2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişi değildir

Birebir aynı durumu yaşıyorum, ne zamana bir memeyi bitirecek güce gelecekler merak ediyorum bütün gun elimde pompa ile geziyorum önce emzirip sonra kalan sütü sağıp veriyorum ama cok yorucu oluyor..

Ben şöyle yapıyorum,

Ilk beş dakika gelen süt uyku veriyor, su ve laktoz miktarı fazla
Sonradan gelen yağlı süt ise kilo yapıyor biliyorsunuz

Ben emzirmeden önce beş dk sağım yapıyorum ve o ilk sütü kenarda tutuyorum. Bebeği emziriyorum. Sonra eğer mememde kaldıysa tekrar sağım yapıyorum ilk sutun uzerine ekliyorum. Emzirme bitince sagdigim sütleri bebeğe teklif ediyorum bir kısmını içiyor doyunca birakiyor. Geriye kalan sut de genelde 20 cc falan oluyor. Onu da ya aralarda veriyorum ya buzdolabına atıyorum. Bu sistem çok iyi geldi bana

Ama aşırı yorucu ve zaman alici. Dün gece sağmaya üşendim mesela hiç sağım yapmadim

Canım gözün aydın. Nazlı bebek doğdu sonunda. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Arada bana uyur gibi yapıp hop açıyor yine gözleri direniyor uyumamak için uyu işde napcan sen uyanık:))
karanlıkta çipil çipil bakıyo ya eriyorum
sonra ı mı sesler çıkarıyo sesine kurban olurum ya
çok bekledimmm o beşiği dolu göreyim diye ondan ses etmem
isterse hiç uyumasın her gece beklerim sabaha kadar

Icine sineni yap. Çocuk büyütmek için teoriden çok pratiğe ihtiyaç var . Ben olsam alaylıyı tercih ederim :)

Kızlar gece emzirdikten sonra kucagımda uyuyakalıyor bebeğim reflü yatağı var ona yatırıyorum.emdikten Hemen sonra yatırmak yanlışmı acaba?

Ben de direkt yatırıyorum, gece gazini da çıkarmıyorum. Kızım da böyle yaptım. Bir sorun olacağını düşünmüyorum

Günaydın tatlişler. Bizim gecelerimiz şimdilik çok zor geçiyo. Çatlarcasına ağlıyo bebitom. 2 günlük bebede gaz olur mu yaaa Ama kakasını gece yapıyo sanırım ondan. Gündüz iyi. Bugün farklı bir formül deneyecem gündüz mimkin olduğunca uyuyup gece uyanık kalacam. Bi süre şu sarılık muhabbetini atlatıp sütümüzü indirelim de. Sonra da uyku düzeni kurmaya çalışırız artık napalım

Çok geçmiş olsun bebeğin de gelmiştir yanına inşallah. Sağlıkla huzurla büyütün

Gozun Aydin canim. insallah cabucak yanina getirirler bebegini. Kac kilo dogdu ki. Kilodan dolayi mi zor dogdu

Gunaydin kizlar. Benim bebegim her zaman alttan.gazini cikariyor kakasini da yapiyor. Ama bazen aniden bir ciglikla uykudan aglayip uyaniyor kucagima aldigimda cabuk sakinlesiyor ama. Ani olan bir sey. Oyle icli aglayinca asiri uzuluyorum. Acaba aniden sanci mi oluyor. Neden bilmiyorum sizlerde var mi oyle bir sey

Ankebut gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla kavuş yavruna inşallah..

Emzirdikten sonra dik tutup agzindan mide gazini cikariyomusun o cikmadiginda bagirsakta gaz ve sanci yapiyor canim

Maşallah miniğe bizde dün çıkardık kırkımızı sağlıkla büyüsünler inşallah

Kesinlikle vicdan sahibi güven veren alaylıyı tercih ederdim canım sonuçta kitapla çocuk büyütülmüyor öyle olsa hepimiz poku yemiştik tecrübe candır

Canım gözünaydın olsun öncelikle inşallah hemencik kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…