• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amin inşallah. Nst de birşey çıkmıyor nişan falan gelseydi bari diyorum 😀 Hakkımızda hayırlısı artık.
Benimde önceki gün hiçbirşey yoktu gecesi sancılandım sabahına doğdu 🤗😊.

Saat 22.30 sularında uyumuşum.Az önce emzirme alt değiştirme gaz çıkarma çalışmaları yapıldı.Kocalik bebeyi uyuttu.Şimdi yine yatış.3-4 saat uyuruz inşallah hayırlısı ile 😂😍İyi geceler güzel anneler.Bol uykulu bebislerin uslu durduğu bi gece olsun hepimize😘😘

Saat 22.30 sularında uyumuşum.Az önce emzirme alt değiştirme gaz çıkarma çalışmaları yapıldı.Kocalik bebeyi uyuttu.Şimdi yine yatış.3-4 saat uyuruz inşallah hayırlısı ile 😂😍İyi geceler güzel anneler.Bol uykulu bebislerin uslu durduğu bi gece olsun hepimize😘😘
Evet bizde alt değiştirdik emzirdik ama uyumadık bakınıyoruz ne zaman uyur Allah bilir bi uyusa bende cumburlop yatak:)

Avuç içi kadar mutluluk yeter 🥰🍼

Eklentiler

• 6CB2D74F-DC10-467D-9492-1766AEB03292.jpeg
    6CB2D74F-DC10-467D-9492-1766AEB03292.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 60
Memikler doldu:KK31:, vampirilüllüyü uyandırmam lazım:confused:

Bugün benim kızda çok karlı çıktı Allammm babaannesi kısmetsiz çıkmasın diye çeyrek taktı öylesine uğramıştık halbuki 😁😁
Bu kız çok zengin oldu 🙄🙄
Anasına çok az şey geldi 🙄
ananeler babaneler iyiki varlar zaten 😍
her gittiğimizde taksiyle gönderiyolar bizi eve
dolmuşla gidemezmişiz
sanki ingiltere kraliyet ailesine düşes doğurdum 🤣🤣🤣

perşembede beri ağrıyan belim bugün artık iyice perte çıktı
sol bacağım iptal
yürüyemiyorum bile
kızı kucağımda gezdiremiyorum
annem pişpişliyo
benim kucağıma veriyo emziriyorum falan
sol bacağım felç gibi oldu tövbe yarabbim
anestezi doktorunun yanında çalışıyo kuzenim yarın ona sorcak belime yapılan iğneyle alakası varmı bide hangi bölüme gidip göstereyim ortopediye mi anesteziye mi bilemedim
yarın gidicem hastaneye
kızı kucağıma bile alamıyorum 😢😢

perşembede beri ağrıyan belim bugün artık iyice perte çıktı
sol bacağım iptal
yürüyemiyorum bile
kızı kucağımda gezdiremiyorum
annem pişpişliyo
benim kucağıma veriyo emziriyorum falan
sol bacağım felç gibi oldu tövbe yarabbim
anestezi doktorunun yanında çalışıyo kuzenim yarın ona sorcak belime yapılan iğneyle alakası varmı bide hangi bölüme gidip göstereyim ortopediye mi anesteziye mi bilemedim
yarın gidicem hastaneye
kızı kucağıma bile alamıyorum 😢😢
Bebeği emzirirken zorluyoz beli ondan da olabilir

Back