2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar yarın 40 günümüz doluyor şükür bu kırk uçurma dediğiniz nedir nasıl yapıyorsunuz? ben sadece bebeğe banyo yaptırıp annenin gusül aldığını biliyorum başka bi uygulama yok bizde..

Aha işte aynı benim de öyle. Gece süper uyuyor. Zor kaldırıyorum. Öğlen e kadar uyuyor çoğu zaman. Sonrasında yavaş yavaş başlıyor. Sürekli emse emecek. Sadece memede rahat ediyor. Yıkıyorum uyusun diye gece, 3 saat sonra falan anca Dün gece ilk defa 1 e kadar ağladı. Kocayla napacagimizi şaşırdık. Çok kötüydü

Showw timeee
Aynen öyle bacımko
Doğum sersemliği geçiyo ve başlıyo cızırtılar
Benimki de aynı iki gündür

Sağlıkla doğur gel sende kolay bir doğum diliyorum darısı ankebut un başına

Sarı değil ama denizde iki gündür kusuyo yauw
Gazı çıkartamadığı için canım
Ya da mukus varsa onu atarken kusuyolarmış öyle çok miktarda

Canim benim oğlanda oyleydi
Geceleri en az 2.3 saat gozler açik etrafi izliyodu
Ben bazen yaninda 5 dakika daliyorum uyaniyorum
Bi bakiyorum yanimda koca gözleriyle beni izliyen biri

Annem bizde kaldigi gece gözlerini ağiz mendiliyle örttü daHa örttuğu gibi kapadı gözlerini uyudu

Megerse uyksu varmiş ama sallamaya aliştirmadigim icin dalamıyomuş simdi
Bende gozlerini mendille örtiyorum tamamen uyudugunda alıyorum mendili

Defalrca alınan ve sonuncuda iyi neticelenen bir sürü bebek var. Allah korktuğunu yaşatmasın. Moralini iyi tutmalısın, biliyorum söylemesi kolay ama sen güçsüz olursan bebeğin de güçsüzleşecek hep böyle düşün. İyi düşünmekte fayda var. Umarım güzel neticelenir de seninde içine su serpilir. Dualarımız sizinle.
Kızlar uzamış sarılığı olunca kan aldırdık kolundan, tsh 6 çıkmış 2 hafta sonra tekrar kan alınacak kıyamam yavruma yaa
Çok geçmiş olsun, şu an gündemde olan bir hastalık, troit için bebeklere ilaç tedavisi uyguluyorlar, çevremde çok var. Dünyayı getirdiğimiz hale bakın, artık çocuklarımız etkileniyor daha acısı yom ve ne yazık ki biz hala dünyayı ve çocuklarımızın geleceğini kirletmeye devam ediyoruz.
Merhabaa bizde doğduk çok şükür... Normal diye kıvrandık çarşamba günü 40+5 te sezaryenle ancak getirebildik Artun beyi 53 cm 3.472 gr olarak geldi minik tırtıl
Hayırlı olsun, geçmiş olsun sana da. Bol süt diliyorum ve sağlık.
Hayırlı olsun, hastanede emzirme hemşiresi yok muydu? Merak etme tedavi olunca çıkarsınız hemen. Bol bol emzir canım.

Canlarım alıntı yapamadım geceden beri gözümü kırpamadım boğulcak gibi olması beni çok korkuttu iki avuç içim kadar kustu Bi anda çocuk çünkü
Bi daha olmadı çok şükür ateş yok kaka yine sıvı ama hep öyleydi çok huysuz kendisi de korktu sanırım
Olursa doktora uçucam hemen
Sağolun hepiniz

İlk 20 günden sonra huyu belli olur derler ama. Sıkıntısının olmadığından eminsen huy değiştirdi demek ki. Bizim de ikinci ay aşısından sonra oldu biliyosun . Ama 4. Gün eski haline döndü. Belki seninki de döner du bakalım.

Benim oglum kendi istedi kardeş ama zannedersin eve bir düsman
Yanliz degilmisim sevindim ya sabretcektim sagmadan cocuga eziyet oluyor emmek sagdim da cocuk da rahatladi ben de olmazsa diyorum günde sadece bir kez sagayim ben de dedigin gibi süt yapan seylerdrn uzak duruyorum .. umarim kisa surede düzene girer..

Birebir ayni seyleri yasiyorumusuz ... senin dogum hikayenden cok etkilenmistim benim de 5 yasinda birnoglum var ayni seyleri yasadik ... umarim en kisa surede süt de şisliklerde düzelir ..

Günaydın canım senin enfeksiyon belirtisi neydi. Benim acayip bir sızı var kesi yerinde sag bas tarafında sen de sızı olmus muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…