Ama kızım aşırı güzel pelo ben veremicem galiba bu kızı tohuma kaçsın benle yaşlansın istiyorumSende huysuz hallerini çek ayol:)) benimkininde bir somurtuk fotoları var görsen korkarsın:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kızım aşırı güzel pelo ben veremicem galiba bu kızı tohuma kaçsın benle yaşlansın istiyorumSende huysuz hallerini çek ayol:)) benimkininde bir somurtuk fotoları var görsen korkarsın:)))
Benimde önceki gün hiçbirşey yoktu gecesi sancılandım sabahına doğdu .Amin inşallah. Nst de birşey çıkmıyor nişan falan gelseydi bari diyorum Hakkımızda hayırlısı artık.
Aaaa biri oğlumu veremem der biri kızımı salın şu çocukları yahuu turşu mu kurcanız:)) kız yabancıyada gitmicek işde anası belli:)))Ama kızım aşırı güzel pelo ben veremicem galiba bu kızı tohuma kaçsın benle yaşlansın istiyorum ❤
Evet bizde alt değiştirdik emzirdik ama uyumadık bakınıyoruz ne zaman uyur Allah bilir bi uyusa bende cumburlop yatak:)Saat 22.30 sularında uyumuşum.Az önce emzirme alt değiştirme gaz çıkarma çalışmaları yapıldı.Kocalik bebeyi uyuttu.Şimdi yine yatış.3-4 saat uyuruz inşallah hayırlısı ile İyi geceler güzel anneler.Bol uykulu bebislerin uslu durduğu bi gece olsun hepimize
Sarı sarı sütler:)) ımmm en sevdiğimAvuç içi kadar mutluluk yeter
Turşuda olur ama benimle kalsın aşırı aşığım çok seviyorum öyle böyle değilAaaa biri oğlumu veremem der biri kızımı salın şu çocukları yahuu turşu mu kurcanız:)) kız yabancıyada gitmicek işde anası belli:)))
ananeler babaneler iyiki varlar zatenBugün benim kızda çok karlı çıktı Allammm babaannesi kısmetsiz çıkmasın diye çeyrek taktı öylesine uğramıştık halbuki
Bu kız çok zengin oldu
Anasına çok az şey geldi
ahahaa tipeeeBu çocuğun benden çekeceği var şekilden şekile sokuyorum:))) @Meylen fotoğrafı senin kıza gösteriver
Tipi tipim:))ahahaa tipeee
bu gece bizdede nöbet varEvet bizde alt değiştirdik emzirdik ama uyumadık bakınıyoruz ne zaman uyur Allah bilir bi uyusa bende cumburlop yatak:)
Şimdi veremeyiz ama büyünce mecburrr benle kaynanasıyla yasıycak zuhahhaa yaşasın kötülük yaşasın kaynanalık:)))Turşuda olur ama benimle kalsın aşırı aşığım çok seviyorum öyle böyle değil ❤
yerim tipleriniTipi tipim:))
Bizimkide aynıııbu gece bizdede nöbet var
gündüz bütüngün dışarda fink atarken uyuduğu için şimdi cin gibi bakınıyo
Bebeği emzirirken zorluyoz beli ondan da olabilirperşembede beri ağrıyan belim bugün artık iyice perte çıktı
sol bacağım iptal
yürüyemiyorum bile
kızı kucağımda gezdiremiyorum
annem pişpişliyo
benim kucağıma veriyo emziriyorum falan
sol bacağım felç gibi oldu tövbe yarabbim
anestezi doktorunun yanında çalışıyo kuzenim yarın ona sorcak belime yapılan iğneyle alakası varmı bide hangi bölüme gidip göstereyim ortopediye mi anesteziye mi bilemedim
yarın gidicem hastaneye
kızı kucağıma bile alamıyorum
Kıymetliler çünküananeler babaneler iyiki varlar zaten
her gittiğimizde taksiyle gönderiyolar bizi eve
dolmuşla gidemezmişiz
sanki ingiltere kraliyet ailesine düşes doğurdum
Sana asla kız vermem anaa şimdiden başladın ya yüzünü gördüğüm iyi olduŞimdi veremeyiz ama büyünce mecburrr benle kaynanasıyla yasıycak zuhahhaa yaşasın kötülük yaşasın kaynanalık:)))