2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız o ne öyle kardan adam yaptı çocuğu 😁 Benim kız kısa kollu zıbın giyiyor gündüz. Alt çıplak. Evde 7/24 klima açık 😒 Gece de alt giydirip, muslinle örtüyorum. Çoğu zamanda çıplak emziriyorum ❤❤ Sadece banyo sonrası uzun kollu uyutuyorum. Hofff uyansa da öpsem yeni yıkadım mis gibi ❤❤
Ben tulum giydiriyorum bide çorap derin uykuya dalınca da battaniye örtüyorum,daha doğrusu kendim üşüyünce ay kesin oda üşüyor deyip örtüyorum 🙊eldivende takıyorum,yüzünü cekiyor sonra deliler gibi agliyor sesi titreye titreye,yada kendi saçını çekip agliyor :rolleyes:

Ben tulum giydiriyorum bide çorap derin uykuya dalınca da battaniye örtüyorum,daha doğrusu kendim üşüyünce ay kesin oda üşüyor deyip örtüyorum 🙊eldivende takıyorum,yüzünü cekiyor sonra deliler gibi agliyor sesi titreye titreye,yada kendi saçını çekip agliyor :rolleyes:
Kiz fazla ortme leoyu 😄hem uzun tulum hem battaniye
Cok mu soguk kanada🌨🌨🌨🌨

Ben çalışmıyorum ama adı üstünde izin,neden çalışıyorsun?
Öğretim üyesiyim canım öğrencilerimin tezleri var.
Proje ara rapor tarihleri var. Makale düzeltmeleri oluyor. onları erteleyemiyorsun ne yazıkki...benimki ömür boyu...

Kızlar ben candida mantarı olmuşum. Vajinal kültürde çıktı. İdrar yolu enfeksiyonunda da candida mantarı çıktı. Vajinadan bulasiyormus idrara. Zolax hap verdi. Sıkıntı olmaz hamilelikte dedi Dr ama bazı yerlerde gebeyken kullanilmamali yazıyor. Donaxyl vajinal fitil kullaniyordum candida mantarında etki etmezmiş. Sizde de süt kesiği gibi akınti varsa bir kültür yaptırın derim. Hamilelikte bağışıklık düştüğü için 24. Haftadan sonra daha sık görülüyormus.:işsiz:

benim de 18.haftada cıktı. doktor 50mg fitil verdi. hemen geçti kaşıntısı fitil kullandigim gün ama şimdi 4. gün ve yeniden kaşınmaya başladı :(
sizde de hemen tekrarlamış miydi

Kizlar bebisim persembe doğucakti doktroum rahatsizlandi cuma günü dogdu herseyden cok memnun kaldim bebisim pek tatli abisine benziyor 3700 gram 52 cm 38+5 de dogdu ... ama gelin görün ki ne baş agrim var ne bel agrim anestezim epiduraldi amaaa sağ omzuma ara ara bir agri giriyor aglatacak kadar cok... okuyorum internette arastirdim cok kisi yasamiş var mi benim gibi omuz agrisi yasayan
gözün aydın canım
bendede baş ağrısı bel ağrısı hiç olmamıştır
omuz ağrısınıda biyerde okumuştum anestezi yapılırken çok sıkarsan kendini omuzlarını salmazsan aşağı ağrırmış
bana iğne vurulurken doktorum özellikle iki eliyle omuzlarıma bastırmıştı

Amaa

Kız sen nasıl oldun böyle 5 tane doğurup salmışın gibi meydana maşallah arkadaşımaa
Meğersem içinde anaç bir tavuk yaşıyomuş senin ne güzel çekip çeviriyosun öyle tüü maşallah 🧿
İş başa dusuncee mecbur kaldım hayatım napim 😓 yoksa bende isterdim bi köşede durup nazlı nazlı prenses olmayı. Hiç de anaç d3gilimdir normalde hee nasıl oldu anlamadim canimsu ❤❤ moral oldun, sagolasin ❤❤❤

alarmı kurmadım 11 buçukta yatırdım bizim zilliyi 3.5 saat uyumuş 😱
ay böylede çocuk çok mu aç kalıyoki acaba vicdan yaptım kız sena
Birefebirece Birefebirece
ama uyandırmadığım zaman gerçekten çok huzurlu oluyo çok güzel uyuyo
uyandırdığımda saatlerce dalmak için ağlıyo sonra

İş başa dusuncee mecbur kaldım hayatım napim 😓 yoksa bende isterdim bi köşede durup nazlı nazlı prenses olmayı. Hiç de anaç d3gilimdir normalde hee nasıl oldu anlamadim canimsu ❤❤ moral oldun, sagolasin ❤❤❤
inan sizinki daha iyi beybisu
ben hala daha tek kalamadım bırakmıyolar
neymiş 40 çıkmadan tek kalınmazmış 😱
40 çıktıktan sonra tek başıma ne poh yicem acaba

inan sizinki daha iyi beybisu
ben hala daha tek kalamadım bırakmıyolar
neymiş 40 çıkmadan tek kalınmazmış 😱
40 çıktıktan sonra tek başıma ne poh yicem acaba
Tadını çıkar canım benim. Nasılsa yalnız kalacaksın bebegimle öyle düşün ❤❤ Hee o da çok acayip birşey ama tek diyebileceğim tadını çıkar ❤❤

alarmı kurmadım 11 buçukta yatırdım bizim zilliyi 3.5 saat uyumuş 😱
ay böylede çocuk çok mu aç kalıyoki acaba vicdan yaptım kız sena
Birefebirece Birefebirece
ama uyandırmadığım zaman gerçekten çok huzurlu oluyo çok güzel uyuyo
uyandırdığımda saatlerce dalmak için ağlıyo sonra
Kız o aciktiginda uyanır işte kurmaya ne gerek var. Uykuda yemek kadar ihtiyaç onlara.

Ya ikinci çocuğunu doğuranlar acaba ilk bebeklerinin 2 aylığını hatırlarlar mi ki😂
Benim oğlan her öğünde 200 ml içiyor cekmesem daha da içecek yani. Sırf ne kadar içiyor diye merak ettiğim için sagip biberonla verdim. Sagdigim 200 se onun çektiği nedir Allah bilir . Acaba doyma duyusu mu yok diye düşünüyorum . Yoksa normal mi ?

Back