Tansiyonumu ölçmedim ama biliyorum benimki sürekli düşüyor kafamı kaldıramıyorum. Bugün biara epey darlandım nabzıma baktım 95 atıyordu dakikada. Şu ilk haftalar çok zor ya mutfağa iki büklüm giriyorum ağlamak istiyorum. 4 yaşında oğlum var yetemiyorum. Ev işlerini söylemiyorum bile
Ben hiç mutfağa giremiyorum ilk gebeliğim olduğu için çocuk olmayınca mutfağa girmemem sorun olmuyor Allah razı olsun eşim yapıyor yemeği sizin işiniz daha zor Allah yardımcınız olsun
Hani sen yiyemiyorum diye üzülüyorsun ya bebeğine katiyyen bi zarar vermiyorsun o senden alıyor zaten alacağını ama su önemli limonlu maydonozlu falan aromalı şekilde de olsa su alabilsen keşke. Bı de vitamin ilaçlarını sakin aksatma. Bende 2 gündür çok şükür bulantı bitti gibi bişey ama aşırı iştahsızlık var bu defa da. Dün akşama kadar hiç bulantim olmadı annemin dükkanına gittim çok rahattim falan eve gelip mutfağa girer girmez çok afedersin lavaboya bile kosamadan çöpe kustum:)) hiç bulantı olmuyor ama birden bire kusuyorum bu da yeni adet herhalde :)//
Evet işte yemek kokusu ayrı bi mahvediyor. Bi de ben sadece folik asit kullanıyorum bana vitamin falan veren olmadı ki, ne almam gerekiyor bilmiyorum. Doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon varmış çok yüksek değilmiş ama üromisin saşe yazdı, onu kullanıcam tabi bol su içmemi de söyledi.
Dozu ne seninkinin belki dozu fazladır ağır geliyordur bide kullanım şekliyle alakalı da olabilir bende baş dönmesi bol bol uyku yapıyor mide bulantım da oluyor sürekli ama o hamileliktendir diye düşünyrm
Dozu ne seninkinin belki dozu fazladır ağır geliyordur bide kullanım şekliyle alakalı da olabilir bende baş dönmesi bol bol uyku yapıyor mide bulantım da oluyor sürekli ama o hamileliktendir diye düşünyrm
Arkadaşlar bende baş dönmesi oluyor arada bir çarpıntım filan olduğunda ya da baş dönmem olduğunda tansiyonumu ölçüyorum genelde 10/5 çıkıyor bu normal mi? Bilgisi olan var mı bu konuda?
Evet işte yemek kokusu ayrı bi mahvediyor. Bi de ben sadece folik asit kullanıyorum bana vitamin falan veren olmadı ki, ne almam gerekiyor bilmiyorum. Doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon varmış çok yüksek değilmiş ama üromisin saşe yazdı, onu kullanıcam tabi bol su içmemi de söyledi.
Doktor vermese bile de multivitamin alabilirsin. Decavit verdi bana sen hiç yemek yiyemesen bile içinde vitamin mineral demir hepsi var. Eczaneden kolaylıkla alabilirsin. Bir de çok yüksek değilse neden ilaç vermiş anlamadım.
Anladım canım Rabbim şifa versin işte benim 8c8n doktor yatış istemişti 1 dusugunde var geçen hafta lekelenme oldu acilen gittim ilgilenmediler sonra doktora gittim Bebeğimi gördüm ertesi gün kırmızı sarıl sarıl kan ve parça düşürdüm bildiğin deri parçası hemen gittim bebeğim iyi 5+6 ydi kese ve bebek büyümüş içeride kanama yok vajinal USG ile daha kalp atışı duyulmadi sen kaç haftalik sin duydun mu klp atışını
Selam kızlar bugün kontrolum vardı bugün 5+6 dayım kesen 6+0 a uyumlu cıktı 11.96 mm cıktı yolk kesesini gördük 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı
Selam kızlar bugün kontrolum vardı bugün 5+6 dayım kesen 6+0 a uyumlu cıktı 11.96 mm cıktı yolk kesesini gördük 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı