• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu ne biçim mevsim yaa. İnce giydirsem iki saat sonra buz gibi oluyor yağmur yağıyor. Kalın giydirsem hava ısınıyor. Günde 4-5 defa üstünü değiştiriyorum. Bı de kusma durumumuz var tabi onlukten çok daraliyor aldigim önlükleri hiç kullanamadim. Kıtlıktan çıkmış gibi emiyor. Vermesem aranıyor. Bı de ben çok daraldim. Aylardır evdeyim sanki. Anneme bırakıp biraz dolassam diyorum ama gezdigimden de bişey anlamiycam onu geride bırakmak istemiyorum. Hoooffff .. Canım sahil çekiyor. Gel Eylül gel gel gel 😂
banyodan sonra benimkine uzun kollu giydirdim uyumadı kısa kollu giydirdim uyudu hemen
üstünüde örttürmüyo ayağıyla attırıyo
yanık benim kız 🤣
çık canım annene bırakıp
bizde eşimle arada bırakıp çıkıyoruz 1 saat sonra dönüyorum ama hemen 🤣

Bildiğin ufak nohut kadar vardı el atmasıyla boşalması bir oldu canım ağlayan bebe sallamayla uyudu 🤦🏼‍♀️ kaç çocuk büyütmüşler bazen hayır asla diye direnmiyorum mesela yıkama konusunda direndim çocuğum sarılık olmadı belkide ondan bilemiyoruz ki 🤷🏼‍♀️
yıkamamanın sarılıkla alakası varmı bilmiyorum ama bende göbeği düşene kadar yıkatmadım
sarılık olmadı çok şükür

Bu arada şu puset güzel bir olay yatırdım pusete koydum yere ayağımla salladım anında uyudu sevdim bu işi:))
böyle mi peloo 🤣
biz evde bütüngün böyleyiz 🙄

Eklentiler

• E016F08E-2AD7-4ABD-AB7B-AF1592EB3BB0.jpeg
    E016F08E-2AD7-4ABD-AB7B-AF1592EB3BB0.jpeg
    124,5 KB · Görüntüleme: 72
Bez Molfix. Islak mendil unibaby. Marketlerdeki 2'li 3'lü indirimlilerden almıştım. Yalnız bu ıslak mendilin tek tek çıkmakta sıkıntısı var gibi. :KK64:Yıkamadan kullanıyorum ben. Her alt değişiminde saf zeytinyağı sürüyorum geceye girerken ise hametol pişik önleyici krem kullanıyorum. Şu an problem yok.
Evet canım bende farkettim 1 tane çıkmıyor

İkizlerim bugün 1 aylık randevusundan başarıyla geçtiler, kilo alımı boy herşey gayet güzel ilerlemiş refleksler tepkiler yerinde şükürler olsun :KK5:
Dr dönüşü anneannemizle çarşı gezmesi yaptık çok yorulduk dayımızdan 40 çıkmadan ne gezmesi bu azarı yedik.. 8 ay evde yatmışım 40 mi beklerim artık :confused: sonuç çocuklarımın hepsi yıkandılar uyudular benden daha mutlusu olamaz şuan 🤪😁
Bravo canim 2 bebisle iyi cikmissin biz gecen yuruyelim dedik evin çevresinde hızlı bi tur atip geldik kizim durmadi

• Beğen
Reactions: LaL
Sleepy nin bezinden memnun kaldık.Islak mendilini kullanan var mı kızlar.Disari çıkınca falan kullanmak için.Su pamuk devam edicem bugünden itibaren

Back