2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
biz bu uyandırmamaları kilo alımı iyi sarılık olmadık o zamanlarıda atlattık diye yapıyoruz
siz daha çok küçüksünüz canım
Akilvar Akilvar
bizde ilk zamanlar 2 saat bile değil yatırıyodum yarım saat sonra ağlıyodu bidaha
sabaha kadar hiç uyumadan emzirdiğim geceleri bilirim
sen bize bakma bizimkiler aceleci çıktı mayıs haziran anneleri olduk biz 🤣
Birefebirece Birefebirece

Evet kuzum çok memnun kaldım ama pompa vs kullanmadığım için kıyaslama yapamadım Şukoma da aynı şeyi demiştim. Benimde 2 3 gündür tazyikli süt sorunum var 😢 bol bol sütün olsun duası ne kadar yanlışmış 😢 kuzum emerken tıkanıyor hep genzine kaçıyor. Başta fazla sütü sağıp buzluğa atarım diye düşünmüştüm ama tazyikli süt durumunda kimse pompa öneriyor, memeyi uyarıp daha çok süt iniyormuş. Önce elimle sağıyorum 2 3 dk sonra emziriyorum yatarak.
Bu konuda başka çözümü olan başına gelen var mı hiç şaştım kaldım, sütüm az gelecek korkusuyla şuan fışkıye gibi 😢

Ya benim de öyle bazen uyansa da emzirsem diyorum sistigi için de çok sızlıyor . Tek memeni sağ oğlan doyana kadar da bı çekme biberonu bakalım ne kadarla doyuyor. Ben iki biberon kullanmak durumunda kalıyorum. Biberon 150 ml lik. Bı onu veriyorum bı de sağma makinesinin biberonuyla. Kusacak diye 200 ml de çektim. Acaba uyku içinde ne içtiğini bilmiyo mu ki diye. Bi de sabah uyanikken deneyecem bakalım ne kadar içiyor. Bı de şöyle bı durum var. Mama verdiğimde 125 ml le doyuyor genelde ama çok çok aç değilse mamayı kabul etmiyor hep tukuruyor.
Sanki biraz fazla bu miktarlarcanom ya
Dr ne diyo ki
Mama verme zaten sütün var demek ki maşallah

Bebekler pompadan daha çok çekiyomuş

Evet kuzum çok memnun kaldım ama pompa vs kullanmadığım için kıyaslama yapamadım Şukoma da aynı şeyi demiştim. Benimde 2 3 gündür tazyikli süt sorunum var 😢 bol bol sütün olsun duası ne kadar yanlışmış 😢 kuzum emerken tıkanıyor hep genzine kaçıyor. Başta fazla sütü sağıp buzluğa atarım diye düşünmüştüm ama tazyikli süt durumunda kimse pompa öneriyor, memeyi uyarıp daha çok süt iniyormuş. Önce elimle sağıyorum 2 3 dk sonra emziriyorum yatarak.
Bu konuda başka çözümü olan başına gelen var mı hiç şaştım kaldım, sütüm az gelecek korkusuyla şuan fışkıye gibi 😢
Ah canım
Anlatmıştım ya burda aylar önce bu işte
Bol süt diye dua etmemek lazım
Yeterince demek gerek
Çok yorucu bişey çünkü hem bebeğe hem anneye

Ben sağıyorum mecbur elektrikliyle

Ah canım
Anlatmıştım ya burda aylar önce bu işte
Bol süt diye dua etmemek lazım
Yeterince demek gerek
Çok yorucu bişey çünkü hem bebeğe hem anneye

Ben sağıyorum mecbur elektrikliyle
Evet Şükocum aklıma direk o geldi 😢 perişan olduk kuzumla 3 gündür ya, umarım düzelir 😕

biz bu uyandırmamaları kilo alımı iyi sarılık olmadık o zamanlarıda atlattık diye yapıyoruz
siz daha çok küçüksünüz canım
Akilvar Akilvar
bizde ilk zamanlar 2 saat bile değil yatırıyodum yarım saat sonra ağlıyodu bidaha
sabaha kadar hiç uyumadan emzirdiğim geceleri bilirim
sen bize bakma bizimkiler aceleci çıktı mayıs haziran anneleri olduk biz 🤣
Birefebirece Birefebirece
Hic sorma belim koptu artik saatlerdir emiyo el.kadar bebek sanki kitliktan cikmis

Sanki biraz fazla bu miktarlarcanom ya
Dr ne diyo ki
Mama verme zaten sütün var demek ki maşallah

Bebekler pompadan daha çok çekiyomuş
Doktor çok kilo almış gibi bişey demedi. Gayet iyi dedi. Bir memeden 200 sagiyorum bebek makineden daha çok cikariyosa o zaman benim oglan 250 ml falan iciyo demek ki. Diğer memeye hiç gecmiyoruz. Hep tek meme. Mama da goguslerim acidiginda ya da uyuyacağım da veriyoruz. Aslında sütüm çok değil oğlan iki aylık olunca ona anca yetiyor valla.

