- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Eh bünye dayanmıyor uykusuzluğa,yorgunluğa benim dudağımin 3 yerinde çıkmışBende de doğumdan sonra uçuk çıktı dudağımda şimdi yine çıktı, hiç çıkmazdı oysa ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh bünye dayanmıyor uykusuzluğa,yorgunluğa benim dudağımin 3 yerinde çıkmışBende de doğumdan sonra uçuk çıktı dudağımda şimdi yine çıktı, hiç çıkmazdı oysa ki
yalnız olmadığıma sevindim valla. Şimdiden düşünüyorum,okumak için uzağa giderse,evlenirse babası gibi gidip başka kıta da yaşarsaBen de az önce dayanamadım agladım eşim de büyüyecekler anne baba olacaklar onlar da bu duyguları tadacaklar onların hakkı yok mu bunlara diyor ama gönül ferman dinlemiyor sabaha kadar aglamak istiyorum.
Eşim de dıyor ki sana iyi bir haberim var evlenirlerse damadı da gelini de yanımıza alırızHee dedim kabul ederler sanki.Belkş bizim gibi düşünen dünürlere denk geliriz onlar da bizimle yaşar Ütopyalar ütopyalarSaka bir yana vallahi cok uzuluyorum. Diyorum ya kızım eskiden topa gol derdı şimdi top diyor ona bile uzuluyorum büyüdü de gerçek adını biliyor diye Gözlerim şişti ya aglamaktan. Tam da ifade edemiyorum zaten cok garip bir duyguyalnız olmadığıma sevindim valla. Şimdiden düşünüyorum,okumak için uzağa giderse,evlenirse babası gibi gidip başka kıta da yaşarsa
Dikişleri aldı mı dr veya alacak mı? 10. gün gittik. Bir tane kendi düşmüştü. Dr. dikiş falan almadı. Kendi düşmesini bekleyeceğiz anlaşılan?Canım benim dikişlerim alt bölgede çoktu. hap ve parol dışında sabah akşam o bölgeye sürülmek üzere antibiyotik ampül ve krem verdi. Ama iğne gibi bişeyim yok. Benim dikişlerimi aldıktan sonra açık yaraların kendisinin kapanmasını bekliyoruz.
Hahahahahha ay bende eşime şimdiden para biriktiricem dubleks ev tutalim onlar üst katta yaşasın biz alt katta.yok aslında çok iyi anlıyorum,büyüyorlar ve büyümeleri aslında bizden uzaklaşmaları demekEşim de dıyor ki sana iyi bir haberim var evlenirlerse damadı da gelini de yanımıza alırızHee dedim kabul ederler sanki.Belkş bizim gibi düşünen dünürlere denk geliriz onlar da bizimle yaşar Ütopyalar ütopyalarSaka bir yana vallahi cok uzuluyorum. Diyorum ya kızım eskiden topa gol derdı şimdi top diyor ona bile uzuluyorum büyüdü de gerçek adını biliyor diye Gözlerim şişti ya aglamaktan. Tam da ifade edemiyorum zaten cok garip bir duygu
Afiyet bal şeker olsun LeoyaBurda,siz verin mamayi ben kendim kendimi beslerim diyen küçük bir aslan var
Bılmıyorum ki doyamıyorum. Bıraz buyuseler 3.cocugu yapsak o da buyuyecek değişen bir şey yok. Sonsuz sayıda cocugum olsun isterdim. Her birini büyütürken diğerini tekrar büyütmek.Küçüğüne sarılırken büyüğünün o yasına sarılmak gibi.Birini bile öpmek diğerinin kokusuyla kucaklasmak gibi. Şimdi oglumu gögsüme yatırdım kız dizimin dibinde uyuyor. Ama gogsumde uyuyan sadece oglum degil sanki kızımın da küçüklüğü gibi.Sankş milyonlarca cocugum olsa da en küçüğünü koklasam hepsinin kokusu aynı anda burnumun direğini sızlatır gibi.. Ne bileyim yani öyle bir şeyler..Hahahahahha ay bende eşime şimdiden para biriktiricem dubleks ev tutalim onlar üst katta yaşasın biz alt katta.yok aslında çok iyi anlıyorum,büyüyorlar ve büyümeleri aslında bizden uzaklaşmaları demek
