- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
Sağlık ocağında geldik. 3 asi birden yapıldı . İki bacak bı koldan. Zatürre verem boğmaca difteri vs gibi karma asilarmis. Kolunu tuttum ama bacaklara sıra gelince aglamasindan sedyeye yikiliverdim. Baygınlık değildi ama içim bosaldi bı an ağlamaktan . Diğer hemşireye hallettiler ama tüm oda bana güldü ilk çocuk böyle işte diye:) kucağıma alınca sustu anında uyudu ona mutlu oldum demek ki ağrısı yok diye. Sonra da göz kontrolü vardı oğlumu uyandiramadigi için doktoru hafta içi bı gün goturucem. Bu aşı bazen ateş yaparmış bazen de hiç bişey yapmazmis. Hiç ateslenmesin ve ağrısı varsa geçsin diye önden calpol vericem ateslenecekmi agriyacak mı diye bekleyemem dedim. 1 çay kaşığı ver madem sen çok paniksin dedi doktor da güldü 3 gün banyo yasak. Bakalım bu gece nasıl geçecek. İnşallah mışıl mışıl uyur yavrum. Allah'ım acılarını gostermesin. Kolum kopsa dayanirim ama o iğnenin tenine dokunduğunu görmeye dayanamıyorum
Topuk kanı alınırken istemsiz titremeye başladım.Kulaklarimi kapattım.Ebe sürekli rahatlatmaya çalıştı.Acisindan ağlamıyor daha tam his yok bebeklerde.Biz tutunca ağlıyor dedi.Isleri bitti.Hemen emzir dediler.Aninda sustu kucağıma gelince.