. Neden bilmiyorum sizlerde var mi oyle bir sey
Çapkın olacak benim oğlum:))Cok çapkın bi havasi var,
Maşallah miniğeKızlar iyi geceler herkesler iyi okudugum kadarıyla masallah hem kuzulara hem annelerine  bugün kırkımız çıktı bizimde biraz buruktum ama kırk banyosunda kimse yoktu yanımızda normal banyo gibi yıkadım kızımı giydirdim süsledim foto cektim ikizlerde herseyi dolu dolu yasamıştık tüm sürecleri sanki bu kızımda birseyler eksik kalıyor gibi neyse güzel olacak gelecek günler inşallah bi çikin bırakıyorum şuraya
Kesinlikle vicdan sahibi güven veren alaylıyı tercih ederdim canım sonuçta kitapla çocuk büyütülmüyor öyle olsa hepimiz poku yemiştik tecrübe candırKızlar bugün tüm gün bakıcı adaylarıyla görüştük. Eylülde biri başlayacak. Cuma günü yaylaya gidiyoruz kızımla 1 ay oradayız. Internet de pek çekmiyorDönüşte evde yardimci birisi olacak çok mutluyum kasimda da yavas yavas sirkete gidip gelmeye başlayacağım. Eğitimli yerine, eli lezzetli 2 çocuk büyütmüş tam atatürkçü olan bir kadını çok sevdim. Sanirim o olacak, içim ısındı. Alaylı, egitimliyi eledi gibi. Siz olsanız napardiniz?
Canım gözünaydın olsun öncelikle inşallah hemencik kavuşursunuzKızlar gece 2 de Doğum oldu zor bi doğumdu gündüz 12 den beri burdayım 5 cm de epidıral de aldım ama açılma ve ilerleme aşırı yavaş oldu vakumla aldı cok kilolu doğdu ben cok yıprandım bebeğim yanımda yok sabah görecem. Bi akciğer sıkıntısından şüphelendi inş yoktur cok dua edin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?