2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağlık ocağında geldik. 3 asi birden yapıldı . İki bacak bı koldan. Zatürre verem boğmaca difteri vs gibi karma asilarmis. Kolunu tuttum ama bacaklara sıra gelince aglamasindan sedyeye yikiliverdim. Baygınlık değildi ama içim bosaldi bı an ağlamaktan . Diğer hemşireye hallettiler ama tüm oda bana güldü ilk çocuk böyle işte diye:) kucağıma alınca sustu anında uyudu ona mutlu oldum demek ki ağrısı yok diye. Sonra da göz kontrolü vardı oğlumu uyandiramadigi için doktoru hafta içi bı gün goturucem. Bu aşı bazen ateş yaparmış bazen de hiç bişey yapmazmis. Hiç ateslenmesin ve ağrısı varsa geçsin diye önden calpol vericem ateslenecekmi agriyacak mı diye bekleyemem dedim. 1 çay kaşığı ver madem sen çok paniksin dedi doktor da güldü 😀 3 gün banyo yasak. Bakalım bu gece nasıl geçecek. İnşallah mışıl mışıl uyur yavrum. Allah'ım acılarını gostermesin. Kolum kopsa dayanirim ama o iğnenin tenine dokunduğunu görmeye dayanamıyorum :KK43:

Topuk kanı alınırken istemsiz titremeye başladım.Kulaklarimi kapattım.Ebe sürekli rahatlatmaya çalıştı.Acisindan ağlamıyor daha tam his yok bebeklerde.Biz tutunca ağlıyor dedi.Isleri bitti.Hemen emzir dediler.Aninda sustu kucağıma gelince.

Kızlar selam halimiz harap iki gündür gazdan yarım saat bile uyumuyorlar sürekli ık mık. Sizler nasılsınız
Sayecim benimki de gazman ama çok uyuyor ya. Sabah 8'de emdi. 9 buçukta uyudu. 12'de alıp emzireyim dedim. Besleneli 4 saat olmuş oluyor. Uyurken falan emmiyor benimki. Saat 1'den sonra kendi uyandı. 2-3 beze kaka yaptı. Sonra emdi. Damla kullanıyor musun? Akşam saatleri geceye girerken sancılanıyor bizimki. Zinco veriyorum 4 damla. Sabah olunca boyuna gaz veriyor.

Son düzenleme:
Ah ah bu sıpalae büyüyecek ve ben bu hallerini cok özlicem. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Bir ogluma bakıyorum bir kızıma bakıyorum. Kızım 2 yasında bile değil ama ne kadar da büyümüş meğer. Bir gün boyuma gelecekler kucagıma sıgmayacaklar bu günler anı olarak kalacak. Hüngür hüngür aglama istiyorum.

Ben dikiş ağrıları için yine doktor önerisiyle parol içiyorum ama ağrın artarsa majezikde içebilirsin çocuğu etkilemez dedi
Canım sana lüzum halinde kullanmak için diye iğne yazdı mı? 5 Temmuz doğum oldu. Antibiyotik ve apranaks çoktan bitti. Ağrım falan da yoktu. 2 gündür dikişlerden biri küçük bi bölge ağrı yapıyor. İyileşme süreci diye tahmin ediyorum. Parol aldım ben de. İğneye de gitmedim.

Ah ah bu sıpalae büyüyecek ve ben bu hallerini cok özlicem. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Bir ogluma bakıyorum bir kızıma bakıyorum. Kızım 2 yasında bile değil ama ne kadar da büyümüş meğer. Bir gün boyuma gelecekler kucagıma sıgmayacaklar bu günler anı olarak kalacak. Hüngür hüngür aglama istiyorum.
Zor olacak ama bence ileride arkadaşı hazır. Benimkiler 23 ay aralı. Hep birlikte takılıyorlar. Evde kalabiliyorlar. Oğlan beni zorlamasaydı 3.yü 2017'de istiyordum. Şimdi kızların biri 8 yaş biri 0. Çok gibi araları ya :KK53:

Zor olacak ama bence ileride arkadaşı hazır. Benimkiler 23 ay aralı. Hep birlikte takılıyorlar. Evde kalabiliyorlar. Oğlan beni zorlamasaydı 3.yü 2017'de istiyordum. Şimdi kızların biri 8 yaş biri 0. Çok gibi araları ya :KK53:
Onu demek istemedim canım. Ben buyumelerine hüzünleniyorum.Doyamıyorum. 10 cocugum olsa gık demem bunu daha iyi anladım. Örneğin kızım topa gol derdi artık top diyor mesela bunu bile duygulanıyorum. Büyüyorlar ve bu gunler cok hızlı geçiyor. Keske zamanda yolculuk olsa büyüdüklerinde bu hallerine dönebilsek.Oğlumun yanında kızım o kadar büyük geliyor ki gözüme Allahım diyorum nasıl büyüdü ne zaman büyüdü zaman bu kadar hızlı miydi. Diyorum ya keske zaman bazı anlarda dursa keske hep ileri değil de bazen de geriye aksa..

Kız ben ne salağım 🤦‍♀️ Bebek arabası 3 tane ablamdan aldım. Boşuna para vermeyelim diye yine cimriligim tutmuştu. Ayak kısmı kirikmis travel olanın. Diğerleri zaten baston. Şimdi arabasız kaldik. Kraft twistler iyiymiş bir arkadaşım söyledi. Hızlıca bi el atın şu saftirikarkadaşınıza da kocaya sipariş verelim. Hangisi iyidir?
ben prego aldım canım çok memnunum

Kanada lokumum bende de uçuk virüsü var. Azıcık bağışıklığın düşsün hemen çıkar ve maalesef bulaşıcı. Ömür boyu da geçmeyen bir virüs. Dikkat et de temas etmesin bulaşmasın bebegine
Evet aynen canım bende de var yıllardır en zayif kaldıgim zamanlarda çıkıveriyor ama bu kez elimin arkasinda bile çıktı küçük küçük

Back