Emzirme bitince bir iki kez göğüste hafif doluluk ve giysiye leke, ıslaklık vs. oluyor. Sonra süt çekiliyor. Benim için zor olmamıştı.Selam kızlar nasılsınız? Umarım her şey yolundadır ve herkes doğurmuştur
Emzirmeyi bırakınca memedeki süt kendiliğinden yok oluyor mu? Yoksa extra bir şey kullanmak lazım mı ilaç filan? Bilen var mı?
Pirinç lapası ve haşlanmış patates de deneyebilirsin. Geçmiş olsun canım..Allahım çok kötüyüm ishal oldum kızlar karn ağrısından ölüyorum muz yedim kuru kahve yapıcam başka napabilirim?
Susuz kalma canım geçmiş olsunAllahım çok kötüyüm ishal oldum kızlar karn ağrısından ölüyorum muz yedim kuru kahve yapıcam başka napabilirim?
Bi de tekrar tekrar teşekkürler kızlar..
Biri beşikte biri koynumda biz uykuya kaçar
Sonra meme aromalı sorularımla ve kahve kokumla onlayn oliciğim..
Doktora gitmen lazım canımBugün 25 gün oldu doğum yapalı ve sezeryan dikisimin kenarından sıvı geliyor azıcık azıcık bu ne şimdi
Kııaaazzs doğurmuşun tosunuOlamadı
Tamam canım teşekkür ederimPirinç lapası ve haşlanmış patates de deneyebilirsin. Geçmiş olsun canım..
Yediğim bişey mi dokundu naptı çocuğa geçer mi acaba? Sağol şükocumSusuz kalma canım geçmiş olsun
Bol su iç patates kaynat
Herkese canımKimlere yatırılıyor bu para kızlarYani herkese mi yoksa belirli şartları var mı ?
Sağol canım benim, cümleten sağlık ve hayırla büyütelim inşaAllahAy maşallah
Hepinizin gözü aydın
Sende güle güle büyüt bebeğini sağlıkla
Merak etme gecer bir kac gune. Benimde hamilelikte hic olmadi dogum sonrasi bir baktim.sistiler meger dogumdan sonra da oluyormus ama bugun 11. gunum bir kac gun once.sislikler gectiKızlar ya ben bu ayaklarımın şişliğini nasıl indireceğim buğün 6. Günümüz ayaklarım ekmek gibi hamilelikte hiç ödem şişlik hiç birşey im olmadı ☹
Canım geceleri mama versen?hem sen hemde bebek bari 2-3 saat uyuyunBenim oğlan memede iki üç çekiyor sonra çekmiyor bırakıyor emmeyi ama.memede kalıyoruz bir saat falan ya. Hep geceleri yapıyor bunu. Yatağına koyuyorum. 40 dk sonra yeniden uyanıp meme istiyor. Sabah 7 ye kadar bu böyle devam ediyor. Az emdiği için çok sık istiyor geceleri. Çok zor oluyor artik. Gece uyumak diye bir şey kalmadı. Benim anlamadığım neden gündüz değil de gece yapiyor
Olabilir aslında. Sütüm az geliyor bazen. O zamanlarda iki üç günde bir mama veriyorum. Ama bu gidişle geceleri bir kere mama dayayacak gibiyim.Babam bile kızım sana da yazık ver mamayı geceleri dedi. Eşim mama düşmanı. Sanki çocuğa zehir veriyormusuz gibi davranıyor.Canım geceleri mama versen?hem sen hemde bebek bari 2-3 saat uyuyun
Bu esler bisey bilmeden konuşuyor ya deli ediyorlar beni!! Evladimiza zehir vermiyoruz ya! Kaldi ki piyasada anne sütüne yakın bir sürü güzel sağlıklı mama var.ver canim ver sen eşine bakma. Bebeğe de yazık sana da valla. Geceleri ver daha uzun uyur bebek uykusu bölünmesin çocuğun. Seninde uyku ve enerjiye ihtiyacın var. Ben geceleri1-2 defa veriyorum vallaOlabilir aslında. Sütüm az geliyor bazen. O zamanlarda iki üç günde bir mama veriyorum. Ama bu gidişle geceleri bir kere mama dayayacak gibiyim.Babam bile kızım sana da yazık ver mamayı geceleri dedi. Eşim mama düşmanı. Sanki çocuğa zehir veriyormusuz gibi davranıyor.
Gazoz iyi gelir bana hayatım. Hep öyle geçerAllahım çok kötüyüm ishal oldum kızlar karn ağrısından ölüyorum muz yedim kuru kahve yapıcam başka napabilirim?
Benim oglumda uyurken emmiyor. Uyanıkken yakalıyor memeyi ama iki gundur güçsüz çekiyor asırı uykulu. Kac dakika emiyor sizinki uyku arası ne kadar bırakıyorsunuz
Öan
Manuel de elektrikli de pompam var ama sagmaya korkuyorum. Biberona alısırsa ya sagarsam ve süt gelmezse moralim cok bozulur ya tam ben sagdıgım da emmek isterse vs vs....
Evet Bana da hastanede petibör ye dedilerValla yapıyo bende şaşırmıştım ama denedim gördüm yani hele hastanede vermeleri tamamdır dedim canım
Bugün bizim sağlık ocağında kontrol vardı 4500 gr olmuş benim oğlan çok kilo almış.Niye böyle ki.2-3 saate bir emziriyorum pazartesiden beri yine 300 gr almış.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.12 günde 900 gr çok fazla di mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?