Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmemeye başladım sadece göğüslerim buruna sarıldığımda aciyor o zaman hatırlıyorum bi de arada baş dönmesi oluyor o zamanlar aha diyorum tansiyonum düştü sonra haaa ben hamileydim dmi diyorum kendi kendime
Ben geçen hafta pazartesi öğrendim idrar testiyle salı sabah çok ağır grip ve sinüzitle uyandım . 3 gün öylee yattım. İlaç içmeye gönlüm razı olmadı günde 3 parola kadar vermişti doktorum halbuki
Öyle çektim ıhlamur bol c vitamini meyve ve sağlıklı çorbalar bol su ile atlattım.
İnşallah hasta olmazsınız ama oluncada Allah bi kuvvet veriyor vallahi çok ilginç bi şekilde
Normalde o sinüzit ağrısına dayanamıyorum çünkü
Kizlar suan şok icindeyim tokat yemiş gibiyim acil gittim ilacı biticek diye ulturasyona aldılar 2 defa baktı ne kese ne bebek yok rahmim bombos hamile olduguma inanmadilar vajinal baktılar gene bombos ama ben hicbirsey dusurmedim ve kanamam çok az ağrım bile yok denecek kadar az daha 4 gün önce görmüştüm Bebeğimi suan şok icindwyim
Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmemeye başladım sadece göğüslerim buruna sarıldığımda aciyor o zaman hatırlıyorum bi de arada baş dönmesi oluyor o zamanlar aha diyorum tansiyonum düştü sonra haaa ben hamileydim dmi diyorum kendi kendime
Kizlar suan şok icindeyim tokat yemiş gibiyim acil gittim ilacı biticek diye ulturasyona aldılar 2 defa baktı ne kese ne bebek yok rahmim bombos hamile olduguma inanmadilar vajinal baktılar gene bombos ama ben hicbirsey dusurmedim ve kanamam çok az ağrım bile yok denecek kadar az daha 4 gün önce görmüştüm Bebeğimi suan şok icindwyim
Rahmim bombos düşük yapan kadında bile içeride az bi kanama olur hamile olduguma bile inanmadilar ben neredeyse 10 defa Bebeğimi gördüm bu imkansız 4 gün önce gördüm
Rahmim bombos düşük yapan kadında bile içeride az bi kanama olur hamile olduguma bile inanmadilar ben neredeyse 10 defa Bebeğimi gördüm bu imkansız 4 gün önce gördüm
Nasıl üzme 2 defa karından 1 defa vajinal baktı rahmim tertemiz sancı bile cekmedim lekelenmem vardı ama çok değildi önceden düşük yaptığım için biliyorum hicbirsey dusurmedim suan yasadiklarim gerçek mi diye sorguluyorum rahmim ince yumurtalarim bile gozukuyodu içeride kanama bile yok düşük yapan kadında içeride kanama olmaz mı nereye gitti 1 cm yi geckin kese 3mm lik bebek düşse anlamam mi şok oldum kendime gelemiyorum aglayamiyorum bile