Eşime bepantol al demiştim eczacı hametol vermiş bu daha iyi demiş bilmiyorum artık. Badem yağı ve zeytinyağı içerikli.Kızlar bebeklerin her bez değişiminde pişik kremi sürüyormusunuz? hangi marka ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşime bepantol al demiştim eczacı hametol vermiş bu daha iyi demiş bilmiyorum artık. Badem yağı ve zeytinyağı içerikli.Kızlar bebeklerin her bez değişiminde pişik kremi sürüyormusunuz? hangi marka ?
Sen yine görüyorsun ben karnımı kaldırmadan göremiyorumDikişi yeni yeni görmeye başladım canım o kadar diyim![]()
Oh maşallah çok sevindim canım. Sen de keyif yap biraz, hakettinnİkizlerim bugün 1 aylık randevusundan başarıyla geçtiler, kilo alımı boy herşey gayet güzel ilerlemiş refleksler tepkiler yerinde şükürler olsun
Dr dönüşü anneannemizle çarşı gezmesi yaptık çok yorulduk dayımızdan 40 çıkmadan ne gezmesi bu azarı yedik.. 8 ay evde yatmışım 40 mi beklerim artıksonuç çocuklarımın hepsi yıkandılar uyudular benden daha mutlusu olamaz şuan
![]()
Aynen canım bazı şeylerde doktor önemli kesinlikle bilimsel yaklaşıyorum bazı şeylerde gözümle görüyorum çocuk rahatlıyor mesela 40lamak vardır bilmiyorum yaptınız mı ya 40 kaşıkla su yada süzgeçten geçirirler o gün yine durmuyordu tesadüf mü bilmiyorum kırk sıkar dediler yaptılar çocuk yattıBişey olmaz kuzum. Eskiler çok şeyleri bugünün doktorlarından iyi biliyor . Annemin dediği gibi al 5 çocuk dogur büyüt desen yapamazlar ancak ahkam keserler dediği gibieskilerle yenileri bir potada eritip ilerlemek gerek bence. Ne sadece ananeler ne sadece doktorlar. İkisi de gerekli yerine göre. Oğlumun capaklanmasini doktorun verdiği ilac gecirmedi dalinle yıkamak geçirdi. Yine ağzındaki pamukcugu aldığımız ilaç gecirmedi karbonat ve dut suyu geçirdi. Bilmiyorum ya yaşamak insanın bakış açısını değiştiriyor. Ben hamileyken çok tartıştım büyüklerle ama biseyleri iyi bildiklerine eminim artık.
Bildiğin ufak nohut kadar vardı el atmasıyla boşalması bir oldu canım ağlayan bebe sallamayla uyuduBizlere de babaannem yapmış canım annem söyler, okulda anne bebek sağlığı hocalarımız kesinlikle sıkılmaz diye anlatırdı, benim tüm emzirme dönemi sütlerim hep akar sürekli ped kullanmam gerekir halamlarda öyleymiş biz bunu galiba babaannem sıktı ondan böyle oldu diye yorumluyoruz başka ne tür bir zararı olur bilemiyorum. ben çocuklarıma yapmadım gerek olmadı şişme vs görmedim hiç ama bazı bebeklerin çok şişip morarma oluyormuş
Yok hayır şimdi yap derim yanlış olur yapma derim yanlış olur ortada bebek var sonuçta o konuda vebal alamam canım biz yaptık bende bilmiyordum meselaVebal almalık bi sıkıntı olcağını sanmıyorum. Bazı konularda eskileri takip etmek iç rahatlatıyor. Bazen de doktoru dinlemek.
Mesela anneannem 8 çocuk büyütmüş, şekerli su içip tarlaya giderdik, o su süt yapardı şaldır şaldır derdi.. Ne otu ne rezenesi kimyonu. Sadece şekerli su içip tarlaya bebeyle..
Her bünye farklı her bebek farklı, her bebeğin ilaca yemeğe uykuya tepkisi farklı. O yüzden genelleme yapmak bana yanlış geliyo. Bana yanlış gelen sana çok iyi gelebiliyor. Deneme yanılma yapa yapa doğruyu buluyoruz her birimiz ☺
Bende aynıydım canım yavaştan görüyorumSen yine görüyorsun ben karnımı kaldırmadan göremiyorum![]()
Oh maşallah çok sevindim canım. Sen de keyif yap biraz, hakettinn![]()
Evet annemde banyo yaptırırken hep masaj yapardı dağılsın diye toplaniyormus ağrı yapıyormuş.Kızımın memiklerinden süt geldi kızlar meğer hafif hafif sıkıp o sütü boşaltmak lazımmış
Bilenler bilmeyenlere söylesin litfen![]()
ikizler evdeyken asıl işime yarayacak puset benim ama gel gör ki aysenuru içine koyduğum an ben yatıcam kavgası baslıyorBu arada şu puset güzel bir olay yatırdım pusete koydum yere ayağımla salladım anında uyudu sevdim bu işi:))
Yaa işin zor senin vallaikizler evdeyken asıl işime yarayacak puset benim ama gel gör ki aysenuru içine koyduğum an ben yatıcam kavgası baslıyor![]()
Evet ondan olmus olabılır bence aynı sey oldu bizdede molfix kullanıyoruz iyiyizGüzel fikir canım bende öyle yapayım. Kızarmış üzüldüm öyle görünce sleepy bez kullanıyorum acaba ondan kaynaklı mı diye de düşünüyorum ??![]()
Allah kabul etsin Bizim de Akika kurbani bir kac gune kesilecekAkika ve adak kurbanımız da kesildi bugün çok şükür![]()
Hepimizin zor canım hangimizin ki kolay kiYaa işin zor senin valla
Kiz bebislerde malum bolgeyide bi kontrol edin kizlar yapisiklik olabiliyor arkadasimin kizinda olmuştuKızımın memiklerinden süt geldi kızlar meğer hafif hafif sıkıp o sütü boşaltmak lazımmış
Bilenler bilmeyenlere söylesin litfen![]()
gözün aydın canımİkizlerim bugün 1 aylık randevusundan başarıyla geçtiler, kilo alımı boy herşey gayet güzel ilerlemiş refleksler tepkiler yerinde şükürler olsun
Dr dönüşü anneannemizle çarşı gezmesi yaptık çok yorulduk dayımızdan 40 çıkmadan ne gezmesi bu azarı yedik.. 8 ay evde yatmışım 40 mi beklerim artıksonuç çocuklarımın hepsi yıkandılar uyudular benden daha mutlusu olamaz şuan
![]()