2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Hay allah yaa ne zaman gelecek bu bebeler , hem kıvranıyorum bir yandan da gelecek die heyecan yapıyorumm
Hamilelik 9 ay ,fakat son ay dedikleri gibi tüm hamileliğe bedel geçmek bilmiyordu

Bebişlerinizi size, sizi geceye, hepimizi birden Allah’a emanet ediyorum vee yatıyorum..
Çünkü neden yatmayayım?
Gideyim Atlas bey’in koynunda bi nefes huzura bulanayım..
Herkese tatlı geceler

Sabah kuzumu almaya gidicez
Çok mutluyum... O kadar heyecanlıyım ki
Doğuma giderken böyle olmadım
Çok korkuyorum çok endişeliyim evde nasıl olacak diye
Allahım kalbimden bu vesveseyi korkuyu alsın hemen inşallah
Saatlerdir ağlıyorum sessiz sessiz odamda
Ben lohusa depresyonu olmamışımdır dimi yaşadıklarımızdan dolayı böyleyimdir
Geçicek hepsi
Eşimden bile manevi destek görmüyorum gibi hissediyorum ki özverilidir.
Günlerdir evdeydi ve artık işe başlamak zorundaydı çünkü diğerleri izne çıkıcak
Ama istedim ki yanımda olsun yarın tüm gün Büyük ihtimalle bırakamaz tek çocuğu soramadım bile işe dönecekmisin hastaneden çıktıktan sonra diye
Alacağım cevaptan korktum birazda üzüldüm bu durumda işi düşünmesine
Ama mecbur onun tarafından düşününce de

Kafayı yiyorum galiba ben artık zihnim bedenim öyle yorgun ki

Canım hiç merak etme depresyonda falan değilsin Allahın izniyle hersey güzel olacak evladına kavuşup aldığında tüm sıkıntılarını geride bırakacaksın
İçini ferah tut ağlayıp kendini yıpratma Allah beraberinde olsun

Canım hiç merak etme depresyonda falan değilsin Allahın izniyle hersey güzel olacak evladına kavuşup aldığında tüm sıkıntılarını geride bırakacaksın
İçini ferah tut ağlayıp kendini yıpratma Allah beraberinde olsun

Çok çok teşekkür ederim dualarına

Ohhh süper be gözün aydın.hiç mrerak etme herşey süper olacak

Ben niye uyuyamıyorum yaaa.. deli oluyorum kendime . Her sabah da uyumadigim her dakika için pişman oluyorum.

Sukella11 yaa o kadar sevindim ki . Ohh be şükürler olsun . Yok kız ne depresyonu . Yorgunluk var hüzün var sadece. E o da çok normal. Yarından itibaren iyisin inşallah

evlendiğimden beri ben hiç bişey yapmadım beyim kişisi korunuyo
bişey yapmayıda düşünmüyorum hap falan içemem ben

İnan ki bende senin gibi hissetim,3 gün yavrumdan ayri kaldim,o kuvezde bir sürü kablo içinde,ben acılar içinde. Ama inan ki o kadar güç gelecek ki! Eşine asla ihtiyacın bile olmayacak allahın izniyle tadını çıkart. Ben bugün eve götürebilirsiniz bebeğinizi dediklerinde deli gibi ağladım herkesin içinde,ailemde 2 gün kqldim sadece kendi evime gidicem dedim,eşim de ertesi gün işe döndü orali bile olmadim. Rabbim güç ve sabır veriyor. Bu arada depresyonda falan değilsin hissetiklerin çok doğal

GünaydınlarBizim minik pek uyanmıyor sarılık olmasından korkuyorum. Uyandırıp emzırıyorum tabi ama 3 5 dakika emip tekrar uykuya dalıyor. Uyansın dıye tekrar tekrar topugunu sıkıyorum ama bu sefer de emmıyor acaba doyuyor mu o 3 dakika ile. Siz napıyordunuz bu durumda uyandırıp tekrar devam mı ettirmeye calısıyordunuz yoksa bir daha ki emzirme saatini mi ya da uyanmasını mı bekliyordunuz. Ne yapmalıyım. Yine kafam karıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…