• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar acil yardım
Nisa uykuya daldı öksürükle karışık ses duydum kaldırmamla sap sarı çok miktarda kustu Allahtan uyanıktım çocuk boğulacak gibi ses çıkardı aşırı korktum
Şimdi bu kadar çok ve sap sarı kusması normal mi
Canım geçmiş olsun doktoruna sorsan bi

Gaz yok uyanık öyle bakınıyor sonra sıkılıyor tabi kucak istiyor ağlıyor uyumamak için direniyor resmen gündüz çok uyuyo uyanık tutmak için elimden geleni yapıyorum ama gece uykusuz olunca gündüz uyuyor
Canım bizde ayni durumdayiz
2 gundur milupa papatya cayı içiyorum sute geçsin diye cok faydasini gördük

Geceleri 4 saate yakin uyuyor hem sindiriminede faydası varmiş tavsiye ederim
(Hep 4 saat uyumaması için her gece vermicem uyusa bile kaldirip 2 saatte bir emziriyorum cunku)

Cok uykusuz kaldıği geceler içerim sadace

Kızlar acil yardım
Nisa uykuya daldı öksürükle karışık ses duydum kaldırmamla sap sarı çok miktarda kustu Allahtan uyanıktım çocuk boğulacak gibi ses çıkardı aşırı korktum
Takip et canım bikerelikten bişe olmaz ama belki sen de kötüydün ya bibakteri filan mı.

Kızlar acil yardım
Geçmiş olsun canım, muhtemelen normaldir ağrı eşlik ediyosa huzursuzlanır devam eder diye düşünüyorum..
Takip et bakalım biraz sürerse ya da tekrarlarsa bi doktoruna danış. Ki ihmal etmezsin eminim..

Canım bizde ayni durumdayiz
2 gundur milupa papatya cayı içiyorum sute geçsin diye cok faydasini gördük

Geceleri 4 saate yakin uyuyor hem sindiriminede faydası varmiş tavsiye ederim
(Hep 4 saat uyumaması için her gece vermicem uyusa bile kaldirip 2 saatte bir emziriyorum cunku)

Cok uykusuz kaldıği geceler içerim sadace
Onuda deneriz canım napalım

Bu gece 1 den 4 ekadar uyuyan bi aras varmış vallahi çok şükür 3 saat gece uykusu aldım ya nasıl dinlenmiş hissediyorum kendimi anlatamam.mama denemeside bizde başlamadan bitti.yavrum biberona uzaylı görmüş masum köylü gibi davrandı:)) tüm sütler üstünde biber onun hepsini ağzına sokmak istiyor öğürüyor sütleri biriktirip geri çıkarıyor falan sütüme talimmm

İshalden dolayı olabilir belki.. @Meylen

Eklentiler

• 311E7600-4349-46E6-9D5A-9D7AC0AF2D58.webp
    311E7600-4349-46E6-9D5A-9D7AC0AF2D58.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 30
Buarada kızlar benim dikiş yerleri sızlamaya başladı 1 ay sonra normal mi ya??? Zorladım mı acaba naptım yoksa uyusukluğumu gecti

Kızlar acil yardım
Geçmiş olsun canım bilemedim ki hasta falan olmasın kakası falan nasıl

Anaaam kızlar günaydın benim nişanım geldi ya:halay:tabiii şimdi heyecandan uyuyamıyomm. Hemen bi kaffe yapıp içecem. Zaten bugün nst için gidecektim. 10 11 gibi de giderim hastaneye bakalım ne çıkacak. Görüyorsunuz meylen başkandan sinsi Doğum hakkı kazanmama rağmen valla ilk buraya yazdım.

Anaaam kızlar günaydın benim nişanım geldi ya:halay:tabiii şimdi heyecandan uyuyamıyomm. Hemen bi kaffe yapıp içecem. Zaten bugün nst için gidecektim. 10 11 gibi de giderim hastaneye bakalım ne çıkacak. Görüyorsunuz meylen başkandan sinsi Doğum hakkı kazanmama rağmen valla ilk buraya yazdım.
haydi bakalım doğurda gel gitmişken 🤣

Melek gibi uslu, ağlamayı bilmeyen kızım gitti sürekli ağlayan uyumayan bir kız geldi 🤦‍♀️ Kızlar 22 günlük olduk. 3 gündür kızım çok mızmız. Sebepsiz çığlıklar atıyor. Kontrol ediyorum, karnı tok altı temiz gazi yok falan yine de ağlıyor. Bir yeri acıyor desem geceleri deliksiz uyuyor zor uyandiriyorurm. Sizin bebeler de 15i geçince hiç huy değiştirdi mi böyle? Anam biblo gibiydi, bebek oldu ya tam 😒

Son kontrolde biraz huysuz dediğimde 20 günlük olduktan sonra gör sen asıl o zaman başlayacak deyip açıklanma yapmıştı çocuk doktorumuz. Ama nedenini bilmiyorum Pazartesi 20 gün olcak geri sayım a başladım🤪
Melek gibi uslu, ağlamayı bilmeyen kızım gitti sürekli ağlayan uyumayan bir kız geldi 🤦‍♀️ Kızlar 22 günlük olduk. 3 gündür kızım çok mızmız. Sebepsiz çığlıklar atıyor. Kontrol ediyorum, karnı tok altı temiz gazi yok falan yine de ağlıyor. Bir yeri acıyor desem geceleri deliksiz uyuyor zor uyandiriyorurm. Sizin bebeler de 15i geçince hiç huy değiştirdi mi böyle? Anam biblo gibiydi, bebek oldu ya tam 😒

Umarım kolik değildir. Birkaç gün sürerse atak daha uzunsa kolik. 3 hafta geçmiş. Benim melek kızımda tam 21 gün dolunca başlamıştı. Bunda ise daha hastanede başladıydı.

Back
X