Ay ben bıktım ped takmaktan azalsa da don giysem sadece yaKaşımdırıyor artık ya kanama bitti de sarı sarı akıntı gibi geliyor bide arada damla damla kan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben bıktım ped takmaktan azalsa da don giysem sadece yaKaşımdırıyor artık ya kanama bitti de sarı sarı akıntı gibi geliyor bide arada damla damla kan
Canım bizim de aynı sorun vardı artık ağlıyordum uykusuzluktan geceleri sütümü sağdım biberonla verdim daha kısa zamanda doydu uyudu hemen diğer türlü mememde 1 saat oynuyor uyumuyorGaz yok uyanık öyle bakınıyor sonra sıkılıyor tabi kucak istiyor ağlıyor uyumamak için direniyor resmen gündüz çok uyuyo uyanık tutmak için elimden geleni yapıyorum ama gece uykusuz olunca gündüz uyuyor
Ne yaptın canım Maşallah2 gun sonra durum güncellemesi 2 göğüsten 10 dkda 90 cc
Azalsa ssdcee don giycem yüksek ısıda yıkar ütüler giyerimBenim 13. gun ben simdiden biktim.
Ben de şaşırdım canım Bu gazla iyi beslenmeye devamNe yaptın canım Maşallah
Bizimki de uyanıkken emiyor ama uykuluyken ememiyor 3 kere çekip uyuyakalıyor ben de o sebeple gece sağarak veriyorum ama sanki daha zor oluyor böyle ya, kaç saatte bir sağıyorsunuz? Bizim 10 günlük oldu bebiş hala 2 saatte bir beslemem lazım sanırımCanım bizim de aynı sorun vardı artık ağlıyordum uykusuzluktan geceleri sütümü sağdım biberonla verdim daha kısa zamanda doydu uyudu hemen diğer türlü mememde 1 saat oynuyor uyumuyor
oy mashallah. Ne fayda etti acaba böyle2 gun sonra durum güncellemesi 2 göğüsten 10 dkda 90 cc
Anne memesine yakın bir baş olsunYa nasıl alıstırdınız biberone benimki ememiyor biberonu
Karşılığını alırsın inşaallah bende de çok acımıştı ama gelcek inşaallah sütün
Çok sağolun allah razı olsun inşallah hepimizin bebeklere yetecek kadar sütü olur .zor dönemler inşallah atlatırız hemen şükür daha iyi iki göğsümude tutturabiliyorum. Uçları çok acıyor ama o doysun yeterki ben dışımı sıka sıka veriyorum.Inan ki inatla emzirince sağınca süt geliyor. Ben de çok uğraştım, günler sonra meyvesini aldim
Hele ilk gunler Sagdigimda 3-4 damla geliyordu ya saka gibi
Allah kolaylık versin..memisslerin bir an önce dolsun insallah
Bol sütlerin olsun inşallahBen de şaşırdım canım ☺☺ Bu gazla iyi beslenmeye devam
Evet zor oluyor ama şimdi küçükler ve çeneleri çabuk yoruluyor ben gece uyumadan sağıyorum göğüslerimi tamamen boşaltıyorum buzdolabına koyup 50 60 cc ısıtıp veriyorum sabaha doğru da tekrar emziriyorumBizimki de uyanıkken emiyor ama uykuluyken ememiyor 3 kere çekip uyuyakalıyor ben de o sebeple gece sağarak veriyorum ama sanki daha zor oluyor böyle ya, kaç saatte bir sağıyorsunuz? Bizim 10 günlük oldu bebiş hala 2 saatte bir beslemem lazım sanırım
Hergun bulgur pilavı dereotu ve bol su sanırım :)oy mashallah. Ne fayda etti acaba böyle
Bulgur pilavı da gaz yapmıyor mu acaba hergünHergun bulgur pilavı dereotu ve bol su sanırım :)
Aynen bende ayni seyi soracaktim pelo ile gaz yapmiyor mu hergun?Hergun bulgur pilavı dereotu ve bol su sanırım :)
Yaş kara üzüm havuç bal Blender dan geçir suyunu suz iç canım :)Kilo alımı iyi aslında kuzum ben az sagıyorum sarılıktan cok sık emziriyorum çunku Birefebirece bir süt arttırıcı içecek tarifi vermişti onu yapcam. Canım kuru üzümmüydü yaş kara üzümmü?
İnsallah canım cok sağolBol sütlerin olsun inşallah
Evde oldukça yiyorum canım yapmıyordur insallahBulgur pilavı da gaz yapmıyor mu acaba hergün
Gaz için kimyon çayı cok fayda etti canım insallah gaz sorunu yaşamayızAynen bende ayni seyi soracaktim pelo ile gaz yapmiyor mu hergun?