• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben bugün ilk kez kontrole gittim doktor iki kese gördu birinin kalp atışlarını da gördü birinin görünmedi dedi belki geriden geliyor yada hiç olmaz bi dahaki kontrolde kesinleşir .Böyle bisey yaşayan varmi biri düşerse diğerine zararı olur mu.

60A3ED34-78D2-40CF-B6A2-DE106913E4B9.jpeg

Buda meleğim

Kızlar ben de 8+2 deyim..benim mercimek çok derine tutunmus .doktor bile zor gördü ama size bakıyorum da ben benim ultrason goruntusunden hiç bişi anlamiyom .siyah bi boşluk .sizin mesela @Meylen baya çocuk gibi olmuş yani oluşmuş. .bende mi tuhaflık var ..Ben de bi nokta gibi bişey anlamadım kızlar ya.
Bi de sanki bulantı ve kusma burda hamilelik belirtisi gibi yazılmış ama bende böyle bişey de yok ...o zaman sıkıntı var demek .ilk gebeliğin. Kafamda deli sorular

Kızlar ben de 8+2 deyim..benim mercimek çok derine tutunmus .doktor bile zor gördü ama size bakıyorum da ben benim ultrason goruntusunden hiç bişi anlamiyom .siyah bi boşluk .sizin mesela @Meylen baya çocuk gibi olmuş yani oluşmuş. .bende mi tuhaflık var ..Ben de bi nokta gibi bişey anlamadım kızlar ya.
Bi de sanki bulantı ve kusma burda hamilelik belirtisi gibi yazılmış ama bende böyle bişey de yok ...o zaman sıkıntı var demek .ilk gebeliğin. Kafamda deli sorular
Öyle bişey yok canım bulantı ve kusma her hamilelikte herkeste olacak olmazsa olmaz diye bişey yok yoksa keyfini çıkar berbat bisey

Öyle bişey yok canım bulantı ve kusma her hamilelikte herkeste olacak olmazsa olmaz diye bişey yok yoksa keyfini çıkar berbat bisey

Sağol cnm cvbin için. .ne bileyim burda kızlar bulantim bugün olmadı acaba bebegime mi bişey oldu diye sorunca ? Ben de şüpheye düştüm ister istemez

Back