• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Günaydın kızlar bende aynı şekilde sabah bi ıslaklık hissetim aynı şekilde biraz suyum geldi hemen hastaneye geldim yatışım yapıldı doğum başlıyor Allahın izniyle
O yüzden sende hemen gitmelisin canım
Allah hepimize kolaylık versin bi avazda kurtarsın inş 🙏
Allah kolaylık versin kızlar su gibi geçsin inşallah

Günaydın kızlar bende aynı şekilde sabah bi ıslaklık hissetim aynı şekilde biraz suyum geldi hemen hastaneye geldim yatışım yapıldı doğum başlıyor Allahın izniyle
O yüzden sende hemen gitmelisin canım
Allah hepimize kolaylık versin bi avazda kurtarsın inş 🙏
hadi sende doğur gel bakalım :)

Çok sağolun kızlar bebeğim boyle savunmasız karsımda ısıgın altında yatıyor moralim cok kotu süt sağıp enjektörle verecekmişiz cabuk etki gostersin diye

Canım üzülme.Bu onun için en iyisi.Degeri düşecek sağlıkla evinize gideceksiniz inşallah

Bizimki dün atak geçirdi sanırım. Gündüz beni acayip yordu. Önceki günler öyle değildi. Az uyudu. Gaz sancısı çekti. Çok ağladı. 3 saate bir besledim ama düzelmedi. Aç desem hıçkırık tutuyor, kusuyor vs. Gece ise 5 saatlik 2 parti uyudu. Ellemedim keyfince uyusun diye. 15 günlük olduk bugün.. :KK68: :KK200:

Herşeyyi denedim göğüs ucuna en iyisi zeytinyağı geldi.hani şu biberon duluklar varya uçları yanyana 3 delikli zeytinyağını dürüp o kapakları başına tutturuyorum hem çamaşıra sürünüp yapışmıyo hemde kapalı kaldığı için nemleniyor iyileşiyor
Peki temizlemek gerekiyo mu sonraki emzirmede yoksa o zamana kadar emiyo mu cilt zeytinyagini

Kızlar buğün kontrolüm vardı normalde geçen hafta cuma sezeryanla alırız demişti bana buğün gittik pazartesi dedi doktorum Bi dellendim şimdi cumartesi günü sabah 9 da sezeryan ile alacağım kızımı kucağıma Allah nasip ederse muayene yaptı ne açılma var nede kanala inmiş benim kız ve 3900 kilosu o yüzden sezeryana karar verdik hakkımızda hayırlısı artık normalde kendimi yarına çok hazırlamıştım ama cumartesi ye kaldı
HAYırlısı olsun rahat ol çabucak kavuşulan benciline
Sabah kuzumu almaya gidicez 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çok mutluyum... O kadar heyecanlıyım ki
Doğuma giderken böyle olmadım
Çok korkuyorum çok endişeliyim evde nasıl olacak diye
Allahım kalbimden bu vesveseyi korkuyu alsın hemen inşallah
Saatlerdir ağlıyorum sessiz sessiz odamda
Ben lohusa depresyonu olmamışımdır dimi yaşadıklarımızdan dolayı böyleyimdir
Geçicek hepsi
Eşimden bile manevi destek görmüyorum gibi hissediyorum ki özverilidir.
Günlerdir evdeydi ve artık işe başlamak zorundaydı çünkü diğerleri izne çıkıcak
Ama istedim ki yanımda olsun yarın tüm gün Büyük ihtimalle bırakamaz tek çocuğu soramadım bile işe dönecekmisin hastaneden çıktıktan sonra diye
Alacağım cevaptan korktum birazda üzüldüm bu durumda işi düşünmesine
Ama mecbur onun tarafından düşününce de

Kafayı yiyorum galiba ben artık zihnim bedenim öyle yorgun ki
Canım çok sevindim güzel haber🙏 Allah bundan sonra sıkıntı göstermesin. BUGÜN bayaaa doğuracak arkadaşlar var sanırım hepiniz bir avazda kurtulun inşallah🙏

Kan sonucu daha belli olmadı da cihazla ölçtü 16.5 cıktı canım galiba fototerapi alacak

Sağol sevalcim insallah :(
Kaç günlükken kaç çıktığı önemliymiş canım ama mavi ışığın altında ağladığında alıp sana vermiyolar mi emzirmen icin?biz de hastaneden bir gün geç çıktık sarılıktan yattık bir gece fototerapi aldı şimdi de kontrol altında tutuluyo üç günde bir ölçüme gidiyoruz...inşallah kurtuluruz şu sarılıktan...geçmiş olsun kuzum sen sutun icin moralini yüksek tutmaya çalış canım iyi olucaktir ...

Back