• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Durum bildirimi
Kocaya ev temizletildi dışarı çıkılıp hava alındı yemek yapıldı yenildi 3 makina çamaşır ütülendi (ben yaptım 😑😑) Nisa kuşunun kıyafetleri yıkanıp asıldı çay demlenildi gelin çay içek 😍
İnşallah doğuramayan kalmamıştır siz napıyosunuz anlatın biraz ben uykusuzluktan ölüyorum ama çaktırmıyorum çünkü analar cindir 💪🏻✌🏻

Oh missss afiyet olsun canım.Bizde eşimle evi temizledik sabah.Buyuk oğlanı işyerine götürdü babası.Minik oğluşla bizde dinlendik öğleden sonra.Simdi kocadan çay isteyeceğim bende.Ayaklari uzattım yatıyorum 😁

Biz bütün gün devrildik evde ne temizlik ne bişi kocamda bende haftanın yorgunluğunu attık her kocam bide pis boğazlığından kalktı kurabiye yaptı:) gece bebeğe bakarken acıkıyormuş yicekmiş sanki o emziriyor:)
Kız bırak yapsın 😁😁
Valla çok yorgunum bide her gün misafirim oldu boş geçmedik maşallah dün illallah dedim gelen gelene ama hafta içine bırakamazdım hazır kocalık evde kimse gelmemişti 😁😁
İyi yapmışsın yat gitsin kuzu

Oh missss afiyet olsun canım.Bizde eşimle evi temizledik sabah.Buyuk oğlanı işyerine götürdü babası.Minik oğluşla bizde dinlendik öğleden sonra.Simdi kocadan çay isteyeceğim bende.Ayaklari uzattım yatıyorum 😁
Ohh mis canım sefan olsun 😍😍
Valla çok yoruldum ama 1 hafta rahatım 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Günün doldu mu canım kaç haftalıksın?Allah bi avazda sağlıkla kucağına aldırsın 😊
Doldu canım doldu. 40+3 olduk. O çok dert değil de suyu azalmaya başladı en fazla 3-4 günümüz var yani kendiliğinden gelmesi için 🤷🏼‍♀️
İşte inşallah kalmamıştır dedim canım 😁😁
Kaldı ya kaldı niye gelmiyor bu kız ☹️ Hakkımızda hayırlısı ama gelsin istiyorum artık görmeden özlüyormuş insan 😊

Bi’ selam vermeye geldik oğlumla 😍
. . .
Dün 2 kere bezinde kırmızı nokta vardı. Ürik asit kristalleşmesi vs normal diye biliyorum. Daha sonraki bezlerde yoktu.. 2. Gün kakası sarıya döndü. Şimdi sarı pütürlü devam. ☺️
. . .
2-3 saatte bir emiyo, uyuyosa kaldırmıyorum 3 saatten sonra kucaklaşıp acıkmasını bekliyorum. 1 kere süt sağdım uyuyayım die , 20ml tek göğüsten sağdım bıraktım.. Ama gece pişman oldum. O memede süt arttı ememedi ağzına dolunca, lok lok yutamadı, yine sağıp verdim aç kalmasın die.. İnşallah düzelir 😳
. . .
Göbeği baya siyah olmuş. Düşer mi ki bir kaç güne 😇
. . .
Bugün hiç kahve içmedim 🤭
. . .
Kahve yapıp Alper beyciğimi meme huzuruna çağırayım yavaştan.. 😇
. . .
@ankebut Aklımda duamdasın şekerim 😘
. . .
Stop 🥰
Maşallah bu nasıl güzel bir bebek böyle 🧿❤️

Doldu canım doldu. 40+3 olduk. O çok dert değil de suyu azalmaya başladı en fazla 3-4 günümüz var yani kendiliğinden gelmesi için 🤷🏼‍♀️

Kaldı ya kaldı niye gelmiyor bu kız ☹ Hakkımızda hayırlısı ama gelsin istiyorum artık görmeden özlüyormuş insan 😊
Hamileliği hiç sevmedim sevemedim özlemiyorum ama karnımı çok özledim 😁 tabiki yanında olması ayrı bişey ama bende zorla doğurmuş biri olarak (suni+sezaryen)olsun zorlada olsa doğum çok güzel bi olay onu kafana takma gelsin de nasıl geliyorsa gelsin canım ❤️

Kaldı ya kaldı niye gelmiyor bu kız ☹️ Hakkımızda hayırlısı ama gelsin istiyorum artık görmeden özlüyormuş insan 😊
Rabbim hayırla kurtarsın kuzum. Benim her ikiside 40+2 de doğdu

Kızlar sizleri takip edemiyorum artık ☹️ tam telefonu elime alıyorum okumaya başlıyorum Bi kaç sayfa okuyorum hop birşey oluyor kalıyor

