- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gözünaydın Allah bir daha yaşatmasın inşallahKızlar geldik şimdi çok şükür kanama alanım yok büyümüş 2,5 cm 2 gün ilerden gidiyo oynuyordu gördüm bebeğinle ilgili değil korkma dedi
Oynuyomu yaaaa Allah esirgesinKızlar geldik şimdi çok şükür kanama alanım yok büyümüş 2,5 cm 2 gün ilerden gidiyo oynuyordu gördüm bebeğinle ilgili değil korkma dedi
Valla oynuyordu yakaladık :)Oynuyomu yaaaa Allah esirgesin
Amin inşallah kuzum çok sağolCanım gözünaydın Allah bir daha yaşatmasın inşallah
İnşallah canım göstermesin Rabbim kötü bişeyBenimde var canım bugün düşük önleyici iğne ve progestan verdi doktor korkma yerleşmeye çalısyor meleklermz
Cok hos ya :)Valla oynuyordu yakaladık :)
Eki Görüntüle 2210890
Buda meleğim
Meleğin büyümüş maşallah :)Eki Görüntüle 2210890
Buda meleğim
8+6dayım ama ultrasona göre 9+1Melekler gercekten masum habersızler sen tam kac haftalıksın canım
Evet büyümüş çok şükürMeleğin büyümüş maşallah :)
Evet ultrason kagıdına dikkat etmemısım.cihazdan cihaza farkedıyo benımkıde 2gün önde gösteriyo baska bı hastane 8+0 dedi bi digeri 8+2 .8+6dayım ama ultrasona göre 9+1
Gözün aydın canım benim, maşallah bebisine. Büyüyorlar artik annesi. Çok şükürEki Görüntüle 2210890
Buda meleğim
Oyy maşallah onaEki Görüntüle 2210890
Buda meleğim
İnş canm ben Bi hafta daha beklemek istiyorum gitmek için duyamadım haftaya gel demesin o kötü oluyrm o zmanBen de kese bile olusmamıstı dün keseyi ve içinde minik bebişi gördük insallah kalp atısını da duyarız ikimizde canım
Öyle bişey yok canım bulantı ve kusma her hamilelikte herkeste olacak olmazsa olmaz diye bişey yok yoksa keyfini çıkar berbat biseyKızlar ben de 8+2 deyim..benim mercimek çok derine tutunmus .doktor bile zor gördü ama size bakıyorum da ben benim ultrason goruntusunden hiç bişi anlamiyom .siyah bi boşluk .sizin mesela @Meylen baya çocuk gibi olmuş yani oluşmuş. .bende mi tuhaflık var ..Ben de bi nokta gibi bişey anlamadım kızlar ya.
Bi de sanki bulantı ve kusma burda hamilelik belirtisi gibi yazılmış ama bende böyle bişey de yok ...o zaman sıkıntı var demek .ilk gebeliğin. Kafamda deli sorular
Öyle bişey yok canım bulantı ve kusma her hamilelikte herkeste olacak olmazsa olmaz diye bişey yok yoksa keyfini çıkar berbat bisey