Canım cok sevindim, sen onu o kadar bekledin ki tabiki en güzel sen bakarsın, senin kollarında kokunda daha çok huzur bulacak ve hiç korkma çok iyi bakacaksın. İlk günden itibaren ben eminim. Eşin için de bir tarafın maddi tarafı düşünmesi lazım. Esler dile getirmese de en cok düşünen taraflardan. Onun da endişeleri vardır başa çıkmaya çalışıyordur. Zamanla her sey oturur sen hiç korkma yüreğini ferah tut akışına bırak yeter canım...Sabah kuzumu almaya gidicez❣
Çok mutluyum... O kadar heyecanlıyım ki
Doğuma giderken böyle olmadım
Çok korkuyorum çok endişeliyim evde nasıl olacak diye
Allahım kalbimden bu vesveseyi korkuyu alsın hemen inşallah
Saatlerdir ağlıyorum sessiz sessiz odamda
Ben lohusa depresyonu olmamışımdır dimi yaşadıklarımızdan dolayı böyleyimdir
Geçicek hepsi
Eşimden bile manevi destek görmüyorum gibi hissediyorum ki özverilidir.
Günlerdir evdeydi ve artık işe başlamak zorundaydı çünkü diğerleri izne çıkıcak
Ama istedim ki yanımda olsun yarın tüm gün Büyük ihtimalle bırakamaz tek çocuğu soramadım bile işe dönecekmisin hastaneden çıktıktan sonra diye
Alacağım cevaptan korktum birazda üzüldüm bu durumda işi düşünmesine
Ama mecbur onun tarafından düşününce de
Kafayı yiyorum galiba ben artık zihnim bedenim öyle yorgun ki
Canım benim devası olan bir şey, Üzme kendini. Yavrunu emzir bol bol.Çok sağolun kızlar bebeğim boyle savunmasız karsımda ısıgın altında yatıyor moralim cok kotu süt sağıp enjektörle verecekmişiz cabuk etki gostersin diye
Benim ilk kızımda vardı, 4 5 aya kayboldı. Şimdi ikizkerden birinde yine var. Canını sıkma.kızımın burnunda doğum lekesi var doğduğunda doktor geçer dedi ama 24 günlük olduk hala geçmedi
her gören anne gizli bişey yiyince çocukta leke olur gibi saçmasapan bişey söylüyo
kendimi kescem
psikolojimi bozdular
ağladım bugün benim yüzümden kızım ilerde bana senin yüzünden yüzüm böyle oldu derse diye krizlere girdim eşimden azarı yedim
sen herkese hergün onca laf yetiştirdin şimdi böyle batıl bişeyler söylüyolar diye ağlıyo musun diyo ama yok içim çok tuhaf oluyo kızıma her baktığımda
Ağzını yerim senin. Sen ne güzel bir meleksin.Buda benim küçük Leompek çirkin kime benziyor çözemedik
Offf Meylen sorma benimki duble jolemsiKızlar bu löpçük göbekler ne zaman gidicek nasıl gidecek jole kıvamı aynen devamgöbek desen göbek gibi değil resmen alt kısımda kaçak kat
Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla yavruna kavuştursun. Küvözde kalan çok bebeğimiz oldu, sağlıklılar şükür.Merhaba hanımlar ağustos annesi olacakken oğlum erken doğru 36+4de suyu azalmış kordon dolanmış 4 cm açıklıkla sezeryan oldum birde bebek tersti. Şu an kuvezde solunum sıkıntısı varmış ciğer geliştirici de yapılmıştı 1 hafta önce ama nasip böyleymiş Kuvezde kalan var mi acaba doktorlarda bisey söylemiyor ki belki sizler beni aydınlatırsınız
Canım benim Allah sabır versin. Güçlü ol yavrun için, çok zor biliyorum ama kuzunun sağlığını düşün.Evet kuzum korudayız. Hiç durmuyor acaip huzursuz sadece emince rahat bende onunla ışığın altında duruyorum.
