• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kaç günlükken kaç çıktığı önemliymiş canım ama mavi ışığın altında ağladığında alıp sana vermiyolar mi emzirmen icin?biz de hastaneden bir gün geç çıktık sarılıktan yattık bir gece fototerapi aldı şimdi de kontrol altında tutuluyo üç günde bir ölçüme gidiyoruz...inşallah kurtuluruz şu sarılıktan...geçmiş olsun kuzum sen sutun icin moralini yüksek tutmaya çalış canım iyi olucaktir ...
Emzirme icin alıyorum ama küveze koyarken yine ağlıyor ve cok zor dalıyor sadece memede rahatlıyor canım. Bizimkinin değeri 21 baya yuksek cıktı 3 saat kaldı bir daha kan vercez bakalım insallah düşmüştür de gerek kalmaz bir gece daha cunku cok fazla kucaga aldık gerci hep ışığın altında emzirdim

Kaç günlükken kaç çıktığı önemliymiş canım ama mavi ışığın altında ağladığında alıp sana vermiyolar mi emzirmen icin?biz de hastaneden bir gün geç çıktık sarılıktan yattık bir gece fototerapi aldı şimdi de kontrol altında tutuluyo üç günde bir ölçüme gidiyoruz...inşallah kurtuluruz şu sarılıktan...geçmiş olsun kuzum sen sutun icin moralini yüksek tutmaya çalış canım iyi olucaktir ...
Emzirme icin alıyorum ama küveze koyarken yine ağlıyor ve cok zor dalıyor sadece memede rahatlıyor canım. Bizimkinin değeri 21 baya yuksek cıktı 3 saat kaldı bir daha kan vercez bakalım insallah düşmüştür de gerek kalmaz bir gece daha cunku cok fazla kucaga aldık gerci hep ışığın altında emzirdim

Korunmayı araştıranlar olmuş. Bence en güzeli erkeğin korunması :) Hele ki emzirme döneminde, hormonları alt üst etme riskine girmemek adına. Doğum kontrol hapı ya da hormonlu spiraller emen bebeğin hormonlarını etkileyebilir diye okumuştum hele ki bebek kız bebeği ise. Yani ufak bir ihtimal olsa gerek çünkü yine de veriliyor ama ben hormon deyince biraz tırsarım zaten:)

Korunmayı araştıranlar olmuş. Bence en güzeli erkeğin korunması :) Hele ki emzirme döneminde, hormonları alt üst etme riskine girmemek adına. Doğum kontrol hapı ya da hormonlu spiraller emen bebeğin hormonlarını etkileyebilir diye okumuştum hele ki bebek kız bebeği ise. Yani ufak bir ihtimal olsa gerek çünkü yine de veriliyor ama ben hormon deyince biraz tırsarım zaten:)
Sadece emzirme döneminde değil her dönemde erkeğin korunması en doğru yöntem bencede. Hormon bozukluğunun tedavisi çok zor bu riske girmeye vücudun dengesini bozmaya değmez bencede

Ne güzel oğlumun tahmini doğum tarihinde bir çok doğum olcak :) bir bizimki gelmemek için direniyor :) o kadar yengeç olcak diye sevinirken bir aslan gelecek sanırım. Napalım hayırlısı tek sağlıkla kavuşalımda :) Biz bekliyoruz hala. Tüm dualarım doğum yapacak arkadaşlarla inş sağlıkla kolayca kavuşursunuz yavrularınıza ♡

Canim emzik versen alirmi acaba belki onunla sakinlesir

Kıyamam kokunu arıyor tabi rabbim biran evvel şifa versin inşallah...

20190719_131444.jpg

Bugün ki nts sonuçlarım bu şekilde kızlar :)

1 haftadır her gün 5-6 km yürüyorum..
9 kat merdiven çıkıp iniyorum..
7-9 hurma yiyip 1-2 fincan ahududu yaprağı çayı içiyorum..
Son çare kocayı yatağa bağlamak kaldı..
Doğmuyordu 😂
Bizim ansızın su gelecek yine, birden gelişecek ins 😅

İki sene önce tam bugün suyum gelmişti, 39+1 de. Bugün tık yok..

İki sene önce tam bugün suyum gelmişti, 39+1 de. Bugün tık yok..

Doğmuyordu 😂
valla burda test ettim onayladım
çok aktif olanlarınız 40ta doğurdu
benim gibi hamileliği mecburiyetten yatarak geçirenler 36-37de en geç doğurdu 🤣

Doğmuyordu 😂
Ne ile ilgili bilmiyorum. Benimkiler de 40 hafta bekleyemiyor. Aceleci beybiler.. :KK48:
37, 39, 38'de geldiler.

Kızımın memiklerinden süt geldi kızlar meğer hafif hafif sıkıp o sütü boşaltmak lazımmış
Bilenler bilmeyenlere söylesin litfen 🌷🌷🌷
Allahımmmm deli gibi bu soruya cevap arıyordum Seval 😔 dün banyo yaptırırken uçlarının kızardığını gördük annemde anneannemin bizimkileri sıktığını söyledi. Ama cesaret edemedik artık sakıncalı diyorlarmış sıkılmasına bi kaç yere sorduk 😣 sen nasıl yaptın

Back