2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben hiç mutfağa giremiyorum ilk gebeliğim olduğu için çocuk olmayınca mutfağa girmemem sorun olmuyor Allah razı olsun eşim yapıyor yemeği sizin işiniz daha zor Allah yardımcınız olsun

Evet işte yemek kokusu ayrı bi mahvediyor. Bi de ben sadece folik asit kullanıyorum bana vitamin falan veren olmadı ki, ne almam gerekiyor bilmiyorum. Doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon varmış çok yüksek değilmiş ama üromisin saşe yazdı, onu kullanıcam tabi bol su içmemi de söyledi.

Baş dönmesi iyiymiş ben bayılıyorum o ilaç etkisinden doktoruna sorabilirsin ama düşük için başka ilaç varmı bilemem
Dozu ne seninkinin belki dozu fazladır ağır geliyordur bide kullanım şekliyle alakalı da olabilir bende baş dönmesi bol bol uyku yapıyor mide bulantım da oluyor sürekli ama o hamileliktendir diye düşünyrm

Dozu ne seninkinin belki dozu fazladır ağır geliyordur bide kullanım şekliyle alakalı da olabilir bende baş dönmesi bol bol uyku yapıyor mide bulantım da oluyor sürekli ama o hamileliktendir diye düşünyrm
200 mg ben iğne kullanamıyorum o yüzden dozu fazla

Arkadaşlar bende baş dönmesi oluyor arada bir çarpıntım filan olduğunda ya da baş dönmem olduğunda tansiyonumu ölçüyorum genelde 10/5 çıkıyor bu normal mi? Bilgisi olan var mı bu konuda?
Canım hamilelik tansiyonu bu normal yukselmemeli ona dikkat etmelisin

Doktor vermese bile de multivitamin alabilirsin. Decavit verdi bana sen hiç yemek yiyemesen bile içinde vitamin mineral demir hepsi var. Eczaneden kolaylıkla alabilirsin. Bir de çok yüksek değilse neden ilaç vermiş anlamadım.

Benimki de 200mg günde iki kez alıyorum lekelenmem olmuştu hafta başında bir tane de iğne vuruldum şuan sadece progestana devam ediyorum
Anladım canım Rabbim şifa versin işte benim 8c8n doktor yatış istemişti 1 dusugunde var geçen hafta lekelenme oldu acilen gittim ilgilenmediler sonra doktora gittim Bebeğimi gördüm ertesi gün kırmızı sarıl sarıl kan ve parça düşürdüm bildiğin deri parçası hemen gittim bebeğim iyi 5+6 ydi kese ve bebek büyümüş içeride kanama yok vajinal USG ile daha kalp atışı duyulmadi sen kaç haftalik sin duydun mu klp atışını

Kizlar kalp atışı duyan var mı aranızda ve kaçıncı haftada duydunuz yardimci olursaniz sevinirm :)

Selam kızlar bugün kontrolum vardı bugün 5+6 dayım kesen 6+0 a uyumlu cıktı 11.96 mm cıktı yolk kesesini gördük 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı
Gayet iyi canım benimde kese 11.8 mm bebekte 3mm daha kalp atışı için bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…