2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya ikinci çocuğunu doğuranlar acaba ilk bebeklerinin 2 aylığını hatırlarlar mi ki😂
Benim oğlan her öğünde 200 ml içiyor cekmesem daha da içecek yani. Sırf ne kadar içiyor diye merak ettiğim için sagip biberonla verdim. Sagdigim 200 se onun çektiği nedir Allah bilir . Acaba doyma duyusu mu yok diye düşünüyorum . Yoksa normal mi ?
Kuzum 200 cc ne kadar zamanda sagdın ben on dkda ancak 20 cc falan sagıyorum tek göğüsten 1 haftalık bebeğim

Kizlar bebisim persembe doğucakti doktroum rahatsizlandi cuma günü dogdu herseyden cok memnun kaldim bebisim pek tatli abisine benziyor 3700 gram 52 cm 38+5 de dogdu ... ama gelin görün ki ne baş agrim var ne bel agrim anestezim epiduraldi amaaa sağ omzuma ara ara bir agri giriyor aglatacak kadar cok... okuyorum internette arastirdim cok kisi yasamiş var mi benim gibi omuz agrisi yasayan

Amaa
Ben yaşadım ne fenaydı
Geçti iki güne ama korkma

Gün itibariyle 40+ Oldum. Çok şükğr büyük bi sıkıntım yok ama artık sıkıldım her gün 10 kişi soruyor daha doğurmadın mı diye :işsiz:açıkcası korkmaya da başladım doğal yollardan olmayacak diye ya suni sancı ile uğraşılacak ya sezeryana dönecek diye:KK43:
ayyyy takvimlerimizde kalktmış artıkk 🤣. Hayırlısıyla doğsunlar inşaAllah kuzum 😊. Bana suniyi yiyecez gibi geliyo zaten artıkın, hadi hayirlisi

Bende ayni seyi merak ettim simdi valla. Ben 3-4 dk sagiyorum 40 cc falan cikiyor,pek halim yok sagmaya yalan yok,ama emzirirken 30-35 dk emziriyorum
Sagmaya bende çok gıcık oluyorum canım inek gibi hissediyorum kendimi. Bugün çarşıya cikacaz diye sagdim çay bahçesinde falan biberonla verdim oğlan aciktikca. Akşam gelince de sagdim. Benim tek göğüsten 25 dk da falan 200 ml cikiyor. Ama bebeğim iki aylık ve çok iştahlı.

Sagmaya bende çok gıcık oluyorum canım inek gibi hissediyorum kendimi. Bugün çarşıya cikacaz diye sagdim çay bahçesinde falan biberonla verdim oğlan aciktikca. Akşam gelince de sagdim. Benim tek göğüsten 25 dk da falan 200 ml cikiyor. Ama bebeğim iki aylık ve çok iştahlı.
Şimdi sağdım boşalttım
Tek memeden doyuyo benim oğlum şimdilik diğerini mecbur sağıyorum
Hastanedeykende iki saatte bir hep sağdım yoksa korkunç şişiyo

Bende merak ediyorum tek memeden ne alıyo şu an doyacak kadar

Şimdi sağdım boşalttım
Tek memeden doyuyo benim oğlum şimdilik diğerini mecbur sağıyorum
Hastanedeykende iki saatte bir hep sağdım yoksa korkunç şişiyo

Bende merak ediyorum tek memeden ne alıyo şu an doyacak kadar
Ya benim de öyle bazen uyansa da emzirsem diyorum sistigi için de çok sızlıyor . Tek memeni sağ oğlan doyana kadar da bı çekme biberonu bakalım ne kadarla doyuyor. Ben iki biberon kullanmak durumunda kalıyorum. Biberon 150 ml lik. Bı onu veriyorum bı de sağma makinesinin biberonuyla. Kusacak diye 200 ml de çektim. Acaba uyku içinde ne içtiğini bilmiyo mu ki diye. Bi de sabah uyanikken deneyecem bakalım ne kadar içiyor. Bı de şöyle bı durum var. Mama verdiğimde 125 ml le doyuyor genelde ama çok çok aç değilse mamayı kabul etmiyor hep tukuruyor.

Sutun c
Ya benim de öyle bazen uyansa da emzirsem diyorum sistigi için de çok sızlıyor . Tek memeni sağ oğlan doyana kadar da bı çekme biberonu bakalım ne kadarla doyuyor. Ben iki biberon kullanmak durumunda kalıyorum. Biberon 150 ml lik. Bı onu veriyorum bı de sağma makinesinin biberonuyla. Kusacak diye 200 ml de çektim. Acaba uyku içinde ne içtiğini bilmiyo mu ki diye. Bi de sabah uyanikken deneyecem bakalım ne kadar içiyor. Bı de şöyle bı durum var. Mama verdiğimde 125 ml le doyuyor genelde ama çok çok aç değilse mamayı kabul etmiyor hep tukuruyor.
Sutun coksa.mamayi neden veriyorsun. Ben de gece 1 defa mama vereyim diyorum Esimle kayinvalidem birakmiyorlar. Sutun var 6 aya.kadar sirf anne sutu ver bir suru laf soz. Biri ver der biri verme ben de suan.vermiyorum

