2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
daha yeni girdim eve
komşuyla karşılaştık kırkını bekleyemedin demi diyo
gelirken takside uyudu benimki
o uyanana kadar rezenemi içip dinleneyim azcık

Kızlar bi de benim sezeryan yeri sızlıyor ya. Dün konrole gitmiştim su geçirmez bandı cıkardı pansuman yaptı iki gün sonra aç batikonla pansuman yap dedi. O zaman sızlama yoktu ama su geçirmez bant cıktı cıkalı sızlıyor. Korktum mikrop mu kaptı acaba yoksa terden mikafam karıstı. Bir de ek bilgi olarak kanamam nasıl dedi cok değildi zaten sımdı de baya az dedim olmadı lazım pıhtı kalmıstır dedi ultrasonla baktı cok yok her sey yolunda 40.ın cıkınca gel dedi. Kanaması duran ya da azalan varsa bir usg ile bakılsın kızlar pıhtı falan kalmasın

sende hamileyken gezdin meylenim doğurana kadar ben yattım 6 ay
valla kıskandırmak için yazmıyorum ama o kadar kötüydüki o günler şimdi inanamıyorum sokağa çıkabildiğime

kızlar dışarda emzirirken kolay olması için üstten düğmeli falan elbiseler almam lazım
ben bugünleri düşünemedim hiç
bugün kaynanamgilde emzirirken sürekli alttan kaldırdım elbiseyi falan çok zor oldu
güzel ciciler görürseniz internette haber edin

sende hamileyken gezdin meylenim doğurana kadar ben yattım 6 ay
valla kıskandırmak için yazmıyorum ama o kadar kötüydüki o günler şimdi inanamıyorum sokağa çıkabildiğime
Ay kuzum yeterki iyi olun bol bol gezin ben bu huysuz virjinle dışarı çıkmayı hayal dahi edemiyorum ağlak ya meme meme diye rezil eder beni yoksa ben iyiyim Bebişim iyi

Aynen onlarda yapıyo yoğurtta yapıyor .biran once kendı gazlarını cıkaracakları zamana erişseler
yoğurtta mı yapıyomuş
ee doktorun bana yazdığı listede yazıyo yiyom bende yani

Eklentiler

• 43329C79-E5D0-47C6-920C-A44DC3B98021.jpeg
    225,3 KB · Görüntüleme: 57
Kuzum aslında kahverengi halkayı alıyor gibi ama az alıyor nasıl hepsini aldırcam

Ben varım canım hala emziriyorum, sadece emzirdim sadece bir dönem yarım gün çalıştım o ara bi kez biberonla besledik gece bir kere sağım yapıyordum. Aksine emzirdikce daha çok sütun artar zaten onemli olan bebeğe yetecek kadar olması

Kızlar bebeklerinizin gözleri ne renk? Meraktan öleceğiz ne renk olacak diye. Bariz gri şu anda bizim. Renkli olur mu ki??
Oğlumun da griydi sanırım 6-9 ay sürdü gerçek göz renginin oturması. Su an ela renkli..

İlk paşamı sağmadan 2 sene emzirdim canım.Emzirsem daha da emerdi.

Kizlar bebisim persembe doğucakti doktroum rahatsizlandi cuma günü dogdu herseyden cok memnun kaldim bebisim pek tatli abisine benziyor 3700 gram 52 cm 38+5 de dogdu ... ama gelin görün ki ne baş agrim var ne bel agrim anestezim epiduraldi amaaa sağ omzuma ara ara bir agri giriyor aglatacak kadar cok... okuyorum internette arastirdim cok kisi yasamiş var mi benim gibi omuz agrisi yasayan

Amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…