2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben tulum giydiriyorum bide çorap derin uykuya dalınca da battaniye örtüyorum,daha doğrusu kendim üşüyünce ay kesin oda üşüyor deyip örtüyorum eldivende takıyorum,yüzünü cekiyor sonra deliler gibi agliyor sesi titreye titreye,yada kendi saçını çekip agliyor

Kiz fazla ortme leoyu hem uzun tulum hem battaniye
Cok mu soguk kanada🌨🌨🌨🌨

Ben çalışmıyorum ama adı üstünde izin,neden çalışıyorsun?
Öğretim üyesiyim canım öğrencilerimin tezleri var.
Proje ara rapor tarihleri var. Makale düzeltmeleri oluyor. onları erteleyemiyorsun ne yazıkki...benimki ömür boyu...

benim de 18.haftada cıktı. doktor 50mg fitil verdi. hemen geçti kaşıntısı fitil kullandigim gün ama şimdi 4. gün ve yeniden kaşınmaya başladı
sizde de hemen tekrarlamış miydi

Kiz fazla ortme leoyu hem uzun tulum hem battaniye
Cok mu soguk kanada🌨🌨🌨🌨
Canım dışarısı o kadar nemli ve sıcak ki nefes alamıyoruz mecbur acıyoruz klimayi iceri soğuyor,tulumlari ince bazen sadece muslin yeterli oluyor Ay ne bilim kuzum iste

Kız sen nasıl oldun böyle 5 tane doğurup salmışın gibi meydana maşallah arkadaşımaa
Meğersem içinde anaç bir tavuk yaşıyomuş senin ne güzel çekip çeviriyosun öyle tüü maşallah
İş başa dusuncee mecbur kaldım hayatım napim yoksa bende isterdim bi köşede durup nazlı nazlı prenses olmayı. Hiç de anaç d3gilimdir normalde hee nasıl oldu anlamadim canimsu ❤❤ moral oldun, sagolasin ❤❤❤

alarmı kurmadım 11 buçukta yatırdım bizim zilliyi 3.5 saat uyumuş
ay böylede çocuk çok mu aç kalıyoki acaba vicdan yaptım kız sena
Birefebirece
ama uyandırmadığım zaman gerçekten çok huzurlu oluyo çok güzel uyuyo
uyandırdığımda saatlerce dalmak için ağlıyo sonra

inan sizinki daha iyi beybisu
ben hala daha tek kalamadım bırakmıyolar
neymiş 40 çıkmadan tek kalınmazmış
40 çıktıktan sonra tek başıma ne poh yicem acaba

inan sizinki daha iyi beybisu
ben hala daha tek kalamadım bırakmıyolar
neymiş 40 çıkmadan tek kalınmazmış
40 çıktıktan sonra tek başıma ne poh yicem acaba
Tadını çıkar canım benim. Nasılsa yalnız kalacaksın bebegimle öyle düşün ❤❤ Hee o da çok acayip birşey ama tek diyebileceğim tadını çıkar ❤❤

Kız o aciktiginda uyanır işte kurmaya ne gerek var. Uykuda yemek kadar ihtiyaç onlara.

Ya ikinci çocuğunu doğuranlar acaba ilk bebeklerinin 2 aylığını hatırlarlar mi ki
Benim oğlan her öğünde 200 ml içiyor cekmesem daha da içecek yani. Sırf ne kadar içiyor diye merak ettiğim için sagip biberonla verdim. Sagdigim 200 se onun çektiği nedir Allah bilir . Acaba doyma duyusu mu yok diye düşünüyorum . Yoksa normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…