• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende hep başbaşa kalmak istedim canım benim ev curcunaydı her kafadan ses.ama yardımlarıda oluyordu yani o yönden de güzeldi:)) azcık daha dayan sonra başbaşa kalıcaksın zaten
Aynen Allah razi olsun yardimlari oluyor tabi ki. Bugun 13. gunum. Acaba her zaman mi benim pesimi.birakmayacaklar diye korkuyorum😂 Cunku bebegi ozluyoruz diyorlar.

Aynen Allah razi olsun yardimlari oluyor tabi ki. Bugun 13. gunum. Acaba her zaman mi benim pesimi.birakmayacaklar diye korkuyorum😂 Cunku bebegi ozluyoruz diyorlar.
Sonra biri gelsin isticeksin zaten canım benimkilerde yarı kırkda gitti 5 gün sonra anneme gelmicen mi bana dedim oda sen istemiyosun gibi geldi gitmeyim bir süre dedim dedi:)))

Bizimki de uyanıkken emiyor ama uykuluyken ememiyor 3 kere çekip uyuyakalıyor ben de o sebeple gece sağarak veriyorum ama sanki daha zor oluyor böyle ya, kaç saatte bir sağıyorsunuz? Bizim 10 günlük oldu bebiş hala 2 saatte bir beslemem lazım sanırım
Tabi sağarak verince 5 dakikada cok cok emdiği için biberonu 2 buçuk saat derin uyuyor. Ama memeden beslenince zaten yarım saat sürüyor bi göğsü emmesi onda da tam doyamıyor, aranıyor sürekli...
Birebir aynı durumu yaşıyorum, ne zamana bir memeyi bitirecek güce gelecekler merak ediyorum bütün gun elimde pompa ile geziyorum önce emzirip sonra kalan sütü sağıp veriyorum ama cok yorucu oluyor..

Birebir aynı durumu yaşıyorum, ne zamana bir memeyi bitirecek güce gelecekler merak ediyorum bütün gun elimde pompa ile geziyorum önce emzirip sonra kalan sütü sağıp veriyorum ama cok yorucu oluyor..
Benimki emiyor bi 5 dkka kestirip devam ediyor 2 posta halinde emiyor bazen 3 ama araları 5 dkka dinlenme molası:)

Kızlar bugün tüm gün bakıcı adaylarıyla görüştük. Eylülde biri başlayacak. Cuma günü yaylaya gidiyoruz kızımla 1 ay oradayız. Internet de pek çekmiyor 🤦‍♀️ Dönüşte evde yardimci birisi olacak çok mutluyum 🤗 kasimda da yavas yavas sirkete gidip gelmeye başlayacağım. Eğitimli yerine, eli lezzetli 2 çocuk büyütmüş tam atatürkçü olan bir kadını çok sevdim. Sanirim o olacak, içim ısındı. Alaylı, egitimliyi eledi gibi. Siz olsanız napardiniz?
eğitim falan hikaye içine kim sindiyse o olsun canım
allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın

sıkıldık bugün evde babamızı işe gönderince ananemizle kızkardeşime gittik 🤣
benim kız bütüngün emdi emdi uyudu
anasına iki gıybet yapmaya fırsat verdi
şükür moment 🤣
uslu kızım benimm 🥰
gece bakalım neler getircek başıma
sabaha kadar pış pış artık 🤣🤣

sıkıldık bugün evde babamızı işe gönderince ananemizle kızkardeşime gittik 🤣
benim kız bütüngün emdi emdi uyudu
anasına iki gıybet yapmaya fırsat verdi
şükür moment 🤣
uslu kızım benimm 🥰
gece bakalım neler getircek başıma
sabaha kadar pış pış artık 🤣🤣
Oh maşallah Niloşa ☺️ benimki de sabah 5 6da uyanmayı huy edindi ya :KK43: sonra da kaç saat uyumuyor. Sadece gecenin ilk yarısında iyiyiz kendim kaldırıyorum emzirmek için

Kızlar gece emzirdikten sonra kucagımda uyuyakalıyor bebeğim reflü yatağı var ona yatırıyorum.emdikten Hemen sonra yatırmak yanlışmı acaba?

Oh maşallah Niloşa ☺ benimki de sabah 5 6da uyanmayı huy edindi ya :KK43: sonra da kaç saat uyumuyor. Sadece gecenin ilk yarısında iyiyiz kendim kaldırıyorum emzirmek için
hergün farklı huyları canım
bigün uyuyo bigün durmuyo
ama benimki dışardayken uyuyo evde huysuzlanıyo
gezenti olacak benim kız 🤣

Kızlar gece emzirdikten sonra kucagımda uyuyakalıyor bebeğim reflü yatağı var ona yatırıyorum.emdikten Hemen sonra yatırmak yanlışmı acaba?
bende geçen yatırmıştım
sonuç 🤣
aşağı yuvarlanmış 😱🤣🤣

Eklentiler

• 2D22C6A3-0504-4924-9EC3-646BFE906BE0.jpeg
    2D22C6A3-0504-4924-9EC3-646BFE906BE0.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 91
Durum bildirimi
Kocaya ev temizletildi dışarı çıkılıp hava alındı yemek yapıldı yenildi 3 makina çamaşır ütülendi (ben yaptım 😑😑) Nisa kuşunun kıyafetleri yıkanıp asıldı çay demlenildi gelin çay içek 😍
İnşallah doğuramayan kalmamıştır siz napıyosunuz anlatın biraz ben uykusuzluktan ölüyorum ama çaktırmıyorum çünkü analar cindir 💪🏻✌🏻

Durum bildirimi
Kocaya ev temizletildi dışarı çıkılıp hava alındı yemek yapıldı yenildi 3 makina çamaşır ütülendi (ben yaptım 😑😑) Nisa kuşunun kıyafetleri yıkanıp asıldı çay demlenildi gelin çay içek 😍
İnşallah doğuramayan kalmamıştır siz napıyosunuz anlatın biraz ben uykusuzluktan ölüyorum ama çaktırmıyorum çünkü analar cindir 💪🏻✌🏻
Biz bütün gün devrildik evde ne temizlik ne bişi kocamda bende haftanın yorgunluğunu attık her kocam bide pis boğazlığından kalktı kurabiye yaptı:) gece bebeğe bakarken acıkıyormuş yicekmiş sanki o emziriyor:)

Durum bildirimi
Kalmamış mıdır? Emin misin? 🙄

Back