Çok mutlu oldum, nihayet kavuşma vakti.Sabah kuzumu almaya gidicez❣
Geçicek hepsi
Ama istedim ki yanımda olsun yarın tüm gün Büyük ihtimalle bırakamaz tek çocuğu soramadım bile işe dönecekmisin hastaneden çıktıktan sonra diye
Canım sukellam sen okadar guclu ve sabırlı bir annesin ki. Biz hastanede yatıyoruz fototerapi için ne hale geldim bir gunde. Artık hep guzel dusun senin yanına geliyor oğlun sen en güzel şekilde bakarsın. Artık guzel seylerin olma vakti kuzuna sağlıkla kavuşSabah kuzumu almaya gidicez❣
Geçicek hepsi
Kız filmde kemal sunal sallıyodu sallıyodu da uyumuyodu böyle fıldır fıldır bakıyordu ya He aynen öyle bakıyor:)adile naşit kılıklı ne kız
Kuzu onlar iyi olsun biz her şeye katlnırız tabi.S Saryamarya desteğin için sağol kuzum evlatlarımız için herseye katlanırız yeter ki iyi olsunlar
Bende benimkine öyle diyorum kimse anlam veremiyordu bak sende diyormuşsunKız filmde kemal sunal sallıyodu sallıyodu da uyumuyodu böyle fıldır fıldır bakıyordu ya He aynen öyle bakıyor:)
Hadi gozunuzaydin yok bencede degilsin depresyondaSabah kuzumu almaya gidicez
Geçicek hepsi
Dikişi yeni yeni görmeye başladım canım o kadar diyimAğzını yerim senin. Sen ne güzel bir meleksin.Anan çirkin sen çok güzelsin teyzem.
Offf Meylen sorma benimki duble jolemsikat hele hiç sorma, dikişim sürekli terliyor.
Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla yavruna kavuştursun. Küvözde kalan çok bebeğimiz oldu, sağlıklılar şükür.
Canım benim Allah sabır versin. Güçlü ol yavrun için, çok zor biliyorum ama kuzunun sağlığını düşün.
Çok mutlu oldum, nihayet kavuşma vakti.
Senin gibi yavrusu için bu kadar endişe duyup saatlerce ağlayan bir anne ona bakamaz mo hiç. Aslanlar gibi bakarsın hiç merak etme. Hepimiz çok duygusalız. Bu da çok normal
Öpüyorum sizi, yavrunu kokla yerimize 
Çocuğunu alınca doya doya koklayınca hepsi geçicek ben eminim canımSabah kuzumu almaya gidicez❣
Geçicek hepsi
Beklemeden gitmelisin canım su geldiyse enfeksiyona açık hale geldin demekkızlar sabah yataktan ıslak hissettiğim için bi kalkayım dedim, kalkmamla su gelmesi bir oldu. az bişi geldi iç çamaşırımın ön kısmına doğru baya yayıldı. doktora gitmeli miyim?
Canim dur bakalim bizimkininde gozkapaginda ve alninda hafif bi kizariklik var bende onu dusundum inanmam ams acaba bisey yiyip surdum o yuzdrn mi falan diye yenidoganlarda olyr demislerdi toparladikca gecer bencekızımın burnunda doğum lekesi var doğduğunda doktor geçer dedi ama 24 günlük olduk hala geçmedi
her gören anne gizli bişey yiyince çocukta leke olur gibi saçmasapan bişey söylüyo
kendimi kescem
psikolojimi bozdular
ağladım bugün benim yüzümden kızım ilerde bana senin yüzünden yüzüm böyle oldu derse diye krizlere girdim eşimden azarı yedim
sen herkese hergün onca laf yetiştirdin şimdi böyle batıl bişeyler söylüyolar diye ağlıyo musun diyo ama yok içim çok tuhaf oluyo kızıma her baktığımda
Maşallah yerimm emzigi nasil tutturdunuz ya ben gec kaldim galibaBuda benim küçük Leompek çirkin kime benziyor çözemedik
Smear testi mutlaka yaptırın kizlar kimse ihmal etmesinAllahımBen yaptıracagım korkum yok baskı mı hissediyoruz sadece Deli sorular
Gitmelisin, hadi sağlıkla dogur gelkızlar sabah yataktan ıslak hissettiğim için bi kalkayım dedim, kalkmamla su gelmesi bir oldu. az bişi geldi iç çamaşırımın ön kısmına doğru baya yayıldı. doktora gitmeli miyim?
kızlar sabah yataktan ıslak hissettiğim için bi kalkayım dedim, kalkmamla su gelmesi bir oldu. az bişi geldi iç çamaşırımın ön kısmına doğru baya yayıldı. doktora gitmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?