2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yakında 40 haftaya girecek olupta hala doğuramayanlar gelin birer kahve içelim:kahve: iyce bunaldım sanki bi 9 ay daha:anneadayı:geçicek böyle gibi tık yok bende daha uykusuzlukdan heryerim şişti:KK43:
Yakındır inşallah canım. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine. Gerçekten son haftalar ve günler stresli.

Kızlar size pipi külahı lazım
Karamel bahsetmişti. :KK48:
Ben de oğlanda bir yaprak tuvalet kağıdı elimde hazır bekliyor bezi açınca hemen kapatıyor sonra başlıyordum temizlik işine..:KK66:

Bizimki o külahı uzay mekiği gibi uçurmuştu 😍
Ondan sonra da açar açmaz bi müslin çekiyordum pipiye.. Hiç işemedi bana ama amcasına yapmıştı Türkiye’de ☺️

Yakında 40 haftaya girecek olupta hala doğuramayanlar gelin birer kahve içelim:kahve: iyce bunaldım sanki bi 9 ay daha:anneadayı:geçicek böyle gibi tık yok bende daha uykusuzlukdan heryerim şişti:KK43:
Eeee ben varım öleee geleyim kaffeye🙈 ama Ankara’da şimdi allah var yani temmuz ayında olmayacak hava var. Serin serin o yüzden bir haftadır rahatım. Yarın doktor kontrolüm var yine gircem nst ye dicek doktor herşey normal hafif kasılman var. Daha zaman var bekle filan🙃

Benim oğlumun da pipisi biraz yapışık . Doktor sünnetle halledilir önemli birşey değil dedi. Günlük masaj gösterdi aşağı yukarı kaydırma hareketi 😂 her yapmaya kalktığımda üstüme basima işedi tabi minik pipisini yediğim 😂😂
Ufak tefek kazalar normaldr bile oluyor canim benim de ustume uçtu resmen kakasi😅

Doğuramadığı halde uyuyamayanlarda benden selam olsun :işsiz: nst sancı yok açıklık da yok sanırım dr yorum yapmadığına göre bende de hiç belirti yok ne zamana kadar bekleriz ki böyle acep:KK14:

Canım hiç sıkıntı yapma, o bebe ya gelecek ya gelecek 😄
Bende de sıfır belirti vardı, artik normal doğumdan umudu kesmiştim. Suninin verileceği sabahın gecesinde 40+10da paldır küldür 1 saatte ne olduğunu anlamadan doğum yaptım.
Şimdi göğsümde uyuyor miniğim ❤️

Canım hiç sıkıntı yapma, o bebe ya gelecek ya gelecek 😄
Bende de sıfır belirti vardı, artik normal doğumdan umudu kesmiştim. Suninin verileceği sabahın gecesinde 40+10da paldır küldür 1 saatte ne olduğunu anlamadan doğum yaptım.
Şimdi göğsümde uyuyor miniğim ❤
Ya maşallah ne kadar güzel, şiir gibi 😁
Darısı bize ne diyelim artık 😅

Son bir haftadır sık kasılmalarım olmasına rağmen halen doğuramadım :)). Doktorum ayın 29 una kadar bekleriz olmazsa veririz suniyi dedi. Bugün doğsa bari kendiliğinden sağlık ve sıhhatle 😌

Back