Göğsüm cok sut dolmadigi zamanlardada benimki genzine kaciriyor ya ne yaomak lazim bende bilemedim

Sagmaya bende çok gıcık oluyorum canım inek gibi hissediyorum kendimi. Bugün çarşıya cikacaz diye sagdim çay bahçesinde falan biberonla verdim oğlan aciktikca. Akşam gelince de sagdim. Benim tek göğüsten 25 dk da falan 200 ml cikiyor. Ama bebeğim iki aylık ve çok iştahlı.
Ay valla benim elim agriyor,bendeki manuel. Bizde bugün dışarıdaydık 6 saat falan çıkmadan emzirdim,dışarıda da mama verdim

Kız 35 dakkaya o göğüsler nasıl dayanıyor bana işkence gibi geliyor 15 dk bile. Bitse de kremlesem açıkta gezsem diye zor sabrediyorum
Benimki bir ilk ağzına alıp emdiginde biraz acıyor sonra acımıyor rahatca emziriyorum,krem aldim ama bir kez bile kullanmadim,emzirir emzirmezde direkt sütyeni geri takiyorum. Galiba ağzına doğru şekilde aldığı için acımıyor

Göğsüm cok sut dolmadigi zamanlardada benimki genzine kaciriyor ya ne yaomak lazim bende bilemedim
Memelerinizi makas seklinde tutmayin kizlar,memeniniz bastirmayin. Hafifce agzindan cikmasin diye destekleyin. Ben eskiden makas şeklinde tutardım hep boğazına kaçardı

Doktor çok kilo almış gibi bişey demedi. Gayet iyi dedi. Bir memeden 200 sagiyorum bebek makineden daha çok cikariyosa o zaman benim oglan 250 ml falan iciyo demek ki. Diğer memeye hiç gecmiyoruz. Hep tek meme. Mama da goguslerim acidiginda ya da uyuyacağım da veriyoruz. Aslında sütüm çok değil oğlan iki aylık olunca ona anca yetiyor valla.
Kuzum benim hiçbir zaman o kadar sütum olmadı. Bebegim doyuyordu. Hele ilk ay iki kiloya yakın almıştı. Ama 8 aylıkken bile iki memeden 2 saat sonra 200 ml çıktığını sadece bir kere gördüm. Her bebeğin ihtiyacı farklı demek ki. Yalnız benim süt miktar olarak az ama yağlıydi. Belki öyle kilo aldı bilemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu beter böcek bütün gün ağzımıza mıçtı 🙄
Karışı kocalı nöbetleşe saat 11den beri bebe pışpışlıyoruz memikler ağlıyor yeter artık diyor yarım saatte Bi emzirmekten helak oldum 😁
Siz geziyorsunuz hepinizi pıçaklarım 😡
Kuzu bizimde yapıyor, Gece nöbeti başladı lord kumandan da benim 😂 aynen sürekli emmek istiyor, En son sabah ağlıyor , neyin var kızım altın kuru karnın tok dedim aldım bunu evi turladık değişik değişik bakıyor sustu sıkılmış bizim hatun 😅

seni dinlediğimden beri çok rahatım allah razı olsun
dün gece 11 buçukta yattık 3te kalktı emdi uyudu şimdi 6da kalktı
bütün gece 2 kere :)
bende güzelce dinleniyorum böyle olunca gündüze enerjim kalıyo
hem kendiside huzurlu oluyo zırt pırt uyandırılmadığı için
bak şimdi altını bile değiştirdim uyanmadı 🤣
Valla benim kız 15 günlük ama düzeni aynen anlattığım gibi. Hâlâ saat kuruyorum nolur bolmaz diye ama 2.5-3 saate bir kendiliğinden kalkıyor yatakta kendi kendine ik mık diye takılıyor. Sesine uyanıyorum hemen emzirir emzirmez tekrar uyuyor. Ben de gece uykusunu sayesinde çok iyi alıyorum ❤❤ Sakın düzenini bozma

Kizlar bebisim persembe doğucakti doktroum rahatsizlandi cuma günü dogdu herseyden cok memnun kaldim bebisim pek tatli abisine benziyor 3700 gram 52 cm 38+5 de dogdu ... ama gelin görün ki ne baş agrim var ne bel agrim anestezim epiduraldi amaaa sağ omzuma ara ara bir agri giriyor aglatacak kadar cok... okuyorum internette arastirdim cok kisi yasamiş var mi benim gibi omuz agrisi yasayan

Amaa
Gözünaydın canım çok sevindim maşallah kilosu boyu herşeyi güzel sağlıkla büyüt, rabbim hayırlı evlat etsin 😇 o omuz ağrısı bendede oldu canım felaket birşey, nescafe extra falan iç, kafeinli şeyler tüket , bitter çikolata, kola iç başka türlü geçmiyor ben nescafe ile çözmüştüm, epudral yapıyor 😯

Back