Markası ne SukocigimmYa biz bebek arabasıyla çıkardık hastaneden dünde kontrole gittik
Çok beğendim arabayı ama ana kucağı ağır ya
Ve asansör yok bizde zorlucak beni biraz o
Benimki alt değiştirme işlemini hiç sevmiyor uyanınca yapıp emzirip geri uyutuyorum çunku altını değiştirirken uyanıyorbütüngün ne zaman isterse emziriyorum canım uyanık olduğu zamanlarda
uyuyosada 2 saatte bir kaldırıyorum emziriyorum
akşamüstü 5-6 gibi banyo yaptırıyorum
altı temiz oluyo zaten emziriyorumda banyoyuda yapınca rahatlıyo iyice
7 buçuk gibi bi uyuyo
kendi uyanana kadar uyandırmıyorum
ben uyandırırsam huysuzlanıyo çünkü ağlıyo dalmıyo uykuya
kendi uyandığında emip geri uyuyo hemen
sabaha kadar böyle yapıyorum
gece en fazla 2 buçuk 3 saate uyanıyo kendisi
ık mık yaptığında gözünü açmadan hemen dayıyom ağzına memeyi ne olduğunu anlamadan geri dalıyo
derin uykuya geçince hemen altını değiştirip yatırıyorum
gaz çıkarma için uğraşmıyorum kendi çıkarıyo çok şükür
gazla ilgili sıkıntımız olmadı hiç
ben 25 günlükten sonra böyle yapmaya başladım canım
seninki daha küçükse 2 saatte bir kaldır emzir sarılığa karşı
gerçi bende doğru mu yapıyorum şuan bilmiyorum haftaya kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dicek
ama bebeğim böyle çok huzurlu uyuyo
kalktığındada sabah çok keyifli oluyo
hey maşallah canım benimki de şükür sadece emmeye 1400 gr almış 1 ayda yarasın sütler hepsineKızlar selam Kontrole gittik bugün iki kuzum da sadece anne sütüyle 5 günde 200 er gram almışlar, eşim ve kaynanama bir bakışım vardı anlatamam size, zafer benim diye. Hemşire de baya övdü beni, oooh moralim yeine geldi yeminle, artık o kv bana mobing yapamaz. Memişlerime kurban olsunlar
Her iki kuzu da doğum kilolarıno geçtiler.
Kızlar bu arada doğurmayan kaç kişi kaldı, allah sağlıkşa doğurmayı nasip etsin kızlar.
Olmaz mı bazen kardeşine çok fazla sevgi gösterisinde bulunmaya kalkıyor. O zaman sert tepki verince üzülüyorum bayaİki ve daha fazla çocuklu anneler.Sizin de ilk çocuklar gözünüze kocaman görünüyor mu?Ne zaman bu kadar büyüdü diye bakıp duruyorum.Minik çocuk gelince eve böyle oldu sanırım.Bi de sürekli büyüğe haksızlık yapıyormuş hissi var.Ne biçim duygular bunlar
Canım pipi şapkaları var ondan alabilirsin onu kapatıp temizleyip diğerini takabilirsin. Benimki resmen yana dönme hareketi yapıyor değiştirirken zorlanıyorum. Kaka konusunda bir çözüm yok geçen benimki de mıçtı hep koluma geldiErkek anaları bişey sorcam
Bez değiştirme sırasında çok panik oluyorum ben bezi açar açmaz harekete geçiyo benimki
Bi kere yüzüme doğru fışkırttı kaka dünde elime mıçtı
İşemelere alıştık :)
Sizde öylemisiniz ben çok mu beceriksizim yauww?
