Ayy demeeeSon kontrolde biraz huysuz dediğimde 20 günlük olduktan sonra gör sen asıl o zaman başlayacak deyip açıklanma yapmıştı çocuk doktorumuz. Ama nedenini bilmiyorum Pazartesi 20 gün olcak geri sayım a başladım
Belirtileri ne hayatım kolik olduğunu nasıl anlayacağım?Umarım kolik değildir. Birkaç gün sürerse atak daha uzunsa kolik. 3 hafta geçmiş. Benim melek kızımda tam 21 gün dolunca başlamıştı. Bunda ise daha hastanede başladıydı.
Ben yedim hatta birde kızlarımla bisküvili pasta yaptık onu hüplettik değişme yok aynı sütlerGünaydınn..
Ben petibör..
Beni yiyin..
Aha işte aynı benim de öyle. Gece süper uyuyor. Zor kaldırıyorum. Öğlen e kadar uyuyor çoğu zaman. Sonrasında yavaş yavaş başlıyor. Sürekli emse emecek. Sadece memede rahat ediyor. Yıkıyorum uyusun diye gece, 3 saat sonra falan ancagünü gününe tutmuyo canım
benimki perşembe günü arkadaşıma gittim oturdum uyanmadı
eve misafirim geldi uyanmadı
bütüngün uslu uslu durdu hiç mızmızlanmadı
ama dün gündüz bütüngün kucaktan inmedi
hiç uyumadı sürekli çığlık atarak ağladı sanki biyerini cimciklemişler gibi tövbe yarabbim
neyse gece güzel uyududa allahtan uykumu aldımbunada şükür
Azalarak devam ediyor. Hıçkırma ve hapşırma hemen hergün oluyor birkaç kez canimKızlar bebekleriniz hapşırıyor mu?
Bizimki çok hapşırıyor. Doktor normalde dedi ama anlayamadım yani her bezini değiştirdiğimde , her kucagima aldigimda hapsiriyo
Ben de bunu hic sevmemGünaydınn..
Ben petibör..
Beni yiyin..
Showw timeeeAha işte aynı benim de öyle. Gece süper uyuyor. Zor kaldırıyorum. Öğlen e kadar uyuyor çoğu zaman. Sonrasında yavaş yavaş başlıyor. Sürekli emse emecek. Sadece memede rahat ediyor. Yıkıyorum uyusun diye gece, 3 saat sonra falan ancaDün gece ilk defa 1 e kadar ağladı. Kocayla napacagimizi şaşırdık. Çok kötüydü
Sağlıkla doğur gel sendeAnaaam kızlar günaydın benim nişanım geldi yatabiii şimdi heyecandan uyuyamıyomm. Hemen bi kaffe yapıp içecem. Zaten bugün nst için gidecektim. 10 11 gibi de giderim hastaneye bakalım ne çıkacak. Görüyorsunuz meylen başkandan sinsi Doğum hakkı kazanmama rağmen valla ilk buraya yazdım.
Sarı değil ama denizde iki gündür kusuyo yauwKızlar acil yardım
Nisa uykuya daldı öksürükle karışık ses duydum kaldırmamla sap sarı çok miktarda kustu Allahtan uyanıktım çocuk boğulacak gibi ses çıkardı aşırı korktum
Şimdi bu kadar çok ve sap sarı kusması normal mi
Canim benim oğlanda oyleydiBenim dombili oğlum her akşam 11 de başlıyor gece 3 e kadar uyumuyo. Ağlama yok. Sadece gözler açık kucak istiyo yatağa koyunca kendini yay gibi geriyo. Uyaniyo. Bu alışkanlık ne zamana kadar sürecek acaba. Gerçi bu bitse başka alışkanlık gelecek . Bunların işi bu :))
Defalrca alınan ve sonuncuda iyi neticelenen bir sürü bebek var. Allah korktuğunu yaşatmasın. Moralini iyi tutmalısın, biliyorum söylemesi kolay ama sen güçsüz olursan bebeğin de güçsüzleşecek hep böyle düşün. İyi düşünmekte fayda var. Umarım güzel neticelenir de seninde içine su serpilir. Dualarımız sizinle.Kızlar topuk kanı için aranan var mı biz 3. Kanı verdik bu sabah biyandan içim rahat biyandanda ya tekrar yüksek çıkarsa diye korkuyorum içim yanıyor ağlamaktan içim çıktı rabbim kimseyi sınamasın nerede şifa bekleyen varsa şifa versin inşallah sizden dua bekliyorum rabbim yawrularımızı korusun
Çok geçmiş olsun, şu an gündemde olan bir hastalık, troit için bebeklere ilaç tedavisi uyguluyorlar, çevremde çok var. Dünyayı getirdiğimiz hale bakın, artık çocuklarımız etkileniyor daha acısı yom ve ne yazık ki biz hala dünyayı ve çocuklarımızın geleceğini kirletmeye devam ediyoruz.Kızlar uzamış sarılığı olunca kan aldırdık kolundan, tsh 6 çıkmış 2 hafta sonra tekrar kan alınacak kıyamam yavruma yaa
