2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım doğum olmuş sanırım sağlıkla büyüt inşallah

Çaresini bulduysan bana da söyle canım

Yok canım olmadı hepatit aşısının tekrarı bu

Gözünaydın canım sağlıkla büyüt

İki haftada doğum kilosunu yakalamalı demişti çocuk dru canım

Benimkinden de ses yok

Geçmiş olsun canım ateş mi yaptı

Gözünaydın canım sağlıksa büyüt
Valla biz başka süt kullanmıştık o yüzden olmuş bide kesinlikle 3 saatten önce ne emzir nede mama ver dedi,sindirmeye vakit olsun dedi,Ovol diye bir damla var onu kullaniyorum çok iyi geliyor

İki ve daha fazla çocuklu anneler.Sizin de ilk çocuklar gözünüze kocaman görünüyor mu?😂Ne zaman bu kadar büyüdü diye bakıp duruyorum.Minik çocuk gelince eve böyle oldu sanırım.Bi de sürekli büyüğe haksızlık yapıyormuş hissi var.Ne biçim duygular bunlar :63: :63:

İki ve daha fazla çocuklu anneler.Sizin de ilk çocuklar gözünüze kocaman görünüyor mu?😂Ne zaman bu kadar büyüdü diye bakıp duruyorum.Minik çocuk gelince eve böyle oldu sanırım.Bi de sürekli büyüğe haksızlık yapıyormuş hissi var.Ne biçim duygular bunlar :63: :63:
Benim ilki 11.5 yaşında 😂😂
Çoookkk büyümüş ve evet ona bile haksızlık yapıyoruz hissi var kocaman kız bakınca

Canım sana lüzum halinde kullanmak için diye iğne yazdı mı? 5 Temmuz doğum oldu. Antibiyotik ve apranaks çoktan bitti. Ağrım falan da yoktu. 2 gündür dikişlerden biri küçük bi bölge ağrı yapıyor. İyileşme süreci diye tahmin ediyorum. Parol aldım ben de. İğneye de gitmedim.
Canım benim dikişlerim alt bölgede çoktu. hap ve parol dışında sabah akşam o bölgeye sürülmek üzere antibiyotik ampül ve krem verdi. Ama iğne gibi bişeyim yok. Benim dikişlerimi aldıktan sonra açık yaraların kendisinin kapanmasını bekliyoruz.

Araları 31 ay olmasına rağmen okadar büyümüş geldi ki ikizler gözümüze canım 🙁 bu minnoşlarda büyüyüp gidecek, onlarda coluk cocuga karısacak ve biz hep yetişemiyoruz gibi hissetmeye devam edicez 🙁

Canım doğum olmuş sanırım sağlıkla büyüt inşallah

Çaresini bulduysan bana da söyle canım

Yok canım olmadı hepatit aşısının tekrarı bu

Gözünaydın canım sağlıkla büyüt

İki haftada doğum kilosunu yakalamalı demişti çocuk dru canım

Benimkinden de ses yok

Geçmiş olsun canım ateş mi yaptı

Gözünaydın canım sağlıksa büyüt
Ateş yapmasin diye önden calpol verdiğim halde gece boyu 20 dk yi geçmedi uykulari. Çok huzursuzdu.Sağ ol canım.

Erkek anaları bişey sorcam
Bez değiştirme sırasında çok panik oluyorum ben bezi açar açmaz harekete geçiyo benimki
Bi kere yüzüme doğru fışkırttı kaka dünde elime mıçtı
İşemelere alıştık :)
Sizde öylemisiniz ben çok mu beceriksizim yauww?

