82kilonuz kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
82kilonuz kaç
Amin amin aminnnnKızlar iyi akşamlar. Bugün 5+6 olduk ve kalp atışını duydum.. Allahım hepimize sağlıklı rahat hamilelik süreci nasip etsin. Hicbirimizin kucağını boş bırakmasın Rabbim..
Bendede var canım doktor normal dedi ama biraz önce kırmızı geldi peceteye şimdi acile gidiyorum Allah yardımcımız olsunkızlar kahverengi kanamam başladı öyle bi iki damla değil peçetede baya gördüm
Ins onemli bisi degildir, moralinizi bozmayin bircogumuza oldu zaman zaman, bize de haber verin doktordan sonraBendede var canım doktor normal dedi ama biraz önce kırmızı geldi peceteye şimdi acile gidiyorum Allah yardımcımız olsun
Amin insallah .evet keçiören egitim arastırma hastanesıne gidiyorum bayan doktora.ama buraya gelmeseydım kpru hastanesınde zahıde kucuge gıtmek ısterdmCanım banada oluyo arada böyle şeyler gidip ultrasona girdiğimde herşey yolundaydı uzun bi süreç rabbim hayırla sağlıkla atlatmayı nasip etsin hepimize.Bu arada listeden ankarada olduğunu gördüm hastane ve doktor tercihin nedir karar verdin mi ben bayan bi doktor arıyorum var mı önerebileceğin birisi
İnşallah canım heber vericemIns onemli bisi degildir, moralinizi bozmayin bircogumuza oldu zaman zaman, bize de haber verin doktordan sonra
Mrb canim evet ankaradayim ve benim gebeligim riskli ve pr. Dr. Ozgur derene gidiyorum mecburgurbetciiii Merhaba listeden ankarada olduğunuzu gördüm hastane ve doktor tercihiniz ne oldu acaba ben de ankarada bayan doktor istiyorum çevrenizden duyduğunuz memnun kaldığınız önerebileceğiniz hastane ve bayan doktor var mı acaba
İnsallah birsey olmaz saglıkla ilerleryok ilk kez oluyo canım kanama görmedim ben leke bile görmedim birazdan doktora gidicem inşallah bebeğime bişey olmaz
Canım ben hayırlı haberle geldim Allah yardımcın olsunBendede var canım doktor normal dedi ama biraz önce kırmızı geldi peceteye şimdi acile gidiyorum Allah yardımcımız olsun
Benimde var canım bugün düşük önleyici iğne ve progestan verdi doktor korkma yerleşmeye çalısyor meleklermzCanım ben hayırlı haberle geldim Allah yardımcın olsun