Sutun c

Sutun coksa.mamayi neden veriyorsun. Ben de gece 1 defa mama vereyim diyorum Esimle kayinvalidem birakmiyorlar. Sutun var 6 aya.kadar sirf anne sutu ver bir suru laf soz. Biri ver der biri verme ben de suan.vermiyorum
Canım sütüm çok değil. Bebeğime ancak yetiyor. Mamayı goguslerim yara olduğu dönemde çok veriyordum. Şimdi kendim vermiyorum. Ben uykusuz olduğum zamanlarda eşim hazırlayıp veriyor. İşine karışan olması çok kötü bişey. İster eş olsun ister kayınvalide. Bende eşimle bazen görüş ayrılığına düşüyorum. Nasıl beynine kazinmissa çocuk üşür algısı. Hava sıcak olsa bile üşür o altını giydir falan diyor kızıyorum ama yapacak bişey yok.

Canim sen dogdu ilk gunler 2 saatte bir emzirmiyor muyudun Ben de saat kurup zorla.uyandiriyorum. Yoksa kendileri pek uyanmazlar. Kendi de uyaniyor ama 1 2 defa.
Kuzum sakin yablis anlaşılmasın dediğim. Ben aşağı yukarı bir aya yaklasana kadar iki saate bir emzirdim. Benim uykusunu bolmeyin diye tavsiye verdiğim arkadaşların bebekleri de bir aylık falan. Sarılık olma riski olabilir bebek uyanmiyor olabilir ona bişey diyemem. Bizim bebeklerin kilo kontrolleri çok iyi çıktığı için ben uyku bölünmesin diyorum. Bı de ne kadar da olsa bizim bebeklerin uyuma uyanma durumlarını çözdük biz.

Canım sütüm çok değil. Bebeğime ancak yetiyor. Mamayı goguslerim yara olduğu dönemde çok veriyordum. Şimdi kendim vermiyorum. Ben uykusuz olduğum zamanlarda eşim hazırlayıp veriyor. İşine karışan olması çok kötü bişey. İster eş olsun ister kayınvalide. Bende eşimle bazen görüş ayrılığına düşüyorum. Nasıl beynine kazinmissa çocuk üşür algısı. Hava sıcak olsa bile üşür o altını giydir falan diyor kızıyorum ama yapacak bişey yok.
Kayinvalidem suanlik yanimda 6 gunluguz. Esim de asiri karismazda anne.sutu hassas noktasi. Ben tam igleseyim herkesi evine yollayayim daha rahat olur kafama gore takilirim. Suanda da pek taviz vermiyorum

Kayinvalidem suanlik yanimda 6 gunluguz. Esim de asiri karismazda anne.sutu hassas noktasi. Ben tam igleseyim herkesi evine yollayayim daha rahat olur kafama gore takilirim. Suanda da pek taviz vermiyorum
Ya sırf anne sütü tamam da. Bazen bebek uyumuyor çok yorgun oluyorsun. Öyle durumlarda seni uyandırıp emzir demeleri yerine seni biraz dinlendirebilirler mamayla. Bende bugün eşime mesela dedim ki artık mama almayalım goguslerim iyileşti. Dedi ki alalım. Senin de uyuman dinlenmen gerek ben hesap ettim aşağı yukarı 6 saatin emzirmekle geciyor. Bu nasıl bı fedakarlık böyle 😂😂😂 çok mutlu oldum beni de düşünen var diye 😂

Kız o aciktiginda uyanır işte kurmaya ne gerek var. Uykuda yemek kadar ihtiyaç onlara.
seni dinlediğimden beri çok rahatım allah razı olsun
dün gece 11 buçukta yattık 3te kalktı emdi uyudu şimdi 6da kalktı
bütün gece 2 kere :)
bende güzelce dinleniyorum böyle olunca gündüze enerjim kalıyo
hem kendiside huzurlu oluyo zırt pırt uyandırılmadığı için
bak şimdi altını bile değiştirdim uyanmadı 🤣

seni dinlediğimden beri çok rahatım allah razı olsun
dün gece 11 buçukta yattık 3te kalktı emdi uyudu şimdi 6da kalktı
bütün gece 2 kere :)
bende güzelce dinleniyorum böyle olunca gündüze enerjim kalıyo
hem kendiside huzurlu oluyo zırt pırt uyandırılmadığı için
bak şimdi altını bile değiştirdim uyanmadı 🤣
Ayy Allah hepimizden razı olsun Sora sora birbirimizden ogreniyoz böyle işte. Benim oğlum da iki kere uyanır tamam. Hiç aglamasina fırsat vermeden o daha boyle uyanmaya başlarken memeyi veriyorum tamam kendi bile farkında değil . Gündüzleri de yeniden uyumaya başladı usul usul 😂

Back