Pipiyi yukarı doğru bırakıyorum galiba telaştan çıkıyo dışarı çişler tabi yoksa bezden mi sleepy kulşanıyoruz
İkinci sorumda 16. Gün göbek kordonu hala düşmedi bizim çok oldu sanki
Dün dr da bişey demedi normal mi
Verem zatürre difteri vs canım . 3 tane aşı toplamdaHangi aşıydı canım
Hepsi normal bizde de pipiyi aşağı indirmeyi unutinca bezden dışarı cikiyoErkek anaları bişey sorcam
Bez değiştirme sırasında çok panik oluyorum ben bezi açar açmaz harekete geçiyo benimki
Pipiyi yukarı doğru bırakıyorum galiba telaştan çıkıyo dışarı çişler tabi yoksa bezden mi sleepy kulşanıyoruz
Sağol canım buna da bakayım birSayecim Bi damla var Eylül öztürkte görmüştüm çok pahalı da değil denemeye değer bebeğe verilmiyor sen içtiğin suya katıyorsun Bi bak istersen o çok memnun kalmıştı Eki Görüntüle 2291616
canım bizim de gece 12 ve 3 arası hep gazları oluyordu bio gaia damla aldık dün rahatlattı bugün 2. Kez deneyeceğiz bakalım.
Sağol canım benim, valla hiçbir şey kaynanama karşı zafer kazanmam kadar keyifli gelmedi
Kızlar bu arada ikizlerin fotolarını atın ya özelden özledim çok tatlılar.
İki üç saat ık mık etmeden uyumuyorlar canım kıvranıp duruyorlar yaSayecim benimki de gazman ama çok uyuyor ya. Sabah 8'de emdi. 9 buçukta uyudu. 12'de alıp emzireyim dedim. Besleneli 4 saat olmuş oluyor. Uyurken falan emmiyor benimki. Saat 1'den sonra kendi uyandı. 2-3 beze kaka yaptı. Sonra emdi. Damla kullanıyor musun? Akşam saatleri geceye girerken sancılanıyor bizimki. Zinco veriyorum 4 damla. Sabah olunca boyuna gaz veriyor.
Ben ne zaman uyanırlarsa o zaman besliyorum canım saat ayarını nasıl yapacağızValla biz başka süt kullanmıştık o yüzden olmuş bide kesinlikle 3 saatten önce ne emzir nede mama ver dedi,sindirmeye vakit olsun dedi,Ovol diye bir damla var onu kullaniyorum çok iyi geliyor
Ooo alt değiştirme serdiğini halde günde iki üç yaşıyoruz bunuErkek anaları bişey sorcam
maşallah leoyaBurda,siz verin mamayi ben kendim kendimi beslerim diyen küçük bir aslan var
Benimkileri aldı kuzum daha çabuk iyileşsin diye. Seconder iyileşme denilen bir durum varmış ona geçmişim benim ilk etapta dikişlerim evde açıldığı İçin onları alıp tekrar attı bu yüzden süreçlerimiz farklı olabilirDikişleri aldı mı dr veya alacak mı? 10. gün gittik. Bir tane kendi düşmüştü. Dr. dikiş falan almadı. Kendi düşmesini bekleyeceğiz anlaşılan?
Emziği Şekere batırıp verelim diyordu.... 10 günlük bebeye. Sizce kim bunu diyen
Bizim de her alt açmamız gülme krizleriyle bitiyor koltuklarım yatağım her yeri suladı oğluşum. Alt değiştirirken bi yerlere işeyip kaka yapmadan kapatırsak Zafer kazanmış gibi oluyoruz alt açma örtüleri de dayanmıyor bize Bu arada çiş sızmasına da çözümü 2 numaraya geçerek hallettik artık sızmıyor çiş. Hatta bi fikir de vereyim bezin içindeki bariyerler çocuğumun bacağında hep iz yapıyordu onları da koparıyorum çocuğum daha rahat.Erkek anaları bişey sorcam