Hayırlı olsunMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım büyük çabalar sonunda aşılamayla bebeğime hamileyim keseyi 2hafta önce gördük ve o heyecanla kaç haftalık kaç günlük olduğunu sormayı unuttuk hatta öyle ki tek sorduğum soru sağlıklı değil mi bir sorun yok değilmiydi yarın Allahın izniyle bebeğimizin minik kalbinin sesini duymaya gideceğiz çok heyecanlıyım telefona indirdiğim uygulamaya göre 7 hafta 3 günlük yarın kalp atışını duyabiliriz değil mi siz ne zaman duydunuz ?
İnşallah hepimizin hamileliği hayırlı ve sağlıklı olur teşekkür ederim cevap için :)Hayırlı olsun
Duyarsınız yarın siz de
Bende cuma duydum iki gün var aramızda
Maşallah
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsunCanım çok acil şifalar diliyorum.Dun bende çok kötüydüm. Akşam ve gece 2 defaberbat birşey 9 kere olduğunu düşünemiyorum bile.İnnnnsallah bebisin.Saglikla seninle kalır kusma da bir an önce geçer.Tam yazıyı yazarken Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım kan temiz idrar temiz ya yendiğin bi şey dokundu bozdun yada üşüttün dediAyy hadi ya, hay allah nEdenini bulamıyor mu? Yani bulantıların bebişe zarar verdiğini hiç okumadım inşallah max üşütmüşündür vs, o da bi şekilde geçer
Ben Medicana Necati beye gidiyordum ama riskli gebelik olduğu için Ali Acar’a yönlendirdi. Medovada Fuat Demir’i de düşünüyorumKonyada olup özele giden var mı kızlar
Canım bire bir aynısını ben yaşadım. Acilde serum iğne vs oldum. 5 güne bir proluton depot iğne oldum-oluyorum. Bir hafta önce oldu bana da. O günden sonra ne lekelenme ne kanama yaşamadım. Yarın randevum var. İnşallah bebişlerimiz hep iyi olacak. Hiç korkmaMerhaba kızlar doktora gitmeden size bahsetmek istemedim. Cuma akşamı kahverengi siyaha çalan sümüğümsü akıntım oldu. Sıvı değildi. Cumartesi de öyle.Sonrasında azalarak devam ettim. Yalnız sadece cumartesi bir damla kadar kırmızılıkta vardı. Cumartesi akşamı acile gittik. Kalp atışları vardı şükür. Bugün kendi doktoruma gittim. İğne verdi 5 tane. Çok korkuyorum kızlar.
Canım benim Allah razı olsun içim rahatladı amşn cümlemizi inşallahCanım bire bir aynısını ben yaşadım. Acilde serum iğne vs oldum. 5 güne bir proluton depot iğne oldum-oluyorum. Bir hafta önce oldu bana da. O günden sonra ne lekelenme ne kanama yaşamadım. Yarın randevum var. İnşallah bebişlerimiz hep iyi olacak. Hiç korkma
İnş biran önce normal seyrine döner canım, bebişine olumsuz birşey olcağını hiç düşünmüyorum da sen acı çekiyosun ona üzüldümİnşallah canım kan temiz idrar temiz ya yendiğin bi şey dokundu bozdun yada üşüttün dedi
3 gün rapor verdi umarım toplarım canım yemeğe dahil bişey yiyemiyorum valla Allahım onu korusunİnş biran önce normal seyrine döner canım, bebişine olumsuz birşey olcağını hiç düşünmüyorum da sen acı çekiyosun ona üzüldümbu gece gzl bir uyku çek de yarına güzel kalkarsın inşallah
Canım bende tüm gün evdeyim hatta biraz yorsam kendimi nefessiz falan kalıyorum:) halsizlik günün çoğunluğunda var, ztn bulantılardan keyif kalmıyo kiSelam güzel anne adayları nasılsınız bulantısı çok olan annelerinde Allah yardımcısı olsun benim arada bı yokluyor ama nedense bir günüm diğer günümü tutmuyor bugün aşırı halsizlik tembellik var yatsam dursam sizdede oluyormu((((
Canım hiçbişi yemesen gene ona bişi olmaz ama kusma halin bu şekilde devam ederse kendin için serum alman iyi olur. Bir de vitaminlerini en azından aksatma ya su yoluyla ya serum3 gün rapor verdi umarım toplarım canım yemeğe dahil bişey yiyemiyorum valla Allahım onu korusun
Aynen canım hayırlısıyla bir atlatsaydik boğazımda hafif gıdıklama var birde grip olmasam korkum o iisn kötü yanı hiç bı ilacda alamayacamCanım bende tüm gün evdeyim hatta biraz yorsam kendimi nefessiz falan kalıyorum:) halsizlik günün çoğunluğunda var, ztn bulantılardan keyif kalmıyo ki
15 temmuz Hastanesi'ne gidiyorum canım başhekim ve gittiğim doktor tanıdık da ilgileniyorlar yoksa gidilecek gibi değil ozeller daha ilgiliKonyada olup özele giden var mı kızlar
Canim havalar zaten cok soguk kalin giyin, bi bitki cayi ic varsa evde ve guzel uykuAynen canım hayırlısıyla bir atlatsaydik boğazımda hafif gıdıklama var birde grip olmasam korkum o iisn kötü yanı hiç bı ilacda alamayacam((((
Çok teşekkür ederim canım cevap verip beni rahatlattığın için ilk gebeliğim ve hiç birşey bilmiyorum çok korkuyorum kötü bişey olursa diye 2 hafta önce yolk kesesi boyu 13 mmdi kan değerim de 8887 idi doktor herşey normal dedi ama kalp atışını duymadan rahat edemedim henüz inşallah yarın duyarız. Bu arada sana da çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir yaşadığın kanama bence bol bol yat ve dinlen inşallah bir daha korkutacak bi olay yaşamadan minik bebişine kavuşursun
Esekkur ederim cnm benimde demin hafif bi kanamam oldu onun icin dedim yarin dr gidicem acile gitmek istemiyorum Allaha emanet olsun yavrularimiz
Acile gidiyorsun kurcalayip duruyorlar seni
Bu duruma bile sevinir oldukKizlar nezle oldum, burnum tıkandı,, koku duyum minimuma indi. Dünya varmış diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?