- Emoji Skoru
- 4.449
- Puanlar
- 133
Sağ salim kavuş yavruna inşallah kolaylıklar diliyorum.Günaydın
Hastaneye girisimizi yaptık Dualariniza talibim Allahım yardım etsin bana ve herkese❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ salim kavuş yavruna inşallah kolaylıklar diliyorum.Günaydın
Hastaneye girisimizi yaptık Dualariniza talibim Allahım yardım etsin bana ve herkese❤
Emzirme icin alıyorum ama küveze koyarken yine ağlıyor ve cok zor dalıyor sadece memede rahatlıyor canım. Bizimkinin değeri 21 baya yuksek cıktı 3 saat kaldı bir daha kan vercez bakalım insallah düşmüştür de gerek kalmaz bir gece daha cunku cok fazla kucaga aldık gerci hep ışığın altında emzirdimKaç günlükken kaç çıktığı önemliymiş canım ama mavi ışığın altında ağladığında alıp sana vermiyolar mi emzirmen icin?biz de hastaneden bir gün geç çıktık sarılıktan yattık bir gece fototerapi aldı şimdi de kontrol altında tutuluyo üç günde bir ölçüme gidiyoruz...inşallah kurtuluruz şu sarılıktan...geçmiş olsun kuzum sen sutun icin moralini yüksek tutmaya çalış canım iyi olucaktir ...
Emzirme icin alıyorum ama küveze koyarken yine ağlıyor ve cok zor dalıyor sadece memede rahatlıyor canım. Bizimkinin değeri 21 baya yuksek cıktı 3 saat kaldı bir daha kan vercez bakalım insallah düşmüştür de gerek kalmaz bir gece daha cunku cok fazla kucaga aldık gerci hep ışığın altında emzirdimKaç günlükken kaç çıktığı önemliymiş canım ama mavi ışığın altında ağladığında alıp sana vermiyolar mi emzirmen icin?biz de hastaneden bir gün geç çıktık sarılıktan yattık bir gece fototerapi aldı şimdi de kontrol altında tutuluyo üç günde bir ölçüme gidiyoruz...inşallah kurtuluruz şu sarılıktan...geçmiş olsun kuzum sen sutun icin moralini yüksek tutmaya çalış canım iyi olucaktir ...
Sadece emzirme döneminde değil her dönemde erkeğin korunması en doğru yöntem bencede. Hormon bozukluğunun tedavisi çok zor bu riske girmeye vücudun dengesini bozmaya değmez bencedeKorunmayı araştıranlar olmuş. Bence en güzeli erkeğin korunması :) Hele ki emzirme döneminde, hormonları alt üst etme riskine girmemek adına. Doğum kontrol hapı ya da hormonlu spiraller emen bebeğin hormonlarını etkileyebilir diye okumuştum hele ki bebek kız bebeği ise. Yani ufak bir ihtimal olsa gerek çünkü yine de veriliyor ama ben hormon deyince biraz tırsarım zaten:)
Canim emzik versen alirmi acaba belki onunla sakinlesirEmzirme icin alıyorum ama küveze koyarken yine ağlıyor ve cok zor dalıyor sadece memede rahatlıyor canım. Bizimkinin değeri 21 baya yuksek cıktı 3 saat kaldı bir daha kan vercez bakalım insallah düşmüştür de gerek kalmaz bir gece daha cunku cok fazla kucaga aldık gerci hep ışığın altında emzirdim
Kıyamam kokunu arıyor tabi rabbim biran evvel şifa versin inşallah...Emzirme icin alıyorum ama küveze koyarken yine ağlıyor ve cok zor dalıyor sadece memede rahatlıyor canım. Bizimkinin değeri 21 baya yuksek cıktı 3 saat kaldı bir daha kan vercez bakalım insallah düşmüştür de gerek kalmaz bir gece daha cunku cok fazla kucaga aldık gerci hep ışığın altında emzirdim
Bizim ansızın su gelecek yine, birden gelişecek ins1 haftadır her gün 5-6 km yürüyorum..
9 kat merdiven çıkıp iniyorum..
7-9 hurma yiyip 1-2 fincan ahududu yaprağı çayı içiyorum..
Son çare kocayı yatağa bağlamak kaldı..
Doğmuyordu![]()
valla burda test ettim onayladım1 haftadır her gün 5-6 km yürüyorum..
Doğmuyordu![]()
Nasıl yani canım ilk defa duydum durduk yere mi geldiKızımın memiklerinden süt geldi kızlar meğer hafif hafif sıkıp o sütü boşaltmak lazımmış
Bilenler bilmeyenlere söylesin litfen![]()
Ne ile ilgili bilmiyorum. Benimkiler de 40 hafta bekleyemiyor. Aceleci beybiler..1 haftadır her gün 5-6 km yürüyorum..
Doğmuyordu![]()
Allahımmmm deli gibi bu soruya cevap arıyordum SevalKızımın memiklerinden süt geldi kızlar meğer hafif hafif sıkıp o sütü boşaltmak lazımmış
Bilenler bilmeyenlere söylesin litfen![]()