Oğlumun sarılığı 16.5 tan 11e düştü bu sabah, Dr taburcu etti bizi. Salı günü tekrar kontrol var umarım iyice düşer.
Bu arada kızlar benim göğüs ucu iptal, odun parçası gibi olmuş resmen tel tel ayrılmış fena aciyor tavsiyelerinize ihtiyacım var
En güzeli gümüş kapak canım benim hiç yara çatlak patlak olmadı tavsiye ederim

Hamileliği hiç sevmedim sevemedim özlemiyorum ama karnımı çok özledim 😁 tabiki yanında olması ayrı bişey ama bende zorla doğurmuş biri olarak (suni+sezaryen)olsun zorlada olsa doğum çok güzel bi olay onu kafana takma gelsin de nasıl geliyorsa gelsin canım ❤
Valla normal normal diye çok kafama takmıştım da bir iki gündür sezaryen fikrine alıştırıyorum kendimi dediğin gibi sağlıkla gelsin de hayırlısıyla 🤲🏻

Rabbim hayırla kurtarsın kuzum. Benim her ikiside 40+2 de doğdu
Amin inşallah. Nst de birşey çıkmıyor nişan falan gelseydi bari diyorum 😀 Hakkımızda hayırlısı artık.

Durum bildirimi
Kocaya ev temizletildi dışarı çıkılıp hava alındı yemek yapıldı yenildi 3 makina çamaşır ütülendi (ben yaptım 😑😑) Nisa kuşunun kıyafetleri yıkanıp asıldı çay demlenildi gelin çay içek 😍
İnşallah doğuramayan kalmamıştır siz napıyosunuz anlatın biraz ben uykusuzluktan ölüyorum ama çaktırmıyorum çünkü analar cindir 💪🏻✌🏻
sabah kahvaltıdan sonra baba işe gönderildi niloşun banyosu yaptırıldı giyinip süslenildi
ananeyle kızkardeşe gidildi
arabada niloş uyudu ve gelene kadar hiç kalkmadı 🤣
bezini değiştirdim iki saate emzirdim ama bana mısın demedi
anasıda rahat rahat gıybetini yaptı 🤣
kızkardeşimin eltisi kaynanası eşinin teyzesi falan geldi herkes boyna para taktı bizim zilliye
günün hasılatı 250 yetale 🤣
eve gelindi yemek yenildi
kuzenim geldi oda üstünde nil yazan altın künye almış 😍
şimdi rezenemi demledim uzandım kız bana bakıyo ben ona bakışıyoruz 🤣
babamızı bekliyoruz işten gelsin diye
sonra uyucaz heralde
yada
sabahlar olmasın 🤣🤣

sabah kahvaltıdan sonra baba işe gönderildi niloşun banyosu yaptırıldı giyinip süslenildi
ananeyle kızkardeşe gidildi
arabada niloş uyudu ve gelene kadar hiç kalkmadı 🤣
bezini değiştirdim iki saate emzirdim ama bana mısın demedi
anasıda rahat rahat gıybetini yaptı 🤣
kızkardeşimin eltisi kaynanası eşinin teyzesi falan geldi herkes boyna para taktı bizim zilliye
günün hasılatı 250 yetale 🤣
eve gelindi yemek yenildi
kuzenim geldi oda üstünde nil yazan altın künye almış 😍
şimdi rezenemi demledim uzandım kız bana bakıyo ben ona bakışıyoruz 🤣
babamızı bekliyoruz işten gelsin diye
sonra uyucaz heralde
yada
sabahlar olmasın 🤣🤣
Bugün benim kızda çok karlı çıktı Allammm babaannesi kısmetsiz çıkmasın diye çeyrek taktı öylesine uğramıştık halbuki 😁😁
Bu kız çok zengin oldu 🙄🙄
Anasına çok az şey geldi 🙄

Bu çocuğun benden çekeceği var şekilden şekile sokuyorum:))) @Meylen fotoğrafı senin kıza gösteriver

Eklentiler

• IMG_20190727_201001.jpg
    IMG_20190727_201001.jpg
    138,8 KB · Görüntüleme: 64
Bana da diocid 375mg verdi ama bu bana yetecek gibi artık gelmiyor iltihap ama ucunda kızarıklık var hala
Aynısını verdi ewet 375lik .yetmedi banada ilerledi iyice içinden cıkılmaz hal aldı benımki kıyafetlerıme cıkıyordu artık gazlı bezler 5dkikada sırılsıklam oluyordu doktora tekrar gittim 10gün kullandıktan sonra enfeksiyon bölümüne gönderdi doktor 1000lik verdi ve bu duocıdı neden vermişki bu yetmez dedi .senin enfeksiyon azsa yeter belki

Back