Dediğin gibi kalabalık çekilince sen bebeği çözünce her şey daha iyi olacaktır. Sabır lazım biraz daha.Benim cok sukur dogdu dogali emiyor. Agrilarim gecse evde esim ben ve bebegim yanliz kalirsak.her sey daha guzel.olur insallah
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğin gibi kalabalık çekilince sen bebeği çözünce her şey daha iyi olacaktır. Sabır lazım biraz daha.Benim cok sukur dogdu dogali emiyor. Agrilarim gecse evde esim ben ve bebegim yanliz kalirsak.her sey daha guzel.olur insallah
İşte doyuyormu emin değilim memeyi bıraktığı an ağlıyor istiyorki hep memede dursun memede uyuyor alıp beşiğine koyıyorum hemen ağlıyorCanım doyuyorsa ve gaz probleminiz yoksa canı istediği içindir. Emzik rahatlatabilir.
Geceleri bebeğim çok güzel uyuyor ama emzirdikten sonraki göğüs sizisindan uyuyamıyorum bende . Gece 3-4 saat uyuyabilsem o gün enerji olarak çok iyi hissediyorum . Bı de bazen yemek çay banyo Faslı bittikten sonra bı saat iki saat uyuyabiliyorum . Süt bazen benim de yetmiyor gibi oluyor goguslerim gergin olmadığında önce önden 100 CC mama verip arkasına emziriyorum. Göğsümde uyuyup kalıyor onunla da . Huzursuz olup kısa kısa uyuduğu günler süt yetmiyor onu biliyorum . İki saat üç saat arayla emzirince öyle bı problem olmuyor.
gözün aydın canım
çok zor günlerden geçip geldik gezmek hakkımız valla bende aylarca yattım ondan duramıyorum kaynıyo içim
doğurduktan 8 gün sonra dışarı çıktım kızı anneme bırakıp
8 gün beklediğime dua edin dedim bişey diyenede![]()
Benim kızda aynı canım sürekli yapışık ikiz gibi geziyoruz evin içinde ya memede ya kucakta beşiğe koy viyak viyak adeta bir maymun doğurmuşumİşte doyuyormu emin değilim memeyi bıraktığı an ağlıyor istiyorki hep memede dursun memede uyuyor alıp beşiğine koyıyorum hemen ağlıyor
Idrar yaptığı ic kisim yapisik oluyomus canimNasıl yapışıklık tam olarak
Kuzum biz de 12 günlükken çıkmaya başladık 5-6 defa çıktık ama şimdi burda havalar hiç tekin değil bı sıcak bı soğuk tam hasta olma havası. O yüzden cikarmiyorum ama yarın anneme gidicem. Hava güzel olursa onu da cikarcan çarşıya. Alışveriş yapmam lazım. Kötü olursa annemle kalicak mecbur.Ohoo biz kızımla kaç kapı gezdikben daha çok çıkardım da işte hasta felan olursa diye korktum 10 günlüktü kokereç yemeye gittik
Bir o kalmıştı para ödemediğimizPrezervatif 10 lu 50 TL diyor:))
Kızlar bebeklerin her bez değişiminde pişik kremi sürüyormusunuz? hangi marka ?
Benim oğlumun da pipisi biraz yapışık . Doktor sünnetle halledilir önemli birşey değil dedi. Günlük masaj gösterdi aşağı yukarı kaydırma hareketiIdrar yaptığı ic kisim yapisik oluyomus canim
Benim oğlumun da pipisi biraz yapışık . Doktor sünnetle halledilir önemli birşey değil dedi. Günlük masaj gösterdi aşağı yukarı kaydırma hareketiher yapmaya kalktığımda üstüme basima işedi tabi minik pipisini yediğim
![]()
Cok Tesekkur ederim canim. Allah a sukur sorunum yok sadece agrilarim var malum ilk cocuk acemilik vs derken alisamam dogal da bakalimOturur Kuzum merak etme bende sorunlar yasadığımdan güzellikleri geç yasamaya başladım şuan herşey harika keyif almaya baslıcaksın merak etme:)
Kaç defa kaçAy bugün benimki de bacağıma işedi![]()
Aynen. Cok sagol bu olumlu.cumleler insani rahatlatiyo Allah razi olsun.Dediğin gibi kalabalık çekilince sen bebeği çözünce her şey daha iyi olacaktır. Sabır lazım biraz daha.![]()
Benimki işeme bir yana üstüme sıcıyor:)Kaç defa kaçbezini acmami bekliyor hazırda. Açsa da anneme bı isesem der gibi
![]()
Artık sevişmekde parayla:) tasarruflu sevişin benden söylemesi:)))))))Bir o kalmıştı para ödemediğimiz![]()
Kaç defa kaçbezini acmami bekliyor hazırda. Açsa da anneme bı isesem der gibi
![]()
Artık sevişmekde parayla:) tasarruflu sevişin benden söylemesi:)))))))
Ayyy vallahi bu gün tüketti beni kene gibi yapıştı kaldı doyduğundan emin olsam dert değil canım acıyor doymadığını düşününceBenim kızda aynı canım sürekli yapışık ikiz gibi geziyoruz evin içinde ya memede ya kucakta beşiğe koy viyak viyak adeta bir maymun doğurmuşumo şuan adapte olmaya çalıştığı içinmiş güvende hissetmek istediği anneyi özlediği içinmiş
Aç bebek kusamaz çiş yapamaz 4-5 kere idrar yapması yeterli