• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar geldik şimdi çok şükür kanama alanım yok büyümüş 2,5 cm 2 gün ilerden gidiyo oynuyordu gördüm bebeğinle ilgili değil korkma dedi :KK200:
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla büyür bebeğin :KK200: Adet dönemine denk geliyorsa ondan olmuştur belki inşallah yaşamazsın bi daha böyle sıkıntılı şeyler.
Ben de gittim bugün, geçen hafta 5 gün gerideydi USG'ye göre, bu hafta fark 2 güne düşmüş çok şükür arayı kapatıyormş 21 mm çıktı benim de bebeğim çok çok şükürler olsun nasıl rahatladım :emir_bebek:

Sağol cnm cvbin için. .ne bileyim burda kızlar bulantim bugün olmadı acaba bebegime mi bişey oldu diye sorunca ? Ben de şüpheye düştüm ister istemez
Yok yok öyle düşünüp germe kendini herkesin belirtisi kendine ozel sadece belirti kayboluyor diye endişe etmistir

Acile gittim kızlar alttan kontrol yaptı ama ultrasyon değil kanama yok dedi kahverengi lekenme var kan tahlili verdim 10000 çıktı şimdi benim bu tahlile kafam takıldı doktor bu değer 10000 üzeri olduğunu gösterir dedi Pazar günü kan tahlilim 5.600 dü şimdi 10000 düşük değilmi çok kafam karıştı beni doktorum haftaya Cumaya çağırdı kalp atışları için ama içim rahat değil

Merhaba listeden ankarada olduğunuzu gördüm hastane ve doktor tercihiniz ne oldu acaba ben de ankarada bayan doktor istiyorum çevrenizden duyduğunuz memnun kaldığınız önerebileceğiniz hastane ve bayan doktor var mı acaba
Canım Ankarada gittiğim en iyi doktor Koru hastanesinde Günay Gündüz hanımdı ama ikinci bebeğimde maalesef istanbula gittiğini duydum. Yenimahalle Eğitim ve Araştırma da Ülker hanıma da gittim o da güzel ilgilendi çok bilgili ve açık sözlü geldi bana. Orda Hatice Karabay diye bir doktor daha vardı ondan da çok memnun kalan vardı ben 1 kere gittim güzel ilgilenmişti ama Ülker hanımı tercih ederim insallah hala ordadır.
Özel Başak Tıp merkezi var Sincanda orda da pek yaşlı bir doktor hanım var adı sanırım Süheyla Kılıç idi (zaten orda sadece 1 kadın doğum doktoru var) o kadın biraz asık suratlı ama çook ilgileniyor ultrasonda uzuuun uzun bebeği inceliyor her seferinde herşeyi detaylı ölçüyor ve kendi de sanırım 60lı yaşlarında. Geçen sene hala çalışıyordu bu sene de ordadır herhalde.

Hastane olarak (özel) Koru hastanesi çok güzel rahat sakin ve düzenli bir de Özel Umut hastanesi var oraya da kızım için gitmiştim ama emar için (çok şükür iyi şuan ciddi birşey çıkmadı) ama hastane olarak süper yani otel gibi kapida karşılayan bile var.. Tabi ücretler uçmuş özellerde..

Istanbuldaki annelere de söylemeden edemicem en son Kolan hastanesinde çalışıyordu sanırım... dr. Günay Gündüz inanilmaz ilgili güleryüzlü rahat bir insan yani benimle o kadar güzel ilgilendi ki kendisi çok ta bilgili isviçrede fln okumuş çalışmış süper bir kadın yani gidebilsem bincem arabaya istanbula kontrole gidicem o kadar:) İmkanı olana mutlaka tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Acile gittim kızlar alttan kontrol yaptı ama ultrasyon değil kanama yok dedi kahverengi lekenme var kan tahlili verdim 10000 çıktı şimdi benim bu tahlile kafam takıldı doktor bu değer 10000 üzeri olduğunu gösterir dedi Pazar günü kan tahlilim 5.600 dü şimdi 10000 düşük değilmi çok kafam karıştı beni doktorum haftaya Cumaya çağırdı kalp atışları için ama içim rahat değil
Canım o labaratuvarın ölçebildiği en yüksek değerdir. Misal benim yedi haftalıkken aile hekiminin baktığında 15000> yazıyordu yani 15000 üzerinde ama labaratubar sadece o kadarını ölçebilmiş. Bununla ilgili endişelenme ama bu lekelenme için drunla görüş derim. Neden ultrason bakmadılar peki

