• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ben dün(6+0) kesemi gördüm hayırlısıyla kan sonuclarimda da herşey normal olması gerektiği gibi cikti... Iki hafta sonra persembe günü gel kalp atışı duyalım inşallah dedi doktorum 8+0 olacağım o zamana duyarız umarim:KK9:

Canım banada oluyo arada böyle şeyler gidip ultrasona girdiğimde herşey yolundaydı uzun bi süreç rabbim hayırla sağlıkla atlatmayı nasip etsin hepimize.Bu arada listeden ankarada olduğunu gördüm hastane ve doktor tercihin nedir karar verdin mi ben bayan bi doktor arıyorum var mı önerebileceğin birisi
Amin insallah .evet keçiören egitim arastırma hastanesıne gidiyorum bayan doktora.ama buraya gelmeseydım kpru hastanesınde zahıde kucuge gıtmek ısterdm

gurbetciiii gurbetciiii Merhaba listeden ankarada olduğunuzu gördüm hastane ve doktor tercihiniz ne oldu acaba ben de ankarada bayan doktor istiyorum çevrenizden duyduğunuz memnun kaldığınız önerebileceğiniz hastane ve bayan doktor var mı acaba
Mrb canim evet ankaradayim ve benim gebeligim riskli ve pr. Dr. Ozgur derene gidiyorum mecbur
Bayan dr da aslihan yazicioglu cok sicak kanli
Ama yok riskli gebelik bayan dr olsun diyorsan aydan biri canim insallah faydali olur

Back