• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aa mantıklı evde kola var gazoz var ama bebişe gaz yapar mı başak kankim
Bardakta biraz ağzı açık beklet. Ben öyle yapmistim
Oda 3 saat zaten 4 saate sarkinca tadı bozuluyor ben sürekli içtiğim için biliyorum 😃😃
😂😂😂
Tamam canım teşekkürler

E ne olacak simdi

Antibiyotik tedavisi verecek muhtemelen
Kendi doktoruna git canım çok geçmiş olsun
Oluyo böyle şeyler merak etme

Max. 5 6 saat uyanık kalıyorlar. 3 saat uyuyorlarsa 30 dk uyanıklar diyebiliriz.
Yok ya bizimki 30 dk dayanamıyor 10 1
Doktora kalsa bir memede 15 dk bir memede 15 dk toplam yarim saatte emme işleminin bitmesi lazım. Ama bu mümkün degil. Çünkü uyandırmak dakikalarımı alıyor, uyanık tutmak da aynı şekilde

O yüzden ben tamamen içgüdüsel hareket ediyorum. Programları saatleri bir kenara bıraktım. Bebeğim istediği her an emziriyorum. Uykusu 4 saati geçince kesin uyandiriyorum. Onun diainda uykudayken de dokunmuyorum. Sarılık riski geçti çok şükür.
Bugün kontrol vardı, kilo alımı iyi

Ben senin yerinde olsam sütümu sağarım, mememi ağzına koyarım . Enjektorle ağzının kenarından sagdiğim sütü boşaltırım. Böylece anne memesi emerken dakikalar içinde doymuş olur. Bir dene istersen. Benim kizda çok işime yaramıştı.

Evet Bana da hastanede petibör ye dediler

Anlamadim neyi dert ettiğini?
Mama takviyesi veriyorsan çok da sadece anne sütü alıyorsa sorun yok .
Canım diyelim 4 saat uyudu memede ne kadar kalıyor biziökş 5 dakika anca duruyor hop gene uyku

E ne olacak simdi
Ben cok agır yasadım doktor düşük dozda antibiyotik verdiği için .yaramın üzerine alttan üstten bastırdı ve iltihabın akmasını sagladı acı veriyo biraz.günde 3kez batikonladım dus almadım orayı batıkon sonrası kurutma makınesi işe kuruttum 20günde kurtuldum .senın daha kısa olur ıns . Antibiyotiğin dozuna baglı

Canım diyelim 4 saat uyudu memede ne kadar kalıyor biziökş 5 dakika anca duruyor hop gene uyku

Hemen suanki durumdan örnek vereyim
5 de emdi uyudu
9 da kalktı. 9 u 15 gece mememe aldim. Hâlâ mememde ve uyuyo
Zorla orasını burasını dokunup uyarıp uyandırmaya çalışıyorum. Hele şuan iyice bayıldı. Ne kadar emdi dersen aktif olarak toplasan beş dk emmiştir

Benim kızım da aynen tipatip böyleydi. O yüzden garip gelmedi.

Allah razı olsun kuzum. Ayy mesajlarını okudum da sende doğurmuşsun seninde gözün aydın malum olmuş durumumuz ikimizi rüyanda sancı çekerken gördün ve ikimizde aynı gün doğurduk😍♥. Dikiş yerlerim baya sızlıyordu benimde. Ama hayli hafifledi kuzum darısı başına inşaAllah☺.

36+3 de mi 48 cm doğdu canım yoksa şuan ki boyu mu? Benim 40+2 de 48 cm olarak doğduda 😂😂
Sağol canım allah razı olsun seninkini de allah sana bagislasin inşallah. Dikişlerim hala çok acıyor hele tuvalete gidince ölüyorum. Inşallah benimde çabuk iyileşir.

:KK9:
gunaydin kizim emerken süt emmesine gerek kalmadan aktığı icin agzinda birikiyor ve zaman zaman tikaniyor ... internetten de arastirdim sütün gelis hiziyla bebegin büyüklüğü dogru orantılı degilmiş zaten tikaninca memedeb cekiyordum bacaklarim oturdugum yere dogru akiyor sütler .. süt sagmamistim akis hizi artmasin diye bu sefer goguslerim tam bosalmadigi icin mastit olucam diye korkuyorum ... benimle ayni durumu yasayan var mi bu sabah sagdim mecburen ...
Bir sorum daha var :)) sezeryan dikislerimin oldigu yer degilde üst kısmı şiş gibi geldi dikislerimde bir problem kizariklik sislik yok ama üst bolge biraz şis carsamba gunu doktora gitmistim gayet guzel 40 in cikincq tekrar gorucem dedi
Günaydın. Sütün kaynadığı için akış hızı fazla, normal bu sağmayla arasonda böyle bir bağlantı yok bence ki ben hem kızımda hem de ikizlerde mecburen sağıyprdum. O ilk sulu kısmının akış hızı daha fazla bana göre yağlı kısım daha yavaş akıyor. Bazen bizimkilerin de genzine kaçıyor kendine gelince emmeye devam. Benim dikişlerim üstünde ödem vardı sonradan indi, belki de öyle bir şeydir. Ağrı koku akıntı yoksa korkmana gerek yok diye biliyorum.

Kızlar topuk kanı için aranan var mı biz 3. Kanı verdik bu sabah biyandan içim rahat biyandanda ya tekrar yüksek çıkarsa diye korkuyorum içim yanıyor ağlamaktan içim çıktı rabbim kimseyi sınamasın nerede şifa bekleyen varsa şifa versin inşallah sizden dua bekliyorum rabbim yawrularımızı korusun

Kızlar topuk kanı için aranan var mı biz 3. Kanı verdik bu sabah biyandan içim rahat biyandanda ya tekrar yüksek çıkarsa diye korkuyorum içim yanıyor ağlamaktan içim çıktı rabbim kimseyi sınamasın nerede şifa bekleyen varsa şifa versin inşallah sizden dua bekliyorum rabbim yawrularımızı korusun
Canimm pelin anlattı ya Allah'ın izniyle bişey olmayacak kalbini ferah tut.

Ben arada kola içtim ama gaz sorunumuz olmadı şükür Denenebilir sanki 😊
Yok kuzum yapmaz şişe şişe deviriyom ben bişey olmuyo. Su falan kesmiyo beni
@Meylen zaten ishalin tedavisi haşlanmış patates türk kahvesi ve kola
Kola iç canım ama normalinden bi sen haşlanmış patates yanında bana o ikisi iyi geliyo
Bardakta biraz ağzı açık beklet. Ben öyle yapmistim

😂😂😂
Tamam canım teşekkürler

Antibiyotik tedavisi verecek muhtemelen
Kendi doktoruna git canım çok geçmiş olsun
Oluyo böyle şeyler merak etme
Yapmaz canım. Ben arasira fast food yedigimdekola içiyorum 🤦‍♀️
Sağolun kızlar kesildi gibi dün gece 10 kere tuvalete gittim geldim karın ağrısından ölücem sandım dışardan yemek söylemiştik sanırım bağırsaklarımı bozdu ve kesildi gibi şuan kuru kahve limon iyi geldi 🙏🙏🙏

İnşallah tertemiz gelsin sonuçlarınız canım 🙏 ağlama üzme kendini yanılmalar olabildiğini okumuştum

Back