• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben bugün ilk kez kontrole gittim doktor iki kese gördu birinin kalp atışlarını da gördü birinin görünmedi dedi belki geriden geliyor yada hiç olmaz bi dahaki kontrolde kesinleşir .Böyle bisey yaşayan varmi biri düşerse diğerine zararı olur mu.
Korkma canim bazen cogul gebelikte 1 tanesi dusebiliyor bide evet 1 tanesi dha yawas gelisiyor ondan olablr ama korkma sen dusersede dger bebisine zarar vermez allahn izniyle bu durumu yasayan cok kisi bliyorum ben

ACİL:dua:kızlar merhaba. Az önce lavaboda afedersiniz temizlenirken peçetede kahverengi tonunda eski gibi duran yumuşak sümüğümsü bir parça vardı. Yapışkandı. Korkmalı mıyım ??
Doktorunla bir gorus isterse canim bazen önemsiz oluyor bazende onemli bi çoğumuz yasadik bu durumu ama ihmale gelmez bu tür seyler

Korkma canim bazen cogul gebelikte 1 tanesi dusebiliyor bide evet 1 tanesi dha yawas gelisiyor ondan olablr ama korkma sen dusersede dger bebisine zarar vermez allahn izniyle bu durumu yasayan cok kisi bliyorum ben
Çok tessekkür ederim cavap verdiğin için çok endişelendim doktor dedi kalp.atisi olmazsa kanama da başlayabilir diğerini de etkiler diye korktum.

Kızlar ben de dayanamayıp salı gunune randevu aldım tekrar acaba kalp atısını gorebılırmıyız

Kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğimi gördüm sorun yoktu, doktor idrar testi de istedi. İdrar sonuçlarına internetten baktım da "Lökosit esteraz strip + " görünüyor. Bu da enfeksiyon var demekmiş sanırım, bilgisi olan var mı? İşteyim şu an çıkınca acile gidicem sonuçlar için ama duramıyorum panik oldum.

Salı günü ne kadarlık oluyorsunuz bence görürsünüz
6+5 olacak kısmetse. İçim içimi yiyor en son adetimi 10 gün gectiğinde gitmiştim kese 4.88 mmdi. Doktor iyi dedi ama burada hep 7 8 mmleri okuyunca korktum. Ya bebek yoksa diye kaygılanıyorum. Doktor 2 hafta sonra gel dedı aslında ama 1 hafta bile zor dayandım

Kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğimi gördüm sorun yoktu, doktor idrar testi de istedi. İdrar sonuçlarına internetten baktım da "Lökosit esteraz strip + " görünüyor. Bu da enfeksiyon var demekmiş sanırım, bilgisi olan var mı? İşteyim şu an çıkınca acile gidicem sonuçlar için ama duramıyorum panik oldum.

Idrar yollarında enfeksiyon var sanirim. Bol su iç. Çoğu kişide olur

Eğer enfeksiyon fazlaysa ilaç tedavisi verebilir

Çok tessekkür ederim cavap verdiğin için çok endişelendim doktor dedi kalp.atisi olmazsa kanama da başlayabilir diğerini de etkiler diye korktum.
Yok canim korkma kanama tabiki birini düşürursen olucak ama obur bebisin saglikliysa birsey olmaz allahin izniyle hee tabiki kesinlikle olmaz demiyorum rabbimin takdiridir hersey ama dedigim gibi cok rastladim ikiz bebislerin birini düşüren kaybeden ama digerini heosi kucaklarina aldi sag salim

Idrar yollarında enfeksiyon var sanirim. Bol su iç. Çoğu kişide olur

Eğer enfeksiyon fazlaysa ilaç tedavisi verebilir

Teşekkür ederim ben de öyle okudum :( Enfeksiyon epey riskliymiş gebelikte, inşallah çok ciddi boyutta değildir. Hiçbi belirti de yok, sadece idrar rengi çok çok koyuydu ben de onu mide bulantısından dolayı su içmemeye yoruyordum. Mesai bitmek bilmiyor şu an.

Back