• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gaz yok uyanık öyle bakınıyor sonra sıkılıyor tabi kucak istiyor ağlıyor uyumamak için direniyor resmen gündüz çok uyuyo uyanık tutmak için elimden geleni yapıyorum ama gece uykusuz olunca gündüz uyuyor
Canım bizim de aynı sorun vardı artık ağlıyordum uykusuzluktan geceleri sütümü sağdım biberonla verdim daha kısa zamanda doydu uyudu hemen diğer türlü mememde 1 saat oynuyor uyumuyor

Canım bizim de aynı sorun vardı artık ağlıyordum uykusuzluktan geceleri sütümü sağdım biberonla verdim daha kısa zamanda doydu uyudu hemen diğer türlü mememde 1 saat oynuyor uyumuyor
Bizimki de uyanıkken emiyor ama uykuluyken ememiyor 3 kere çekip uyuyakalıyor ben de o sebeple gece sağarak veriyorum ama sanki daha zor oluyor böyle ya, kaç saatte bir sağıyorsunuz? Bizim 10 günlük oldu bebiş hala 2 saatte bir beslemem lazım sanırım

Tabi sağarak verince 5 dakikada cok cok emdiği için biberonu 2 buçuk saat derin uyuyor. Ama memeden beslenince zaten yarım saat sürüyor bi göğsü emmesi onda da tam doyamıyor, aranıyor sürekli...

Karşılığını alırsın inşaallah bende de çok acımıştı ama gelcek inşaallah sütün
Inan ki inatla emzirince sağınca süt geliyor. Ben de çok uğraştım, günler sonra meyvesini aldim

Hele ilk gunler Sagdigimda 3-4 damla geliyordu ya saka gibi

Allah kolaylık versin..memisslerin bir an önce dolsun insallah
Çok sağolun allah razı olsun inşallah hepimizin bebeklere yetecek kadar sütü olur .zor dönemler inşallah atlatırız hemen şükür daha iyi iki göğsümude tutturabiliyorum. Uçları çok acıyor ama o doysun yeterki ben dışımı sıka sıka veriyorum.

Bizimki de uyanıkken emiyor ama uykuluyken ememiyor 3 kere çekip uyuyakalıyor ben de o sebeple gece sağarak veriyorum ama sanki daha zor oluyor böyle ya, kaç saatte bir sağıyorsunuz? Bizim 10 günlük oldu bebiş hala 2 saatte bir beslemem lazım sanırım
Evet zor oluyor ama şimdi küçükler ve çeneleri çabuk yoruluyor ben gece uyumadan sağıyorum göğüslerimi tamamen boşaltıyorum buzdolabına koyup 50 60 cc ısıtıp veriyorum sabaha doğru da tekrar emziriyorum

Back