2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bende de çıkmıştı ilaç vermedi doktor bol bol su iç dedi. Kaşıntı koku bişey yoktu. Bir hafta sürekli su içtim geçti sanırım kontrole de gitmedim tekrar ama çok ileri derece de değilse su öneriyorlar.

Kasima canim karnini karnin büyümeye basliyordur kasirsan catlar bol bol nemlendir bn hindistan cevizi yagi kullaniyorum surekli goguslerimi karnima ve kalcalarima
Ay Allah razı olsun canım. Acaba karacigerle ilgili bişey mi diye düşünmüştüm. Annemi aradım sordum annem de öyle dedi. Badem yağı kakao yağı falan sürmek gerekiyormuş. Goguslerimde çok gergin. Zayıf olduğum için sanırım bilmiyorum ya da yapıyla ilgili ama benim karnım daha şimdiden çıktı ya. Neden bilmiyorum karnımın çıktığını görünce içimde bir korku oluştu

İşte mide bulantımdan dolayı hiç içemiyorum su, zorlarsam 2-3 bardak İçmem gerektiğini de biliyorum ama hemen kusturuyor. 10. haftaya girdim artık azalsın bulantılar Allah sağlık versin güç hepimize de iyi beslenelim dinlenelim bebeklerimize bakalım.

Hani sen yiyemiyorum diye üzülüyorsun ya bebeğine katiyyen bi zarar vermiyorsun o senden alıyor zaten alacağını ama su önemli limonlu maydonozlu falan aromalı şekilde de olsa su alabilsen keşke. Bı de vitamin ilaçlarını sakin aksatma. Bende 2 gündür çok şükür bulantı bitti gibi bişey ama aşırı iştahsızlık var bu defa da. Dün akşama kadar hiç bulantim olmadı annemin dükkanına gittim çok rahattim falan eve gelip mutfağa girer girmez çok afedersin lavaboya bile kosamadan çöpe kustum:)) hiç bulantı olmuyor ama birden bire kusuyorum bu da yeni adet herhalde :)//

Çok şükür diğerinde herşey yolundaydı. Zaten ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım embriyo transfer edildiğinde iki tane yapıldı biri diğerinden yavaş demişlerdi zaten bi umut bekliyorum belki oda yetişir ona.

Korkma kiz bebis buyuyor icinde olucak tabi karin sisligi zayiflarda dha hizli cikiyor gobek zaten

Gelişir benxe canim allahin izniyle grupta cok fazla tup bebekle ikiz bebis bekleyenler var merak etme herşey yoluna girer sen bol bol dinlen sdce en onemlisi o

canım benimde tüp bebek ikiz. İnş yetişir diğeri de, maalesef özellikle tüp bebektir,ikizdir daha da bi stres. Bende kanama oldu, düşük tehdidi dediler şimdilik geçti. Bekle, içini ferah tut gerisi Allahın takdiri. herşey de bir hayır vardır. Ben ümitliyim senin içinde...

merhabalar. benim de çok başım ağrıyor, başı ağrıyan var mı bu haftalarda ve alternatif tıp çaresini bilen var mı?

Çok sagol inşallah yetişir korkuyorum diğerini de etkiler diye yoksa bi tane sağlıkla.dogsun raziyim bu kadar uğraştan sonra kaybetme korkusu daha çok oluyor.seninkide inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde doğar rabbim bize bagislasin

Gelişir benxe canim allahin izniyle grupta cok fazla tup bebekle ikiz bebis bekleyenler var merak etme herşey yoluna girer sen bol bol dinlen sdce en onemlisi o
Inşallah rabbim hepimize o güzellikleri nasip etsin kolay olmadı o yüzden korkuda çok oluyor .Bugün cok bulantim başladı birden mi başlıyor şimdiye kadar hiçbirşey hisetmiyordum şimdi çok fenayım.

Hemen hemen hepinizde mide bulantısı mevcut,benimde iştahım arttı nedir bu durum
Bende diyordum niye benim bulantim yok kendi kendimi nazar ettim şuan çok fenayım hem bulantı hemde midem yanıyor. Daha sabaha kadar bişeyim yoktu.kahvaltida baya yedim benimde iştahım çok acilmisti birden kötü.oldum.bence şükret olmadigina .

Gebelğimin başından beri böyle , şükrediyorum zaten halime sadece paylaşmak istedim :)

Arkadaşlar bende baş dönmesi oluyor arada bir çarpıntım filan olduğunda ya da baş dönmem olduğunda tansiyonumu ölçüyorum genelde 10/5 çıkıyor bu normal mi? Bilgisi olan var mı bu konuda?

Arkadaşlar bende baş dönmesi oluyor arada bir çarpıntım filan olduğunda ya da baş dönmem olduğunda tansiyonumu ölçüyorum genelde 10/5 çıkıyor bu normal mi? Bilgisi olan var mı bu konuda?
Tansiyonun normal canım ben mesela progestan kullanıyorum günde 1 defa bayiliriyorum içtiğin bir ilaç varmı tansiyonun çok düşük değil

Tansiyonumu ölçmedim ama biliyorum benimki sürekli düşüyor kafamı kaldıramıyorum. Bugün biara epey darlandım nabzıma baktım 95 atıyordu dakikada. Şu ilk haftalar çok zor ya mutfağa iki büklüm giriyorum ağlamak istiyorum. 4 yaşında oğlum var yetemiyorum. Ev işlerini söylemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…