2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar iyi geceler herkesler iyi okudugum kadarıyla masallah hem kuzulara hem annelerine   bugün kırkımız çıktı bizimde biraz buruktum ama kırk banyosunda kimse yoktu yanımızda normal banyo gibi yıkadım kızımı giydirdim süsledim foto cektim ikizlerde herseyi dolu dolu yasamıştık tüm sürecleri sanki bu kızımda birseyler eksik kalıyor gibi neyse güzel olacak gelecek günler inşallah bi çikin bırakıyorum şuraya

Eklentiler

• IMG_20190729_001008.jpg
    209,2 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20190728_221130.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 80
ananeler babaneler iyiki varlar zaten
her gittiğimizde taksiyle gönderiyolar bizi eve
dolmuşla gidemezmişiz
sanki ingiltere kraliyet ailesine düşes doğurdum
İyi yapmışlar,biraz zor dolmuş falan şimdilik hele akşamları Gerci bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum. Ben çok korkuyorum otobüse binmeye gerçi gerek olmadi ama olursa nasil olur

Kuzum benimm allah güzel yazılar yazsın inşallah. Siz bir birinize yetersinz,ailesiniz

ay kızlar ölüyorum sandım kızım aşırı hırslı bi şekilde memeyi ağzına aldı neyse dedim dayanırım, 35 dk zor dayandım gözümden yaş geldi. damağının arasına sıkıştıra sıkıştıra emdi. bide hep emerken mutlaka gerinir bunda da yapınca gerçekten çok canım yandı. bi an önce bitsin istedim. böyle durumlarda memeyi ağzından kurtarmak için yaptığınız bişi var mı?

Serçe parmağını agzinin kenarindan yavaşça içeri sok parmağını emmeye başlayınca memeni cek. Ama arkadasım böyle can acıtıcı olması normal değil,memeyi ağzına verirken bekle ağzını büyükçe açsın sonra olabildiğince memeni ucuyla sok ağzına,sadece ucu emerse acır canın

Evet bizde alt değiştirdik emzirdik ama uyumadık bakınıyoruz ne zaman uyur Allah bilir bi uyusa bende cumburlop yatak:)

Biz bi daha emdik yattık.Gazı olmasa yavrucuğum gıkını çıkarmadan uyuyup duracak.Insallah Aras bey de uyumuştur.Tatli rüyalar

Bebe uyuyo hava serin hava ce zemin müsait yani amaaa ben cin gibi uyuyamıyorum
Delimiyim neyim
Deniz uyancak şimdi :/

Kızlar gece 2 de Doğum oldu zor bi doğumdu gündüz 12 den beri burdayım 5 cm de epidıral de aldım ama açılma ve ilerleme aşırı yavaş oldu vakumla aldı cok kilolu doğdu ben cok yıprandım bebeğim yanımda yok sabah görecem. Bi akciğer sıkıntısından şüphelendi inş yoktur cok dua edin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

Çok geçmiş olsun canım sağlıkla yanına gelsin geçti gitti güzel şeyleri düşün artık

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğin
Geçmiş olsun
Bütün dualarım sizinle
Taze yaşadım o sıkıntıyı biliyosundur
İnşallah sabaha koynunda olur kuzun
Lütfen haberdar et bizi ve uyuyup dinlenmeye çalış canım
Zor biliyorum aklın onda ama sağlam karşılaman için gerekli bu

Kurtulmana sevindim cnm kaç kilo doğdu? Umarım iyidir kuzum tez yanına gelir

Uyudu şükür 2de 4.çeyrek de kalktık saat 5/cin gibiyiz
2.23te uyudu şimdi uyandı
anasına 3 saat uyuma izni verdi
artık uyumaz heralde altını değiştirdim emiyo şimdi sonrada bakınır dururuz artık neye bakıyosak
sahi etrafı ne zaman görmeye başlıyo bıdıklar ?

Şuanda yakını görüyor biraz uzağıda flu görüyor:)) özellikle koyu renkleri güzel görüyor siyah lacivert gibi:)

Arada bana uyur gibi yapıp hop açıyor yine gözleri direniyor uyumamak için uyu işde napcan sen uyanık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…