2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugün 25 gün oldu doğum yapalı ve sezeryan dikisimin kenarından sıvı geliyor azıcık azıcık bu ne şimdi

Emzirme bitince bir iki kez göğüste hafif doluluk ve giysiye leke, ıslaklık vs. oluyor. Sonra süt çekiliyor. Benim için zor olmamıştı.

Son düzenleme:
Kızlar ya ben bu ayaklarımın şişliğini nasıl indireceğim buğün 6. Günümüz ayaklarım ekmek gibi hamilelikte hiç ödem şişlik hiç birşey im olmadı

Kızlar ya ben bu ayaklarımın şişliğini nasıl indireceğim buğün 6. Günümüz ayaklarım ekmek gibi hamilelikte hiç ödem şişlik hiç birşey im olmadı ☹
Merak etme gecer bir kac gune. Benimde hamilelikte hic olmadi dogum sonrasi bir baktim.sistiler meger dogumdan sonra da oluyormus ama bugun 11. gunum bir kac gun once.sislikler gecti

Benim oğlan memede iki üç çekiyor sonra çekmiyor bırakıyor emmeyi ama.memede kalıyoruz bir saat falan ya. Hep geceleri yapıyor bunu. Yatağına koyuyorum. 40 dk sonra yeniden uyanıp meme istiyor. Sabah 7 ye kadar bu böyle devam ediyor. Az emdiği için çok sık istiyor geceleri. Çok zor oluyor artik. Gece uyumak diye bir şey kalmadı. Benim anlamadığım neden gündüz değil de gece yapiyor

Canım geceleri mama versen?hem sen hemde bebek bari 2-3 saat uyuyun

Canım geceleri mama versen?hem sen hemde bebek bari 2-3 saat uyuyun
Olabilir aslında. Sütüm az geliyor bazen. O zamanlarda iki üç günde bir mama veriyorum. Ama bu gidişle geceleri bir kere mama dayayacak gibiyim.Babam bile kızım sana da yazık ver mamayı geceleri dedi. Eşim mama düşmanı. Sanki çocuğa zehir veriyormusuz gibi davranıyor.

Bu esler bisey bilmeden konuşuyor ya deli ediyorlar beni!! Evladimiza zehir vermiyoruz ya! Kaldi ki piyasada anne sütüne yakın bir sürü güzel sağlıklı mama var.ver canim ver sen eşine bakma. Bebeğe de yazık sana da valla. Geceleri ver daha uzun uyur bebek uykusu bölünmesin çocuğun. Seninde uyku ve enerjiye ihtiyacın var. Ben geceleri1-2 defa veriyorum valla

Benim oglumda uyurken emmiyor. Uyanıkken yakalıyor memeyi ama iki gundur güçsüz çekiyor asırı uykulu. Kac dakika emiyor sizinki uyku arası ne kadar bırakıyorsunuz

Doktora kalsa bir memede 15 dk bir memede 15 dk toplam yarim saatte emme işleminin bitmesi lazım. Ama bu mümkün degil. Çünkü uyandırmak dakikalarımı alıyor, uyanık tutmak da aynı şekilde

O yüzden ben tamamen içgüdüsel hareket ediyorum. Programları saatleri bir kenara bıraktım. Bebeğim istediği her an emziriyorum. Uykusu 4 saati geçince kesin uyandiriyorum. Onun diainda uykudayken de dokunmuyorum. Sarılık riski geçti çok şükür.
Bugün kontrol vardı, kilo alımı iyi

Öan

Manuel de elektrikli de pompam var ama sagmaya korkuyorum. Biberona alısırsa ya sagarsam ve süt gelmezse moralim cok bozulur ya tam ben sagdıgım da emmek isterse vs vs....

Ben senin yerinde olsam sütümu sağarım, mememi ağzına koyarım . Enjektorle ağzının kenarından sagdiğim sütü boşaltırım. Böylece anne memesi emerken dakikalar içinde doymuş olur. Bir dene istersen. Benim kizda çok işime yaramıştı.

Valla yapıyo bende şaşırmıştım ama denedim gördüm yani hele hastanede vermeleri tamamdır dedim canım
Evet Bana da hastanede petibör ye dediler

Anlamadim neyi dert ettiğini?
Mama takviyesi veriyorsan çok da sadece anne sütü alıyorsa sorun yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…