- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
İyi masallah. Emzirdikce sütün çoğalır zaten :)Gaz için kimyon çayı cok fayda etti canım insallah gaz sorunu yaşamayız
Aynen Allah razi olsun yardimlari oluyor tabi ki. Bugun 13. gunum. Acaba her zaman mi benim pesimi.birakmayacaklar diye korkuyorumBende hep başbaşa kalmak istedim canım benim ev curcunaydı her kafadan ses.ama yardımlarıda oluyordu yani o yönden de güzeldi:)) azcık daha dayan sonra başbaşa kalıcaksın zaten
Sonra biri gelsin isticeksin zaten canım benimkilerde yarı kırkda gitti 5 gün sonra anneme gelmicen mi bana dedim oda sen istemiyosun gibi geldi gitmeyim bir süre dedim dedi:)))Aynen Allah razi olsun yardimlari oluyor tabi ki. Bugun 13. gunum. Acaba her zaman mi benim pesimi.birakmayacaklar diye korkuyorumCunku bebegi ozluyoruz diyorlar.
Bizimki de uyanıkken emiyor ama uykuluyken ememiyor 3 kere çekip uyuyakalıyor ben de o sebeple gece sağarak veriyorum ama sanki daha zor oluyor böyle ya, kaç saatte bir sağıyorsunuz? Bizim 10 günlük oldu bebiş hala 2 saatte bir beslemem lazım sanırım
Birebir aynı durumu yaşıyorum, ne zamana bir memeyi bitirecek güce gelecekler merak ediyorum bütün gun elimde pompa ile geziyorum önce emzirip sonra kalan sütü sağıp veriyorum ama cok yorucu oluyor..Tabi sağarak verince 5 dakikada cok cok emdiği için biberonu 2 buçuk saat derin uyuyor. Ama memeden beslenince zaten yarım saat sürüyor bi göğsü emmesi onda da tam doyamıyor, aranıyor sürekli...
Benimki emiyor bi 5 dkka kestirip devam ediyor 2 posta halinde emiyor bazen 3 ama araları 5 dkka dinlenme molası:)Birebir aynı durumu yaşıyorum, ne zamana bir memeyi bitirecek güce gelecekler merak ediyorum bütün gun elimde pompa ile geziyorum önce emzirip sonra kalan sütü sağıp veriyorum ama cok yorucu oluyor..
eğitim falan hikaye içine kim sindiyse o olsun canımKızlar bugün tüm gün bakıcı adaylarıyla görüştük. Eylülde biri başlayacak. Cuma günü yaylaya gidiyoruz kızımla 1 ay oradayız. Internet de pek çekmiyorDönüşte evde yardimci birisi olacak çok mutluyum kasimda da yavas yavas sirkete gidip gelmeye başlayacağım. Eğitimli yerine, eli lezzetli 2 çocuk büyütmüş tam atatürkçü olan bir kadını çok sevdim. Sanirim o olacak, içim ısındı. Alaylı, egitimliyi eledi gibi. Siz olsanız napardiniz?
yok pelocum bende olmuyoHanımlar benim 3 gündür başım dönüyor gözüm kararıyor ayağa kalktığımda oluyor bayılcak gibi oluyorum sizde de oluyor mu bu durum?
Oh maşallah Niloşasıkıldık bugün evde babamızı işe gönderince ananemizle kızkardeşime gittik
benim kız bütüngün emdi emdi uyudu
anasına iki gıybet yapmaya fırsat verdi
şükür moment
uslu kızım benimm
gece bakalım neler getircek başıma
sabaha kadar pış pış artık
Hanımlar benim 3 gündür başım dönüyor gözüm kararıyor ayağa kalktığımda oluyor bayılcak gibi oluyorum sizde de oluyor mu bu durum?
hergün farklı huyları canımOh maşallah Niloşa ☺ benimki de sabah 5 6da uyanmayı huy edindi yasonra da kaç saat uyumuyor. Sadece gecenin ilk yarısında iyiyiz kendim kaldırıyorum emzirmek için
bende geçen yatırmıştımKızlar gece emzirdikten sonra kucagımda uyuyakalıyor bebeğim reflü yatağı var ona yatırıyorum.emdikten Hemen sonra yatırmak yanlışmı acaba?
Benim reflü yatağı babynest gibi kuzum kayma ihtimali yok bir de yarım kundak yapıyorum hediye paketi gibi yatıyor yavrumbende geçen yatırmıştım
sonuç
aşağı yuvarlanmış
Yok canım bakıyorum normal cıkıyoryok pelocum bende olmuyo
şeker vardı ya sende düşüyo mu acaba
Biz bütün gün devrildik evde ne temizlik ne bişi kocamda bende haftanın yorgunluğunu attık her kocam bide pis boğazlığından kalktı kurabiye yaptı:) gece bebeğe bakarken acıkıyormuş yicekmiş sanki o emziriyor:)Durum bildirimi
Kocaya ev temizletildi dışarı çıkılıp hava alındı yemek yapıldı yenildi 3 makina çamaşır ütülendi (ben yaptım) Nisa kuşunun kıyafetleri yıkanıp asıldı çay demlenildi gelin çay içek
İnşallah doğuramayan kalmamıştır siz napıyosunuz anlatın biraz ben uykusuzluktan ölüyorum ama çaktırmıyorum çünkü analar cindir
Kalmamış mıdır? Emin misin?Durum bildirimi
Kocaya ev temizletildi dışarı çıkılıp hava alındı yemek yapıldı yenildi 3 makina çamaşır ütülendi (ben yaptım) Nisa kuşunun kıyafetleri yıkanıp asıldı çay demlenildi gelin çay içek
İnşallah doğuramayan kalmamıştır siz napıyosunuz anlatın biraz ben uykusuzluktan ölüyorum ama çaktırmıyorum çünkü analar cindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?