2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Oh missss afiyet olsun canım.Bizde eşimle evi temizledik sabah.Buyuk oğlanı işyerine götürdü babası.Minik oğluşla bizde dinlendik öğleden sonra.Simdi kocadan çay isteyeceğim bende.Ayaklari uzattım yatıyorum

Kız bırak yapsın
Valla çok yorgunum bide her gün misafirim oldu boş geçmedik maşallah dün illallah dedim gelen gelene ama hafta içine bırakamazdım hazır kocalık evde kimse gelmemişti
İyi yapmışsın yat gitsin kuzu

Ohh mis canım sefan olsun
Valla çok yoruldum ama 1 hafta rahatım

Günün doldu mu canım kaç haftalıksın?Allah bi avazda sağlıkla kucağına aldırsın
Doldu canım doldu. 40+3 olduk. O çok dert değil de suyu azalmaya başladı en fazla 3-4 günümüz var yani kendiliğinden gelmesi için
İşte inşallah kalmamıştır dedim canım
Kaldı ya kaldı niye gelmiyor bu kız Hakkımızda hayırlısı ama gelsin istiyorum artık görmeden özlüyormuş insan

Maşallah bu nasıl güzel bir bebek böyle

Hamileliği hiç sevmedim sevemedim özlemiyorum ama karnımı çok özledim tabiki yanında olması ayrı bişey ama bende zorla doğurmuş biri olarak (suni+sezaryen)olsun zorlada olsa doğum çok güzel bi olay onu kafana takma gelsin de nasıl geliyorsa gelsin canım

Rabbim hayırla kurtarsın kuzum. Benim her ikiside 40+2 de doğdu

Kızlar sizleri takip edemiyorum artık tam telefonu elime alıyorum okumaya başlıyorum Bi kaç sayfa okuyorum hop birşey oluyor kalıyor

En güzeli gümüş kapak canım benim hiç yara çatlak patlak olmadı tavsiye ederim

Valla normal normal diye çok kafama takmıştım da bir iki gündür sezaryen fikrine alıştırıyorum kendimi dediğin gibi sağlıkla gelsin de hayırlısıyla

Rabbim hayırla kurtarsın kuzum. Benim her ikiside 40+2 de doğdu
Amin inşallah. Nst de birşey çıkmıyor nişan falan gelseydi bari diyorum Hakkımızda hayırlısı artık.

sabah kahvaltıdan sonra baba işe gönderildi niloşun banyosu yaptırıldı giyinip süslenildi
ananeyle kızkardeşe gidildi
arabada niloş uyudu ve gelene kadar hiç kalkmadı
bezini değiştirdim iki saate emzirdim ama bana mısın demedi
anasıda rahat rahat gıybetini yaptı
kızkardeşimin eltisi kaynanası eşinin teyzesi falan geldi herkes boyna para taktı bizim zilliye
günün hasılatı 250 yetale
eve gelindi yemek yenildi
kuzenim geldi oda üstünde nil yazan altın künye almış
şimdi rezenemi demledim uzandım kız bana bakıyo ben ona bakışıyoruz
babamızı bekliyoruz işten gelsin diye
sonra uyucaz heralde
yada
sabahlar olmasın

Bugün benim kızda çok karlı çıktı Allammm babaannesi kısmetsiz çıkmasın diye çeyrek taktı öylesine uğramıştık halbuki
Bu kız çok zengin oldu
Anasına çok az şey geldi

Bana da diocid 375mg verdi ama bu bana yetecek gibi artık gelmiyor iltihap ama ucunda kızarıklık var hala
Aynısını verdi ewet 375lik .yetmedi banada ilerledi iyice içinden cıkılmaz hal aldı benımki kıyafetlerıme cıkıyordu artık gazlı bezler 5dkikada sırılsıklam oluyordu doktora tekrar gittim 10gün kullandıktan sonra enfeksiyon bölümüne gönderdi doktor 1000lik verdi ve bu duocıdı neden vermişki bu yetmez dedi .senin enfeksiyon azsa yeter belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…