Pipiyi yukarı doğru bırakıyorum galiba telaştan çıkıyo dışarı çişler tabi yoksa bezden mi sleepy kulşanıyoruz

İkinci sorumda 16. Gün göbek kordonu hala düşmedi bizim çok oldu sanki
Dün dr da bişey demedi normal mi

Bez değiştirme sırasında çok panik oluyorum ben bezi açar açmaz harekete geçiyo benimki

Pipiyi yukarı doğru bırakıyorum galiba telaştan çıkıyo dışarı çişler tabi yoksa bezden mi sleepy kulşanıyoruz

Canım o micma olaylarini bizde çok yaşadık. Geçenlerde alt değiştirmenin üstüne micti rahat rahat ,gece gece aldim yıkadim. Bezin 2. Bandini kapatmadan önce pipisini aşağı indir sorunun kalmicak

Ah ah bu sıpalae büyüyecek ve ben bu hallerini cok özlicem. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Bir ogluma bakıyorum bir kızıma bakıyorum. Kızım 2 yasında bile değil ama ne kadar da büyümüş meğer. Bir gün boyuma gelecekler kucagıma sıgmayacaklar bu günler anı olarak kalacak. Hüngür hüngür aglama istiyorum.
Yaa ben de simdiden ayni duygular icerisindeyim. Esime durmadan soyluyorum Allah nasip ederse insallah buyuyecek evlenecek uzuluyorum diyorum. O da sen de her seye uzuluyosun deyip.bana guluyor

Bizimde 13. Gün falandı düştü

Ayyy banada bi bastan anlatin su uyku egitimini sabah 4e kadar debelenmekten canim cikiyo 😪
bütüngün ne zaman isterse emziriyorum canım uyanık olduğu zamanlarda
uyuyosada 2 saatte bir kaldırıyorum emziriyorum
akşamüstü 5-6 gibi banyo yaptırıyorum
altı temiz oluyo zaten emziriyorumda banyoyuda yapınca rahatlıyo iyice
7 buçuk gibi bi uyuyo
kendi uyanana kadar uyandırmıyorum
ben uyandırırsam huysuzlanıyo çünkü ağlıyo dalmıyo uykuya
kendi uyandığında emip geri uyuyo hemen
sabaha kadar böyle yapıyorum
gece en fazla 2 buçuk 3 saate uyanıyo kendisi
ık mık yaptığında gözünü açmadan hemen dayıyom ağzına memeyi ne olduğunu anlamadan geri dalıyo 🤣
derin uykuya geçince hemen altını değiştirip yatırıyorum
gaz çıkarma için uğraşmıyorum kendi çıkarıyo çok şükür
gazla ilgili sıkıntımız olmadı hiç
ben 25 günlükten sonra böyle yapmaya başladım canım
seninki daha küçükse 2 saatte bir kaldır emzir sarılığa karşı
gerçi bende doğru mu yapıyorum şuan bilmiyorum haftaya kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dicek
ama bebeğim böyle çok huzurlu uyuyo
kalktığındada sabah çok keyifli oluyo

Canım o micma olaylarini bizde çok yaşadık. Geçenlerde alt değiştirmenin üstüne micti rahat rahat ,gece gece aldim yıkadim. Bezin 2. Bandini kapatmadan önce pipisini aşağı indir sorunun kalmicak
Bizde şöyle bişey var canım acayip rahat ettim altını değiştirirken poposunun altına koyuyorum işiyo mıcıyo siliyosun gidiyor:)) Eniştem sağlık ocağından getirmiş benzer bişey bulabilirsen rahat edersin

Eklentiler

• IMG_20190723_151834.jpg
    IMG_20190723_151834.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 57
Bizde şöyle bişey var canım acayip rahat ettim altını değiştirirken poposunun altına koyuyorum işiyo mıcıyo siliyosun gidiyor:)) Eniştem sağlık ocağından getirmiş benzer bişey bulabilirsen rahat edersin
Kuzum bende deri olani var, bende çok rahat ettim. Ama o gece felaket micti yikamak zorunda kaldim :rolleyes:

Yaa ben de simdiden ayni duygular icerisindeyim. Esime durmadan soyluyorum Allah nasip ederse insallah buyuyecek evlenecek uzuluyorum diyorum. O da sen de her seye uzuluyosun deyip.bana guluyor
Ben de az önce dayanamadım agladım eşim de büyüyecekler anne baba olacaklar onlar da bu duyguları tadacaklar onların hakkı yok mu bunlara diyor 😊ama gönül ferman dinlemiyor sabaha kadar aglamak istiyorum.

Back