O çamaşır hiç bitmiyor. Benimkiler parkta oynuyor. Bi geliyorlar. Banyo hop çamaşır. Her gün çalışan bir mak. Kurutmayı da yine çamaşır kurutmak problem olunca bi sonbaharda almıştık. Allahtan her şeyi ütülemiyorum. Evi eşim de süpürüyor. Camlar kirliydi. Mümkün değil silmem. Hem çok sayıda hem boydan cam. Hep beraber evden çıktık. Temizlendi dip bucak biri geldi.Selam kızlar. Bu çamaşır nasıl hergün yıkanır ya nasıl, bir de ütüsü var bunun 2 güne 1 de ev temizliyorum yoksa çok kötü görünüyor. E tabi gezmeden de geri kalmayınca zombiye dönüşüyorum. Kızlar bir soru sormuştum ancak gözünüzden kaçtı ya da hiç ağda yaptıran olmadı. Ameliyattan sonra ağda yaptıran oldu mu? Ne kadar sonra yaptırdınız? Bu arada benim kanamam kesildi bence boş yere ped harvıyprum bıgün 6.kanamasız geçen gün, leke bile yok. Göbeğim çok kaldı
Senin ağda sorunu gördüm ben ama yorum yapamadım. Sezar hakkında fikrim yok. Sezaryen dikiş iyileştiyse bence gidilebilir. Hani 20 gün belki bir ay sonrası olur gibime geliyor. Sonra da lazer yaptırırsın.