Hayırlı olsun, geçmiş olsun sana da. Bol süt diliyorum ve sağlık.Merhabaa bizde doğduk çok şükür... Normal diye kıvrandık çarşamba günü 40+5 te sezaryenle ancak getirebildik Artun beyi53 cm 3.472 gr olarak geldi minik tırtıl
Hayırlı olsun, hastanede emzirme hemşiresi yok muydu? Merak etme tedavi olunca çıkarsınız hemen. Bol bol emzir canım.Geçen hafta cuma sabahı sezaryenle oglumuza kavuştuk sevgili anneler, 2900 Gr 51cm olarak dünyaya geldi çok şükür.ilk gün sarı süt gibi bı şey geldi ama tabi bebegimi doyurmaya yetmedi. Etrafımda bı ton insan vardı ama hiçbiri adamakıllı yonlebdirmedigi için yavrum ertesi güne kadar aç bekledicumartesi günü taburcu olduktan sonra aglamalarina dayanamadım ve mama verdik, biraz idare etti. Emzirmeyi de beceremedim, bebek kuş gibi ağzını açıyor ama bende süt yok, bir de pozisyonu tutturamadim bir türlü...3.gun topuk kanı alındı, kimliğimiz de çıktı. 4.gun hastaneye rutin kontroller için geldiğimizde psikolojim yerle birdir çünkü oğlum bildiğiniz aç ve deli gibi ağlıyordu. Hastane personelinin yönlendirmesiyle emzirmeyi öğrendim, sütüm de geldi fakat o ilk 4 gün sarilik yaptı oğlumu bugün tekrar kontrole geldik, oğlum kilo almış fakat sarılığı ilerlemiş...1gun yatış verdiler, şu an hastanedeyiz. Umarım yarın sağ salim çıkarız
canim dün öğlen 16:21 de normal doğumla oğlumu kucagima aldim selim yanimda emiyo simdi baska kim kaldi doğurmayan
İlk 20 günden sonra huyu belli olur derler ama. Sıkıntısının olmadığından eminsen huy değiştirdi demek ki. Bizim de ikinci ay aşısından sonra oldu biliyosun . Ama 4. Gün eski haline döndü. Belki seninki de döner du bakalım.Melek gibi uslu, ağlamayı bilmeyen kızım gitti sürekli ağlayan uyumayan bir kız geldiKızlar 22 günlük olduk. 3 gündür kızım çok mızmız. Sebepsiz çığlıklar atıyor. Kontrol ediyorum, karnı tok altı temiz gazi yok falan yine de ağlıyor. Bir yeri acıyor desem geceleri deliksiz uyuyor zor uyandiriyorurm. Sizin bebeler de 15i geçince hiç huy değiştirdi mi böyle? Anam biblo gibiydi, bebek oldu ya tam
Benim oglum kendi istedi kardeş ama zannedersin eve bir düsmanBende buara büyük oğlumun kıskançlık durumlarından 15 kilo çocuğu kucağıma almak durumunda kaldım. Taşıdım bugün dikişlerimi sol tarafı ağrıyor inş. Birşey olmamıştır. Haftaya 40ım çıkacak Dr a gözükeyim.
Yanliz degilmisim sevindim ya sabretcektim sagmadan cocuga eziyet oluyor emmek sagdim da cocuk da rahatladi ben de olmazsa diyorum günde sadece bir kez sagayim ben de dedigin gibi süt yapan seylerdrn uzak duruyorum .. umarim kisa surede düzene girer..Ben :/
İki gün sabredersen sağmadan biraz çekiliyo
Bebeğe kadar geliyo ama hala o akma var
Tam olarak terbiye olması iki ayı buluyor
Kızımda da böyleydik
Biberon değilde küçük bi el havlusu koy canım biberonu tutmaya çalışırken bebeğe konsantre olunmuyo yoksa
Ben süt yapan şeyler yemeye korkuyorum vallahi
Hiperlaktasyon bu yaşadığımız şeyin adı bikaç teknik var emzirirkende ama başarabilirsen
Ben yapamıyorum yatarak emzirme falan
Birebir ayni seyleri yasiyorumusuz ... senin dogum hikayenden cok etkilenmistim benim de 5 yasinda birnoglum var ayni seyleri yasadik ... umarim en kisa surede süt de şisliklerde düzelir ..Aynı şeyleri yaşıyoruz canım.Sut kendisi akıyor.Oglum çok emmesine rağmen bitiremiyor.Süt sıkışıyor biberonu göğsümün ucuna koyuyorum içine akıyor süt.Koyu kıvamlı buna rağmen hızlı akıyor.
Sezaryen dikislerinin üzeri hafif sis gibi.Benim Dr da sıkıntı yok dedi.Zamanla orası düzlesiyor endişe etme.
Yahu ben yok canım olur mu yeaaa derken siz doğruluyorsunuzDeğiştirdiiiiii annem bişiler oluyor 20 sinden sonra benim başladı garip huylara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?