- Emoji Skoru
- 6.189
- Puanlar
- 158
Sizinkini de Allah kabul etsin amin canımAllah kabul etsin Bizim de Akika kurbani bir kac gune kesilecekbebegininde bir an once gecer sariligi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinkini de Allah kabul etsin amin canımAllah kabul etsin Bizim de Akika kurbani bir kac gune kesilecekbebegininde bir an once gecer sariligi
banyodan sonra benimkine uzun kollu giydirdim uyumadı kısa kollu giydirdim uyudu hemenBu ne biçim mevsim yaa. İnce giydirsem iki saat sonra buz gibi oluyor yağmur yağıyor. Kalın giydirsem hava ısınıyor. Günde 4-5 defa üstünü değiştiriyorum. Bı de kusma durumumuz var tabi onlukten çok daraliyor aldigim önlükleri hiç kullanamadim. Kıtlıktan çıkmış gibi emiyor. Vermesem aranıyor. Bı de ben çok daraldim. Aylardır evdeyim sanki. Anneme bırakıp biraz dolassam diyorum ama gezdigimden de bişey anlamiycam onu geride bırakmak istemiyorum. Hoooffff .. Canım sahil çekiyor. Gel Eylül gel gel gel![]()
ben bepantol sürüyorumKızlar bebeklerin her bez değişiminde pişik kremi sürüyormusunuz? hangi marka ?
çok şükür canımSarılıgımız 21den 9a düştü kızlar şükür taburcu oluyoruz
yıkamamanın sarılıkla alakası varmı bilmiyorum ama bende göbeği düşene kadar yıkatmadımBildiğin ufak nohut kadar vardı el atmasıyla boşalması bir oldu canım ağlayan bebe sallamayla uyudukaç çocuk büyütmüşler bazen hayır asla diye direnmiyorum mesela yıkama konusunda direndim çocuğum sarılık olmadı belkide ondan bilemiyoruz ki
![]()
maşallah aras paşayaBiz doktor teyzemizden geldik 4560 olmuşuz günde 20 gram alması gerekiyormus bizimki 40 gram almış diyom yakında beni yicek diye:) sütün yeterli demekki böyle devam et sadece anne sütü dedi.55 cm olmuş boyumuzda
böyle mi pelooBu arada şu puset güzel bir olay yatırdım pusete koydum yere ayağımla salladım anında uyudu sevdim bu işi:))
allah kabul etsinAkika ve adak kurbanımız da kesildi bugün çok şükür![]()
çocuk doktoru kontrol ediyo onuKiz bebislerde malum bolgeyide bi kontrol edin kizlar yapisiklik olabiliyor arkadasimin kizinda olmuştu
Hadi gözün Aydın canım çok sevindim.Sarılıgımız 21den 9a düştü kızlar şükür taburcu oluyoru
İvit aynen ben daha bugün yatırdım valla:)))böyle mi peloo
biz evde bütüngün böyleyiz![]()
Ben de bugün yeni paket alacaktım birde onu deneyim. Sağol cnmEvet ondan olmus olabılır bence aynı sey oldu bizdede molfix kullanıyoruz iyiyiz
Evet canım bende farkettim 1 tane çıkmıyorBez Molfix. Islak mendil unibaby. Marketlerdeki 2'li 3'lü indirimlilerden almıştım. Yalnız bu ıslak mendilin tek tek çıkmakta sıkıntısı var gibi.Yıkamadan kullanıyorum ben. Her alt değişiminde saf zeytinyağı sürüyorum geceye girerken ise hametol pişik önleyici krem kullanıyorum. Şu an problem yok.
Var canım internet sitesinde gördüm ilk sadece külot bez vardı şimdi cırt cortlı bezide çıkmışbende sensitive kullanıyorum canım naturallerde yeni doğan var mı hiç görmedim
ıslak mendili natural kullanıyorum
Bende soktakini denedim ama memnun kalmadim şimdi molfixe geçtik cok guzel yumusakKızlar ben bebek bezi ve ıslak havlu olarak migrosun minies marka kullanıyorum çok ekonomik hiçde pişik olmadık memnunuz
Bravo canim 2 bebisle iyi cikmissin biz gecen yuruyelim dedik evin çevresinde hızlı bi tur atip geldik kizim durmadiİkizlerim bugün 1 aylık randevusundan başarıyla geçtiler, kilo alımı boy herşey gayet güzel ilerlemiş refleksler tepkiler yerinde şükürler olsun
Dr dönüşü anneannemizle çarşı gezmesi yaptık çok yorulduk dayımızdan 40 çıkmadan ne gezmesi bu azarı yedik.. 8 ay evde yatmışım 40 mi beklerim artıksonuç çocuklarımın hepsi yıkandılar uyudular benden daha mutlusu olamaz şuan
![]()
Evet ben kullanıyorum desitin az az tampon hareketlerle sürüyorumKızlar bebeklerin her bez değişiminde pişik kremi sürüyormusunuz? hangi marka ?
Nasıl yapışıklık tam olarakKiz bebislerde malum bolgeyide bi kontrol edin kizlar yapisiklik olabiliyor arkadasimin kizinda olmuştu