Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiş yapıyorsa doyuyordur. Rahat ol.Ayyy vallahi bu gün tüketti beni kene gibi yapıştı kaldı doyduğundan emin olsam dert değil canım acıyor doymadığını düşününce
Yok canım ya doyuyolar gayet bizimkiler rahatlıktan yapıyolarAyyy vallahi bu gün tüketti beni kene gibi yapıştı kaldı doyduğundan emin olsam dert değil canım acıyor doymadığını düşününce
Yakındır inşallah canım. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine. Gerçekten son haftalar ve günler stresli.Yakında 40 haftaya girecek olupta hala doğuramayanlar gelin birer kahve içelimiyce bunaldım sanki bi 9 ay daha
geçicek böyle gibi tık yok bende daha uykusuzlukdan heryerim şişti
![]()
Oh şükür canım. Bol bol sağlık diliyorum.Sarılıgımız 21den 9a düştü kızlar şükür taburcu oluyoruz
Allah kabul etsin.Akika ve adak kurbanımız da kesildi bugün çok şükür![]()
Maşallah sana güzel fındık.böyle mi peloo
biz evde bütüngün böyleyiz![]()
Kızlar size pipi külahı lazım
Karamel bahsetmişti.
Ben de oğlanda bir yaprak tuvalet kağıdı elimde hazır bekliyor bezi açınca hemen kapatıyor sonra başlıyordum temizlik işine..![]()
Masaj işi var ya mecbur açık kalicakKızlar size pipi külahı lazım
Karamel bahsetmişti.
Ben de oğlanda bir yaprak tuvalet kağıdı elimde hazır bekliyor bezi açınca hemen kapatıyor sonra başlıyordum temizlik işine..![]()
Gülmek hertürlü acıya iyidir boşver:))Kız güldürüyorsun insanı ameliyat yerim acıyor daha ben çok taze anneyim 1 haftaligiz![]()
Aynen.Çok sagol bu olumlu.cumleler insani rahatlatiyo Allah razi olsun.![]()
Gülmek hertürlü acıya iyidir boşver:))
Eeee ben varım öleee geleyim kaffeyeYakında 40 haftaya girecek olupta hala doğuramayanlar gelin birer kahve içelimiyce bunaldım sanki bi 9 ay daha
geçicek böyle gibi tık yok bende daha uykusuzlukdan heryerim şişti
![]()
İnsallah .emmesi buyuk avantaj güzel günlere hemen erişin :)Benim cok sukur dogdu dogali emiyor. Agrilarim gecse evde esim ben ve bebegim yanliz kalirsak.her sey daha guzel.olur insallah
Ufak tefek kazalar normaldr bile oluyor canim benim de ustume uçtu resmen kakasiBenim oğlumun da pipisi biraz yapışık . Doktor sünnetle halledilir önemli birşey değil dedi. Günlük masaj gösterdi aşağı yukarı kaydırma hareketiher yapmaya kalktığımda üstüme basima işedi tabi minik pipisini yediğim
![]()
Doğuramadığı halde uyuyamayanlarda benden selam olsunnst sancı yok açıklık da yok sanırım dr yorum yapmadığına göre bende de hiç belirti yok ne zamana kadar bekleriz ki böyle acep
![]()
HahahahahaahahwhwArtık sevişmekde parayla:) tasarruflu sevişin benden söylemesi:)))))))
Parası neyse verelim de sevişelim yetti gariiArtık sevişmekde parayla:) tasarruflu sevişin benden söylemesi:)))))))
Ya maşallah ne kadar güzel, şiir gibiCanım hiç sıkıntı yapma, o bebe ya gelecek ya gelecek
Bende de sıfır belirti vardı, artik normal doğumdan umudu kesmiştim. Suninin verileceği sabahın gecesinde 40+10da paldır küldür 1 saatte ne olduğunu anlamadan doğum yaptım.
Şimdi göğsümde uyuyor miniğim ❤
Ooo bensiz +18 konulara geçilmiş dur kız babannem beni tembihliyo bak sakın kırkını bozma diyeParası neyse verelim de sevişelim yetti garii![]()