- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
Peki amin.Rabbim yerini saglıkla doldursun .Ultrasonda sık sık baktırın bebeğe ALLAH ı'm tamamına erdirsin benim bebeğim kdurmuş kürtaj olacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki amin.Rabbim yerini saglıkla doldursun .Ultrasonda sık sık baktırın bebeğe ALLAH ı'm tamamına erdirsin benim bebeğim kdurmuş kürtaj olacam
Cnm gecmis olsun bugün yeni gordum nasilsin var mi bi skntikızlar kahverengi kanamam başladı öyle bi iki damla değil peçetede baya gördüm
Kirmizi olmadığı sürece sorun değil sanırımkızlar kahverengi kanamam başladı öyle bi iki damla değil peçetede baya gördüm
Gecms olsun canim nasilsin smdiBendede var canım doktor normal dedi ama biraz önce kırmızı geldi peceteye şimdi acile gidiyorum Allah yardımcımız olsun
Korkma canim bazen cogul gebelikte 1 tanesi dusebiliyor bide evet 1 tanesi dha yawas gelisiyor ondan olablr ama korkma sen dusersede dger bebisine zarar vermez allahn izniyle bu durumu yasayan cok kisi bliyorum benBen bugün ilk kez kontrole gittim doktor iki kese gördu birinin kalp atışlarını da gördü birinin görünmedi dedi belki geriden geliyor yada hiç olmaz bi dahaki kontrolde kesinleşir .Böyle bisey yaşayan varmi biri düşerse diğerine zararı olur mu.
Kasima canim karnini karnin büyümeye basliyordur kasirsan catlar bol bol nemlendir bn hindistan cevizi yagi kullaniyorum surekli goguslerimi karnima ve kalcalarimaKızlar daha 10. Haftadayim ama karnım sürekli kaşınıyor. Nedeni hakkında fikri olan var mı ?
Doktorunla bir gorus isterse canim bazen önemsiz oluyor bazende onemli bi çoğumuz yasadik bu durumu ama ihmale gelmez bu tür seylerACİLkızlar merhaba. Az önce lavaboda afedersiniz temizlenirken peçetede kahverengi tonunda eski gibi duran yumuşak sümüğümsü bir parça vardı. Yapışkandı. Korkmalı mıyım ??
Suanlik bende birsey yok valla :) 2 haftadir kullaniyorum bide sey duymustum kakao yagi kullaniyorlarHindistan cevizi yağı tüylenmede yapar ama
Çok tessekkür ederim cavap verdiğin için çok endişelendim doktor dedi kalp.atisi olmazsa kanama da başlayabilir diğerini de etkiler diye korktum.Korkma canim bazen cogul gebelikte 1 tanesi dusebiliyor bide evet 1 tanesi dha yawas gelisiyor ondan olablr ama korkma sen dusersede dger bebisine zarar vermez allahn izniyle bu durumu yasayan cok kisi bliyorum ben
Salı günü ne kadarlık oluyorsunuz bence görürsünüzKızlar ben de dayanamayıp salı gunune randevu aldım tekrar acaba kalp atısını gorebılırmıyız
6+5 olacak kısmetse. İçim içimi yiyor en son adetimi 10 gün gectiğinde gitmiştim kese 4.88 mmdi. Doktor iyi dedi ama burada hep 7 8 mmleri okuyunca korktum. Ya bebek yoksa diye kaygılanıyorum. Doktor 2 hafta sonra gel dedı aslında ama 1 hafta bile zor dayandımSalı günü ne kadarlık oluyorsunuz bence görürsünüz
Kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğimi gördüm sorun yoktu, doktor idrar testi de istedi. İdrar sonuçlarına internetten baktım da "Lökosit esteraz strip + " görünüyor. Bu da enfeksiyon var demekmiş sanırım, bilgisi olan var mı? İşteyim şu an çıkınca acile gidicem sonuçlar için ama duramıyorum panik oldum.
Yok canim korkma kanama tabiki birini düşürursen olucak ama obur bebisin saglikliysa birsey olmaz allahin izniyle hee tabiki kesinlikle olmaz demiyorum rabbimin takdiridir hersey ama dedigim gibi cok rastladim ikiz bebislerin birini düşüren kaybeden ama digerini heosi kucaklarina aldi sag salimÇok tessekkür ederim cavap verdiğin için çok endişelendim doktor dedi kalp.atisi olmazsa kanama da başlayabilir diğerini de etkiler diye korktum.
Idrar yollarında enfeksiyon var sanirim. Bol su iç. Çoğu kişide olur
Eğer enfeksiyon fazlaysa ilaç tedavisi verebilir