2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırlı olsun
Duyarsınız yarın siz de
Bende cuma duydum iki gün var aramızda
Maşallah

Bende perşembe gideceğim, doktordoktot kalp atışı var dedi ama dinletmedi bakalım dinleyeceğim inşallah, Bu arada Niğde yanmalari devam özellikle uyuyup uyanınca bi garip oluyorum. Kahve hiç yaramıyor. Ama minnoşum için sabredecegim bakalım :)

Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun

Canım bire bir aynısını ben yaşadım. Acilde serum iğne vs oldum. 5 güne bir proluton depot iğne oldum-oluyorum. Bir hafta önce oldu bana da. O günden sonra ne lekelenme ne kanama yaşamadım. Yarın randevum var. İnşallah bebişlerimiz hep iyi olacak. Hiç korkma

Canım benim Allah razı olsun içim rahatladı amşn cümlemizi inşallah

Selam güzel anne adayları nasılsınız bulantısı çok olan annelerinde Allah yardımcısı olsun benim arada bı yokluyor ama nedense bir günüm diğer günümü tutmuyor bugün aşırı halsizlik tembellik var yatsam dursam sizdede oluyormu((((

İnşallah canım kan temiz idrar temiz ya yendiğin bi şey dokundu bozdun yada üşüttün dedi
İnş biran önce normal seyrine döner canım, bebişine olumsuz birşey olcağını hiç düşünmüyorum da sen acı çekiyosun ona üzüldüm bu gece gzl bir uyku çek de yarına güzel kalkarsın inşallah

3 gün rapor verdi umarım toplarım canım yemeğe dahil bişey yiyemiyorum valla Allahım onu korusun

Canım bende tüm gün evdeyim hatta biraz yorsam kendimi nefessiz falan kalıyorum:) halsizlik günün çoğunluğunda var, ztn bulantılardan keyif kalmıyo ki

Canım bende tüm gün evdeyim hatta biraz yorsam kendimi nefessiz falan kalıyorum:) halsizlik günün çoğunluğunda var, ztn bulantılardan keyif kalmıyo ki
Aynen canım hayırlısıyla bir atlatsaydik boğazımda hafif gıdıklama var birde grip olmasam korkum o iisn kötü yanı hiç bı ilacda alamayacam ((((

Benim 2. Gebeligim. Ilkinde de kanamalarim olmustu tecrubeliyim ama endise duymama engel degil. Kizim 2 yasinda. Anneme geçtim yatiyorum cogunlukla. Gececek insallah
Rabbim sanada kucagina almayi nasil etsin

Esekkur ederim cnm benimde demin hafif bi kanamam oldu onun icin dedim yarin dr gidicem acile gitmek istemiyorum Allaha emanet olsun yavrularimiz
Acile gidiyorsun kurcalayip duruyorlar seni

Bende acile gitmedim. Kanama oldugu gibi arayip doktoruma gittim. Ayni müdahele oluyor genel olarak. Bebisin iyidir inşallah canim. Guzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…