Evet oda aynını dedi canım.sıkıntı yok ultrasyona bakmaya gerek yok hafta içi gel dedi doktorumun bilgisi var aslında progestan kullanıyorum sıkıntı yok lekelenmede demişti ben bugün kırmızı görünce korktum ama yok bişey dedi bende bekliycem artık

ACİL:dua:kızlar merhaba. Az önce lavaboda afedersiniz temizlenirken peçetede kahverengi tonunda eski gibi duran yumuşak sümüğümsü bir parça vardı. Yapışkandı. Korkmalı mıyım ??

ACİL:dua:kızlar merhaba. Az önce lavaboda afedersiniz temizlenirken peçetede kahverengi tonunda eski gibi duran yumuşak sümüğümsü bir parça vardı. Yapışkandı. Korkmalı mıyım ??
Korkma canım benim 1 haftadır geliyor kahverengi lekenme doktor normal dedi ama önlem almakda fayda var takip et devamlı, devam ederse doktorunla bildir

Kızlar devlet hastanesindeki doktora göre 6+4 cıktı özeldeki doktoruna göre 7+3 dü hangisi acaba bilemedim?kalbin attığını ve sağlıklı olduğu nu göedük ama yine yok kalp sesi:) buda bana devlette kinin hesabı doğru gibi geliyor.

Ama be bilim beklesen sakıncalı olur mu yani Allah'tan ümit kesilmez tabi doğal akışına birakmakta senin sağlığın için bir sakıncası yoksa beklemek istemez misin yani benim bildiğim doktor böyle durumlarda sorar hamileye, gebeliği biz sonlandıralım mı yoksa kendin beklemek ister misin diye.. Daha önce bunu yaşayıp yine de kalp atışını duyan okumuştum ama bir forumda yani tanıdığım yok öyle. Ama imkansız değildir. Tabi senin kararın ama sen kendin beklemek istemez misin? Yani doktoruna sordun mu beklesem sorun olur mu diye?
Defalarca sordum hemde hiç mi umut yok diye kesin dedi dr hatta radyoloji ye gönderdi rapor yazdı oda bebek yok diye pazertesi aç gel dedi ilaç yapıp sancı gelecek miş kanama ve arkasından bayıltıp kürtaja alaçam dedi

Rabbim şu cuma hürmetine sıkıntınızı gidersin bir mucize olsun kalp atışını duyun eğer sonuç aynı olursa da herseyden bir hayır vardır aynı olayı yaşadım büyümedı ne kese ne bebek düştü acısını bilirim Rabbim yardimcin olsun gönlüne ferahlık versin :cry:
ALLAH razı olsun canim benim kesinleşti artık pazartesi günü kürtaj ALLAH ı'm hepimizin yardımcısı olsun

Defalarca sordum hemde hiç mi umut yok diye kesin dedi dr hatta radyoloji ye gönderdi rapor yazdı oda bebek yok diye pazertesi aç gel dedi ilaç yapıp sancı gelecek miş kanama ve arkasından bayıltıp kürtaja alaçam dedi
Ne deyim insallah senin için hayırlı olan neyse o olsun çok geçmiş olsun cok üzüldüm:(

Bende daha başladı sayılmaz ama bulantısı olan arkadaşlar Sea Band diye bir bileklik varmış bulantıya karşı yani takıyorsun bulanma azalıyormuş denemedim ama isteyen araştırsın..

Back