2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar doğum sonrası kanama azaldiktan sonra sümüksü pembemsi akıntı gelmeye başlamıştı.dunden beri koktuğunu farkettim.normalmidir acaba

Kızlar bebeğim devamlı emmek istiyor hiç doymıyor 2 saat filan hikaye 10 dk sonra ağzını açıyor aranmaya ağlamaya başlıyor sütüm yetmiyor galiba ama çişi kakası gayet iyi görünüyor bu kadar sık meme emmesi normal mi gücüm kalmadı artık

Sadece emzirme döneminde değil her dönemde erkeğin korunması en doğru yöntem bencede. Hormon bozukluğunun tedavisi çok zor bu riske girmeye vücudun dengesini bozmaya değmez bencede
Ben de zaten öyle düşünüyorum hatta dinimizce de bence bedenimize zarar verecek her şeyden kaçınmamız gerektiğini düşünüyorum ama şimdi derin mevzular bunlar girmeyim dedim gerek yok şuan :)

Benimkide öyle Kuzum üstelik bayada emiyor ağzı yüzü süt içinde e bugün doktorda dedi sütün yeterli diye fazla fazla kilo almış aç olmasalarda aranıyorlar sanırım emzik vermeyi dene ben öle yapıyorum artık bide bugün pusete koyunca farkettim hiç aranması emdikden sonra can sıkıntısına da yapıyor bunlar sanırım:)))

Kızlar doğum sonrası kanama azaldiktan sonra sümüksü pembemsi akıntı gelmeye başlamıştı.dunden beri koktuğunu farkettim.normalmidir acaba
Evet olabilir. Sen sıkça ped değiştir mümkünse içi selülozlu ped kullan yani sıvıyı jelleştirmeyen ve üst yüzeyinde plastik olmayan.

Canım doyuyorsa ve gaz probleminiz yoksa canı istediği içindir. Emzik rahatlatabilir.

Kızlar bugüne kadar hiç korunmadığımız için bakmamıstım simdi konu açılınca baktım ne kadar pahalıymış bunlar can mı dayanır buna:))))
O çok ünlü ve pahalı markalardan almanıza gerek yokki. Hepsiburada da uygun markalar var bakabilirsin

Sleepy nin bezinden memnun kaldık.Islak mendilini kullanan var mı kızlar.Disari çıkınca falan kullanmak için.Su pamuk devam edicem bugünden itibaren
sleepy yenidoğan almıştım kuru geldi o bana sevmedim
natural aldım onu beğendim canım

Kizlar dogum yapali 5. gun ve ben hem cok mutluyum hem de yepyeni bir.hayat ona uyum saglamaya calisiyorum ve gercekten zormus. Bebegimi cok seviyorum tabi ki ama eski gunlerimi de ozluyorum. Sizde de durumlar nasil ozluyo musunuz. 40 i dolunca mi.duzen oturuyo acaba

hiç özlemiyorum
helede hamileliği hiç
bebeğimle herşey çok güzel
onun kokusu bakışı herşeye bedel

hiç özlemiyorum
helede hamileliği hiç
bebeğimle herşey çok güzel
onun kokusu bakışı herşeye bedel
Hem agrilar falan hareket kisitliligi gece.uykusuzluk bunyem henuz alismadi ama tabi ki bebegim yanimda mutluyum. Bir once iglesip bebegimle rahat ilgilenmeyi cok istiyorum.

Benım 20.günde oturdu düzen valla.biraz gec oldu bende emmemesi agrısı sızısı falan

Benim cok sukur dogdu dogali emiyor. Agrilarim gecse evde esim ben ve bebegim yanliz kalirsak.her sey daha guzel.olur insallah
Oturur Kuzum merak etme bende sorunlar yasadığımdan güzellikleri geç yasamaya başladım şuan herşey harika keyif almaya baslıcaksın merak etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…