2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynı yerden kemik bile kırılmazmıs bizi aynı yerden baya baya biçtilerİnşallah atlatırız bir aya kadar daha fazla uzamasın inşallah

Gözün aydın bahtı açık olsun kuzunun♥ 23 temmuzda mı gelmeyi seçti . Bende seni arıyordum acaba dogurdu mu dıye
Amin kuzum çok sağolasın. 22 temmuzda geldi. Dogurdum sonunda
Saglikla buyusun kizin insallah ❤ bu memede uyuma olayi hepimizi pert ediyor sanirim hakkimizda hayirlisi... bana doktor antibiyotik yazmadi canim cok sukur bi sıkıntımda olmadi
Öncekinde kullanınca bunda acaba unuttu mu diye düşünmüştüm olabiliyor demek ki sağolasın canım
Gözün aydın canım, bahtı açık olsun, sağlıkla büyüsün

Beni
Günaydın kızlar. Bugun 8.gunumuz ama benim sezeryan yerim hala agrıyor. Normal mi bu sızlıyor da hatta. İlkinde cok cabuk geçmişti sanki korkmaya basladım. Sizin ne zaman gecti bu agrı sızı ya da gectı mi
Benim 9. gunum benimde ayni canim

Benim 2 gün gazı oldu dün bugün yok şükür ama internetten damla sipariş ettim hepsiburadan nurse harveys bitkisel gaz giderici damla araştırdım kullananlar memnun
Teşekkürler kızlar. Avent ultra soft emzik aldım verdim öğürüyor itiyor diliyle. İnatlaşıp alıştırmaya çalışacağım.
Peki ben gaz damlaları için barsak tembelliği yaptığını okumuştum ne düşünüyorsunuz?

Sözlük Tanrı yapmış yavru yu tövbe tövbe

Günaydın herkeslere..
Emin değilim ama sanki nişanım geldi benim.
Nişan olmayabilir de ama baya sümüksü sarı kıvamlı bişi. Kan yok kahverengi yok.. Akıntı mı bu..

Gece hiç uyumadım.. Çok sıcaktı. İngiltere için 38’ ne yahu!!
Bi de thunder storm oldu sabaha karşı pek severim oturdum izledim..

Şimdi size kahvelerinizi ışınlıyorum.. Afiyet olsun kardeşler

Oscar ödülü almış gibi heyecanlı bi durum bence

Siz alistirmaya calisin diye cabalayin benim ki de yazik nasil gyzel emiyor gorseniz. Esim gidip cikariyor agzindan ben de gicik oldum artik tutup cope atma derecesine geldim. Neymis sagliksiz damagi bozuyo aman kime.neye inanacagimi sasiridim oyle soylediler mi de gonul rahatligiyla veremiyorum.

Hımm nişan bence koyu renk oluyor öyle biliyorum yani benim akıntı hali bi süredir var bazen su gibi bazen yoğun
Ama gönül ister nişan olsun sıra da bize gelsin

Ciddimisin saka mi başak yaptirdinmi yanj hem tuzlama hem ballama

Benim bebegimin de cildi soyuluyor.Deri degistiriyorlarmis normalmis canim
Benim kız soyuluyo ya bitmedi vücudu baya azaldı surata geçti bide kulakları kıllı ne zaman dökülecek bunlar bilmiyorum
Teşekkür ederiz canım
Bizimde kulaklarimizda sacla butunlesen tuyler var dokulur nasilsa onlar ya
Bnimkinin dökülüyor canım
Benim kızlarımın da öyle saf zeytinyağı sürüyorum memnun kaldım.
Hemen hemen cogu bebiste var yani soyulma durumu aksam canim sıkıldı acaba egzama falan mi diye rahatladim simdi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…